تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860441142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراسم معارفه رئيس پليس راه آهن اراک برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۵۹ب.ظ)
مراسم معارفه رئيس پليس راه آهن اراک برگزار شد موج - توديع و معارفه رئيس پليس راه آهن اراک با حضور سردار امير رحمت الهي انجام شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سردار امير رحمت الهي در آيين معارفه رئيس پليس جديد راه آهن اراک افزود: بحث پيشگيري از وقوع جرم در پليس راه آهن با جديت دنبال مي شود و در اين زمينه تدابير ويژه اي در نظر گرفته شده است.
وي بيان کرد: تغييرات ساختاري و مديريتي که در تمام سيستم هاي پيشرفته پليس دنيا اتفاق افتاده موجب شده تفکر جديد پيشگيرانه جايگزين نگاه سنتي مقابله با بزه شود.
رئيس پليس راه آهن کشور اضافه کرد: پليس جمهوري اسلامي ايران نيز در اين راستا با رشد مناسبي در بحث هاي سخت افزاري و نرم افزاري حرکت کرده و در در سال هاي اخير توانسته رديف پليس هاي پيشرفته دنيا قرار گيرد.
سردار رحمت الهي عنوان کرد: در گذشته اعتقاد بر اين بود که پاسخگويي پليس اختيارات اين نيرو را محدود مي کند اما با نگرش امروز پاسخگو بودن، قدرت تعاملات اجتماعي پليس را افزايش مي دهد.
وي بيان کرد: در گذشته مديريت در پليس، مديريت سلسله مراتبي و تسليم در برابر آيين نامه ها و مقررات سازماني بود اما امروز تفکر پليس مبني بر مديريت راهبردي با تکيه بر اثربخشي و قابليت انعطاف بالا است.
رئيس پليس راه آهن کشور ادامه داد: آموزش پليس در گذشته مبتني بر تقويت قواي جسمي و تکنيک هاي دفاعي بود، اما؛ آموزش نوين بر مبناي ايجاد تعادل بين اعمال قانون و پيشگيري از وقوع جرم است.
سردار رحمت الهي عنوان کرد: معيار کارآمدي پليس گذشته آمار دستگيري ها و مداخله سريع بود، اما؛ معيار کارآمدي پليس امروز ارتقاي کيفيت خدمات و رضايت مندي مردم در جامعه است.
وي گفت: آينده شناسي و آينده پژوهي بايد جزو برنامه هاي اولويت دار پليس جمهوري اسلامي باشد و توجه به اين مهم امري ضروري است.
رئيس پليس راه آهن کشور ادامه داد: حمل و نقل ريلي با ويژگي ها و مزيت هايي که دارد از جايگاه بالايي برخوردار است و برقراري امنيت در اين بخش نيز اهميت ويژه اي دارد.
سردار رحمت الهي افزود: سالانه 30 ميليون نفر مسافر از طريق خطوط ريلي کشور جابه جا مي شود که تامين امنيت اين مسافران برعهده پليس راه آهن است.
وي گفت: ماموران پليس راه آهن بايد همه توان خود را در رسيدگي به جرايم عمومي، وظايف تعيين شده و حفاظت از اموال و تاسيسات راه آهن به کار گيرند و در اين راستا از هيچ کوششي دريغ نکنند.
در پايان اين آيين سرهنگ سعيد عسگري به عنوان سرپرست پليس راه آهن اراک معرفي و از خدمات و تلاش هاي سرهنگ محمد حسني، رئيس سابق اين نهاد، تقدير شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن