محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844619701
نامه 5 نماینده به لاریجانی درباره حکم مرتضوی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نامه 5 نماینده به لاریجانی درباره حکم مرتضوی
نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری در تسریع صدور حکم سعید مرتضوی شدند.
خبرگزاری فارس: علیرضا محجوب٬ احمد توکلی و علیرضا زاکانی نمایندگان تهران و نادر قاضیپور نماینده ارومیه٬ سیدحسین دهدشتی نماینده آبادان در نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیگیری در تسریع صدور حکم سعید مرتضوی را خواستار شدند.
متن این نامه به شرح ذیل است:
برادرارجمند و گرامی جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
باسلام و تحیات وافر
احتراماً، همانطور که مستحضرید گزارش هیأت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تأمین اجتماعی و مؤسسات و شرکتهای تابعه حول هفت محور اصلی با انجام حدود چهار ماه کار شبانهروزی دهها کارشناس متعهد و زبده بدون صرف ریالی از بودجه مجلس محترم در جلسه علنی 13 آذر 1392 قرائت شد و حسب ماده 216 آییننامه داخلی مجلس و تبصره آن جهت رسیدگی و برخورد قضایی لازم به قوه محترم قضائیه ارجاع گردید.
مطابق مفاد ماده مذکور دادگاه رسیدگی به این پرونده میبایست ظرف حد اکثر سه ماه نسبت به صدور حکم اقدام مینمود که متاسفانه تاکنون علیرغم گذشت 16 ماه از ارجاع پرونده اقدام خاصی صورت نپذیرفته است. مکاتبه صورت پذیرفته با جنابعالی از سوی چهارتن از نمایندگان در نهم دیماه 93 و ارجاع آن به ریاست محترم قوه قضائیه جهت تسریع در رسیدگی به این پرونده نیز بازخورد ملموسی نداشته است.
اینجانبان به عنوان طراحان اصلی و اعضای هیات مذکور و سایرهمکاران، زمانبر بودن رسیدگی به این گزارش را بدلیل حجم بالای تخلفات تاحدودی قابل پذیرش میدانیم لکن آنچه ضرورت نگارش چنین نامه ای را تقویت نمود روالی است که علی الظاهر و حسب گزارشات متواتر مندرج در رسانهها، بازپرس محترم پرونده در پیش گرفته است.
یکی از مهمترین مواردی که بدلیل اهمیت ویژه و حساسیت نمایندگان محترم دراولین بخش گزارش درج گردید انتصاب غیرقانونی و استمرارحضور مدیر عامل وقت (آقای سعیدمرتضوی) بود که علیرغم رأی دیوان عدالت اداری و تذکرات دسته جمعی نمایندگان و سئوالات مکرر از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وقت و حتی استیضاح وی که منجر به برکناری وزیر مربوطه شد، اما دولت وقت هیچ تغییری در رویه خود اعمال ننمود و از اجرای احکام قانونی ابلاغی استنکاف ورزید که بدینترتیب عاملین و مباشرین این موضوع و دست اندرکاران و متولیان وقت مرتکب تخلف گردیده و تصرفات و تصمیمات آنها در حکم تصرف غیرقانونی در حق الناس بوده و مستلزم رسیدگی و برخورد قضایی لازم میباشد.
جنابعالی و همه دلسوزان نظام واقفیدکه متأسفانه عمده مشکلات ماههای پایانی دولت قبل متأثر از این شیوه عملکرد دولت وقت نسبت به نحوه اجرای قانون است که با نادیده گرفتن بنیانهای ساختاری و هنجارهای مدیریتی کشور بوقوع پیوست و عامل تسریع بخش اعظم مشکلاتی بود که درسازمان عریض و طویل تأمین اجتماعی حادث شدد وفقط به بخشی ازآن در گزارش مذکور اشاره شد.
لذا انتظار میرفت که دستگاه محترم قضاء در اولین گام بطورجد این موضوع را مورد بررسی و صدورحکم قرارمیداد چرا که اگر قرار است گزارش مجلس مورد رسیدگی باشد این موضوع دارای اولویت است مگراینکه ملاحظات غیر اداری و فراقانونی ملاک عمل قرار گرفته باشد. چرا که پر واضح است اصل و بنیان تخلفات بایستی بر مبنای احراز صلاحیت اولیه مسئولان و متولیان شاغل در سازمان صورت گیرد و بعد میتوان وارد ایرادات شکلی و محتوای اقدامات آنان شد.
یکی دیگر از اقدامات خلاف صورت گرفته در زمان مدیریت آقای مرتضوی انعقاد تفاهم نامه (بیع نامه) واگذاری 138 شرکت ازمجموع 207 شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) با هولدینگ سورینت قشم-آقای بابک زنجانی- بود که اشکالات عدیده حقوقی و اشکالات مصرح قانونی آن درگزارش درج گردید. دراین خصوص نیز هیچ اقدام قضایی روشنی صورت نگرفته است.
انتظار میرفت به محض ارجاع گزارش، دستگاه محترم قضا نسبت به احضار کلیه دست اندرکاران تصویب و انعقاد این تفاهم نامه ننگین شامل آقایان سعید مرتضوی؛ نورالدین شهنازی زاده، نجات امینی، محمدرضاحیدری ملایر، صمدا...فیروزی، عزیز دولتخواه، علیرضاعسگریان و علیرضاصابرکوچکسرایی، غلامحسین رضوانی، رحیم اسماعیلی دانا، بهنام پرهیزگار وعادل نژادسلیم و استماع دلایل انعقاد وبررسی کامل آن اقدام عاجل مینمودکه متاسفانه تازمان نگارش این نامه اقدامی صورت نگرفته است.
دربحث پرداختهای ازمحل «دستورالعمل پرداخت از محل سر جمع اعتبارات مواد بودجه (در اختیار)» که به غیرشمول مشهور است نکات بسیارمهمی میبایست مورد توجه قرار گیرد که جهت استحضارعالی چندمورد آن ذکر می گردد:
1-منابع و اموال سازمان تأمین اجتماعی حق الناس، مشاع و بین النسلی و مختص به بیمه شدگان و مستمری بگیران بوده و حتی این افراد نیز در صورت احراز شرایط قانون حق برخورداری از مزایای قانونی را خواهند یافت فلذا این امانت بایستی توسط امین اموال به صاحبش داده شود فلذا برخورداری غیر بیمه شده و غیر مستمری بگیر از این مزایا مجاز نمیباشد.
2-سازمان تأمین اجتماعی به استناد بند 4 ماده 28 قانون تأمین اجتماعی که یکی از منابع سازمان را " کمکها و هدایا " ذکر کرده است، یک سازمان کمک بگیر و هدیه بگیر است. فلذا نمیتواند کمک کند و هدیه بدهد مگر با اغماض در مورد بیمه شده و مستمری بگیر تأمین اجتماعی و در شرایط خاص و اضطراری.
بر همین اساس است که در ماده 97 قانون تأمین اجتماعی آمده است که اگر استناد به اسناد و گواهیهای خلاف واقع و با توسل به عناوین و وسایل تقلبی موجب برخورداری من غیر حق از منابع سازمان شود، در حکم تصرف غیر قانونی در اموال و مستوجب مجازات است و در مواد 104 و 105 همان قانون برای این قبیل اقدامات مجازات کیفری لحاظ شده است.
و بر همین اساس بموجب مواد 49 و 107 قانون تأمین اجتماعی مطالبات سازمان در عداد دیون ممتازه وحتی دعاوی که برای احقاق حقوق سازمان تشکیل میشود، مکلف به رسیدگی خارج از نوبت شدهاند تا هیچ تأخیری در احقاق حقوق سازمان حادث نشود.
3-در آئین نامههای مالی و معاملات سازمان تا قبل از دهه 70 مقوله ای بعنوان خارج از شمول و خارج از تشریفات معاملات نداشتیم و در اصلاحیههای مربوط به سال 1376 و ماده 49 جدید آئین نامه معاملات اشاره شده است که در شرایط خاص و اضطراری تا سقف 5% کل اعتبارات مصوب سالانه، معاملات میتواند بدون رعایت تشریفات استعلام و... انجام پذیرد و این به منزله خارج از شمول قانون یا خارج از شمول آئین نامههای معاملات و مالی نیست بلکه خارج از شمول تشریفات معمول و مرسوم معاملات میباشد.
4-نکته حائز اهمیت اینکه با توجه به مراتب فوق خارج از شمولی که در برنامه و بودجه مصوب سازمان آمده است، نمیتواند به منزله خروج از شمول قانون تأمین اجتماعی و حتی خروج از شمول آئین نامههای معاملاتی و مالی مصوب و جاری باشد و تنها به منزله خروج از شمول برنامه و بودجه مصوب است که در هر شرایط خاص میتواند صورت پذیرد.
