واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار سیستان و بلوچستان:
مسئولان بستر سرمایهگذاری را در سیستان و بلوچستان تسهیل کنند
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امسال سال اشتغال و تغییر الگوهای کشت و کار است پس مدیران باید قابلیتهای سرمایهگذاری را شناسایی و بستر سرمایهگذاری را تسهیل کنند.
![خبرگزاری فارس: مسئولان بستر سرمایهگذاری را در سیستان و بلوچستان تسهیل کنند خبرگزاری فارس: مسئولان بستر سرمایهگذاری را در سیستان و بلوچستان تسهیل کنند](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/03/18/13930318000776_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اوسط هاشمی ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امسال سال اشتغال و تغییر الگوهای کشت و کار است پس مدیران باید خواستن و بودن بر موضع فعال را در دستور کار خود قرار دهند و قابلیتهای سرمایه گذاری را شناسایی و بستر سرمایه گذاری را تسهیل کنند. استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اوج نگاه مشارکتی را باید مبنای کار خودمان قرار دهیم همانطور که رویکرد دینی نیز مشارکت و تعاون را مورد تأکید قرار داده است. مهندس هاشمی افزود: طرح مشارکت مردم در راه اندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستا بستری آماده است برای اجرای طرح های اقتصادی مولد و پایدار در روستا و جذب سرمایههای مردم و ایجاد اشتغال است. این مسئول ادامه داد: تشویق مردم در قالب تعاونیها و شرکتهای تولیدی و افزایش سطح توانمندی روستائیان از دیگر اهداف این طرح است. رئیس کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این طرح مزیتهای زیادی دارد که از آن جمله کارمزد پایین، سهم آورده کمتر و تسهیل در واگذاری زمین از جمله امتیازاتی است که شرایط بسیار مناسبی را برای اجرای طرحها ایجاد می کند. هاشمی افزود: نباید براین تصور باشیم که برای جستجوی شغل به مهاجرت و شهرنشینی روی آوریم بلکه با فراهم کردن بستر مناسب و تغییر الگوهای به بهترین نحو از این فرصت استفاده کنیم. وی تأکید کرد: کارگروه اشتغال استان در نخستین قدم باید وضعیت موجود و ظرفیتها را شناسایی کند و با توجه به این برآوردها آینده نگری لازم داشته باشد چراکه عدم آینده نگری باعث مواجهه و محاصره در شرایط سخت است و برون رفت از این شرایط را دشوار و باعث انباشت آزار و زحمت برای مردم میشود. این مسئول ادامه داد: بخش شیلات از مباحث مهم است که ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایهگذاری و اجرای طرح در این بخش وجود دارد همچنین در بخش بندر و ترانزیت هم ظرفیت عظیمی در استان وجود دارد که میتوانیم به صورت جهشی در این بخشها اوج بگیریم. استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید به شکل جدی برای تغییر نگاه خودمان نسبت به آینده استان و هم الگوهای جاری ورود و زمینه را برای اجرای طرح ها بزرگ در استان فراهم کنیم. این مسئول ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به داشتن جمعیت روستایی بیشتر ، بهترین فرصت را برای جلوگیری از حاشیه نشینی دارد و اجرای طرحهای تولیدی با مشارکت خود روستائیان در مناطق روستایی راهکاری برای توانمندسازی و جلوگیری از مهاجرت است. وی اضافه کرد: باید افراد سرمایهگذار و تحصیل کردگان هر منطقه را شناسایی کنیم تا زمینه برای رفع معضل بیکاری و جذب تحصیل کردگان نیز فراهم شود، هر یک از دستگاهها موظف به ارائه 4 الی 5 طرح بزرگ تولیدی برای سرمایهگذاری هستند. هاشمی گفت: طرحها باید مطالعه شده و برد داخلی و خارجی داشته باشند و از ضریب اطمینان بالایی برای موفقیت در اجرا برخوردار باشد. گفتنی است، در این کارگروه طرح مشارکت مردم در راه اندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستا، پنجره واحد و تسهیلات صندوق توسعه ملی مورد بررسی قرار گرفت. انتهای پیام/3139/س40
94/01/26 - 15:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]