متن تبصرههای بودجه ناظر بر خارج از شمول:"به میزان پنج صدم درصد (5./.%) از درآمدهای صندوق در اختیار هیأت مدیره و مدیر عامل قرار میگیرد (به صورت خارج از شمول) تا حسب ضوابطی که به تصویب هیئت مدیره میرسد هزینه گردد ".
فلذا بایستی در هزینه کرد این اعتبارات:
اولاً " الزامات قانون تأمین اجتماعی رعایت شود و فقط به بیمه شده و مستمری بگیران و پرسنل قابل پرداخت است.
ثانیاً " هزینه کرد این مبالغ بایستی با رعایت آئین نامههای مالی و معاملاتی صورت گیرد.
ثالثاً: فقط مجوز خروج از شمول برنامه و بودجه مد نظر بوده و تجویز شده است.
بویژه آنکه بحث خارج از شمول فصل سوم (تهیه و تنظیم و تصویب بودجه) در ذیل ماده 38(مجوز هزینه یک دوازدهم برای زمانی که بودجه مصوب نشده است) در قالب تبصره 1 و 2 این ماده آمده است و در نتیجه ناظر به بودجه است هر چند که عدم شمول مقررات عمومی که در متن آمده است در حیطه و اختیارات هیأت امناء نیست و بدیهی است که قوانین و مقررات عمومی و از جمله قانون تأمین اجتماعی کماکان ناظر بر این نوع از هزینهها خواهد بود. همچنین در تبصره 2 ماده 41 و همچنین ماده 53 نیز که ناظر به این موضوع است، آمده:
تبصره 2- وجود اعتبار در بودجه بخودی خود برای اشخاص اعم از حقیقی و یا حقوقی ایجاد حق ننموده و استفاده از اعتبارات باید با رعایت قوانین و مقررات مربوط انجام گردد.
ماده 53- در متن اسناد فارغ از آنکه پرداخت بابت چه موردی باشد ضروری است مشخصات و هویت گیرنده وجه و موضوع پرداخت بطور مشروع قید گردد.
و به همین دلیل هیچگونه پرداخت ناشناس و محرمانه ای در سازمان وجود ندارد.
لذا با توضیحات فوق که فقط بخشی از مستندات درخصوص نحوه هزینه کرد از محل "دراختیار " است لازم است دادگاه محترم اقدام عاجل و عملی در خصوص استرداد کلیه وجوه پرداختی از این محل به کلیه افراد حقیقی و حقوقی مندرج درگزارش بعمل آورد.
از سوی دیگر، کلیه پرداختهای ضربدری که در ماه پایانی مدیریت آقای مرتضوی بصورت وجه نقد، کارت هدیه، سکه و نظایرآن با عناوینی همچون کارانه، تقدیر، تولید ویژه نامه و... دستور خورده است؛ میبایست به صندوق سازمان عودت داده شود. لازم است به منظور رمزگشایی از شیوه عمل و دلایل اصلی چنین حاتم بخشی کلیه پرداخت کنندگان و دریافت کنندگان شامل آقایان روح بخش-معاون وقت اداری مالی، سیدعیسی حسینی، معاون وقت امور مجلس ، رخشندهرو-معاون سابق اداری مالی، ادیب نیا معاون درمان ، بختیارملکی-مدیرکل دفتر مدیرعامل ، پیرداده خانی-مدیرکل امورمالی، پورحسینی تفت-مدیرکل دفتر راهبری سیستمها و محمدحسین دهقانی اشکذری-از پرسنل دفتر مدیرعامل که متاسفانه بسیاری از موارد توزیع وجوه و اقلام مزبور از طریق ایشان بوده؛ به فوریت احضار و موردسوال قرارگیرند.
در این خصوص نیز تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
مهمترین بحث در این خصوص اصل مجوز پرداخت است! جالب است بدانید که بودجه سال 1392 سازمان تأمین اجتماعی پس از استقرار وزیرجدید در شهریورسال 92 به تصویب هیات امناء وقت رسیده است!
یعنی اگر بودجه سه دوازدهم سازمان را هم جهت هزینه کرد قانونی بدانیم، کل دستورات آقای مرتضوی در تیر و مرداد 92 بدون مصوبه و رعایت قانون بوده است.
ذکر این نکته حائز اهمیت است که این گزارش 84 صفحه وبیش از 84000 برگ مستندضمیمه دارد. در مورد تخلفات بخش درمان و بخش فنی و درآمد حتی یک بررسی ساده از سوی هیچ دادگاهی صورت نگرفته و یا حداقل به اطلاع نمایندگان نرسیده است. تخلفات مندرج در گزارش مربوط به شرکتهای سرمایه گذاری خانه سازی ایران، شرکت شستا، املاک و مستغلات سازمان تأمین اجتماعی، موسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه، بانک رفاه کارگران و... نیز حسب پرسش بعمل آمده بلا اقدام مانده است. نکته تاثربرانگیز اینکه حتی پروندههای بخش فنی به کارشناسان یا مقامات ذیربط دیوان عدالت اداری ارجاع نشده است.
اینک پس از قرائت گزارش در صحن علنی مدام در معرض سؤال موکلین خود در خصوص فرجام این پروندهها هستیم و متاسفانه پاسخی جز دعوت به صبر نداریم.
لذا شایسته است بمنظور دفاع از کیان مجلس محترم و جلوگیری از دهن کجی به ابزارهای قانونی منتخبین ملت هراقدامی را که صلاح میدانید امر به ابلاغ فرمایید.
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
نامه ۵ نماینده مجلس به علی لاریجانی برای تسریع در صدور حکم مرتضوی
نامه ۵ نماینده مجلس به علی لاریجانی برای تسریع در صدور حکم مرتضوی5 نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی پیگیری در تسریع صدور حکم سعید مرتضوی را خواستار شدند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس علیرضا محجوب٬ احمد توکلی و علیرضا زاکانی نمایندگان تهران ونامه ۵ نماینده مجلس به علی لاریجانی درباره پرونده مرتضوی
نامه ۵ نماینده مجلس به علی لاریجانی درباره پرونده مرتضویبخش داخلی الف 17 فروردین 94تاریخ انتشار دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۲۹ ۵نماینده مجلس در خصوص پرونده سعید مرتضوی و لزوم صدور حکم در این مدت٬ در نامهای به رییس مجلس٬ درخواست کردند این مسئله پیگیری شود علیرضا محجوب٬مهمترین عناوین خبری روزنامههای صبح امروز کشور توضیح جان کری درباره نامه 47 سناتور به ظریف/درخواست 109 نمایند
مهمترین عناوین خبری روزنامههای صبح امروز کشورتوضیح جان کری درباره نامه 47 سناتور به ظریف درخواست 109 نماینده مجلس برای برکناری یونسی صدور حکم بدوی مهدی هاشمیبرخی از روزنامههای صبح امروز کشور مهمترین عناوین خبری خود را به مطالبی چون توضیح جان کری درباره نامه 47 سناتور به ظریفواکنش کاخسفید به نامه ۳۶۷نماینده کنگره درباره ایران
واکنش کاخسفید به نامه ۳۶۷نماینده کنگره درباره ایرانتاریخ انتشار سه شنبه ۴ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۱۵ سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد که نامه ۳۶۷ نماینده کنگره به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نشانگر تمایل نمایندگان برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران است به گزارش تسنیم به نقل از انامه نمایندگان به رئیس قوه قضاییه درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی
نامه نمایندگان به رئیس قوه قضاییه درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی ۵نماینده مجلس در خصوص پرونده سعید مرتضوی و لزوم صدور حکم در این مدت٬ در نامهای به رییس مجلس٬ درخواست کردند این مسئله پیگیری شود آفتاب ایلنا نوشت ۵نماینده مجلس شورای اسلامی علیرضامحجوب٬ احمدتوکلی٬ نادرقاضی پور٬نامه نمایندگان به رئیس مجلس درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی/ اتحاد چپ وراست ازمحجوب تا زاکانی
نامه نمایندگان به رئیس مجلس درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی اتحاد چپ وراست ازمحجوب تا زاکانی ۵نماینده مجلس در خصوص پرونده سعید مرتضوی و لزوم صدور حکم در این مدت٬ در نامهای به رییس مجلس٬ درخواست کردند این مسئله پیگیری شود به گزارش نامه نیوز 5 نماینده مجلس شورای اسلامی علیرضامنامه نمایندگان به رئیس قوه قضاییه درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی/ اتحاد چپ وراست ازمحجوب تا زاکانی
نامه نمایندگان به رئیس قوه قضاییه درباره پیگیری پرونده سعید مرتضوی اتحاد چپ وراست ازمحجوب تا زاکانی سیاست > مجلس - ایلنا نوشت ۵نماینده مجلس در خصوص پرونده سعید مرتضوی و لزوم صدور حکم در این مدت٬ در نامهای به رییس مجلس٬ درخواست کردند این مسئله پیگیری شود ۵نمانکته های لاریجانی درباره بیانیه لوزان/ این بیانیه یک توافقنامه نیست
نکته های لاریجانی درباره بیانیه لوزان این بیانیه یک توافقنامه نیست عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان با بیان اینکه ارزیابی کلی لاریجانی از بیانیه لوزان مثبت بوده و آن را عقلایی و در راستای تصمیمات نظام می دانست از ۴ نکته وی به این بیانیه خبر داد به گزارش نامه نیوز عضو-نامه ۵ نماینده برای تسریع در صدور حکم مرتضوی
نامه ۵ نماینده برای تسریع در صدور حکم مرتضوی 5 نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری در تسریع صدور حکم سعید مرتضوی شدند علیرضا محجوب٬ احمد توکلی و علیرضا زاکانی نمایندگان تهران و نادر قاضی پور نماینده ارومیه٬ سیدحسین دهدشتی نماینده آبادواکنش به موضع لاریجانی درباره حادثه شیراز
واکنش به موضع لاریجانی درباره حادثه شیراز نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت در کشوری مثل ایران نباید برخورد فیزیکی را جایگزین منطق استدلال و حرف زدن حتی در برابر اظهارات بی پایه برخی افراد کرد خبرگزاری ایرنا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت در کشوری مثلنامه 112 نماینده برای پیگیری سوء قصد به علی مطهری
یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۲ 112 نماینده در نامهای خواستار پیگیری سوء قصد به علی مطهری شدند حسین امیری خامکانی به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفت نمایندگان در نامهای خطاب به رئیس جمهور و وزیر کشور پیگیری حادثه سوء قصد به علی مطهری در شیراز را خواستار شدتوضیح درباره حکم پرونده «مهدی هاشمی»
توضیح درباره حکم پرونده مهدی هاشمی یکی از وکلای مدافع مهدی هاشمی گفت هنوز به حکم دادگاه انقلاب در پرونده موکلم اعتراض نکردیم و طبق قانون از زمان ابلاغ رای ۲۰ روز برای تجدیدنظرخواهی مهلت داریم خبرگزاری تسنیم سید محمود علیزاده طباطبایی یکی از وکلای مدافع مهدی هاشمی در پااقدام بی سابقه درباره برنامه هستهای ایران
اقدام بی سابقه درباره برنامه هستهای ایران وزیر انرژی آمریکا که در مذاکرات هستهای با ایران حضور داشته است گفت اقداماتی بیسابقه برای دسترسی و نظارت بر همه فعالیتهای هستهای ایران خواهیم داشت خبرگزاری تسنیم ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا در گفتوگو با سیانان با رد نگرانینامه ۱۱۲ نماینده مجلس برای پیگیری سوء قصد به علی مطهری
نامه ۱۱۲ نماینده مجلس برای پیگیری سوء قصد به علی مطهری سیاست > مجلس - ایسنا نوشت 112 نماینده در نامهای خواستار پیگیری سوء قصد به علی مطهری شدند حسین امیری خامکانی نماینده زرند به خبرنگار ایسنا گفت نمایندگان در نامهای خطاب به رییسجمهور پیگیری حادنامه مطهری به وزارت کشور درباره حادثه شیراز: توصیه طرف های حادثه برای عدم سفر، کذب است
نامه مطهری به وزارت کشور درباره حادثه شیراز توصیه طرف های حادثه برای عدم سفر کذب است سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت علی مطهری در نامهای سرگشاده به معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رییس هیات تحقیق حادثه اخیر در شیراز توضیحاتی درباره این حادثه ارائه کسخنان لاریجانی درباره مذاکرات و ممنوع التصویری رئیسجمهور اسبق
سخنان لاریجانی درباره مذاکرات و ممنوع التصویری رئیسجمهور اسبقتاریخ انتشار دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۱۲ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت اینکه مفاسد اقتصادی بدون سند و حتی اسامی در رسانهها مطرح میشود افکار عمومی را متشنج و دچار اختلال میکند که گاهی رسانه&zwnواکنش کاخ سفید به نامه 367 نماینده کنگره درباره ایران
واکنش کاخ سفید به نامه 367 نماینده کنگره درباره ایران سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد که نامه ۳۶۷ نماینده کنگره به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نشانگر تمایل نمایندگان برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران است به گزارش فرهنگ نیوز اسپاتنیک جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید روز گذشته تصری-
سیاسی
پربازدیدترینها