تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860503875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

55 درصد از نیروگاه های حرارتی کشور به بخش خصوصی واگذار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 55 درصد از نیروگاه های حرارتی کشور به بخش خصوصی واگذار شد مشهد - ایرنا - وزیر نیرو یکی از موفق ترین اقدامات این وزارتخانه در دولت یازدهم را واگذاری امور به بخش خصوصی در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی دانست و گفت: تاکنون 55 درصد از نیروگاه های حرارتی کشور به بخش خصوصی واگذار شده اند.


حمید چیت چیان دوشنبه شب در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: وزارت نیرو برق تولیدی نیروگاه های حرارتی بخش خصوصی را برای استفاده مشترکین خریداری می کند.
وی در پاسخ به سوالی در باره صادرات برق کشور در سال گذشته گفت: میزان دقیق صادرات برق کشور در سال گذشته را به خاطر ندارم اما در این سال با اندکی کاهش در صادرات برق نسبت به سال 1392 به میزان 12 میلیارد کیلووات ساعت مواجه شدیم.
وزیر نیرو اظهار کرد: دلیل اصلی کاهش صادرات برق کشور در سال گذشته شرایط سیاسی عراق بود زیرا یکی از خطوط انتقال برق به عراق در منطقه ای قرار داشت که داعش بر آن تسلط یافته بود اما اکنون این منطقه از محاصره گروه داعش خارج شده و صادرات برق به این کشور مانند گذشته انجام می شود.
چیت چیان با اشاره به نتایج جلسه عصر امروز کمیته فنی پیگیری کاهش تلفات انرژی در شبکه توزیع و تولید برق کشور گفت: در این جلسه رویکردهای امسال این وزارتخانه برای رسیدن به کمتر از 10 درصد تلفات انرژی در شبکه برق مشخص شد.
وی ادامه داد: وزارت نیرو از اواسط سال گذشته براساس برنامه ریزی منسجم تلفات 15 درصدی انرژی در شبکه انتقال و توزیع برق کشور را به 12.85 درصد رساند و از تلف شدن 4.4 میلیارد کیلو وات ساعت برق در شبکه جلوگیری کرد که با این کار 10 هزار میلیارد ریال صرفه جویی شد.
وزیر نیرو اظهار کرد: چهار راهکار اصلی از سوی کمیته فنی پیگیری کاهش تلفات انرژی در شبکه برق برای رساندن این تلفات به کمتر از 10 درصد مطرح شد که با اجرای این برنامه ها هدف مزبور در مهرماه سال جاری محقق می شود.
چیت چیان کاهش طول شبکه فشار ضعیف، نصب ترانس های استاندارد به جای ترانس های ضعیف برای کاهش یک سوم تلفات درون شبکه، افزایش تولید پراکنده برق و توسعه تولید برق از طریق انرژی های تجدید پذیر را از برنامه های اصلی وزارت نیرو در سال جاری برای رسیدن به کاهش مورد نظر در تلفات انرژی در شبکه برق کشور برشمرد.
مجموع توان تولید برق کشور در سال حدود 68 هزار و 932 مگاوات است که 57 هزار و 541 مگاوات از کل تولید برق کشور از طریق نیروگاه های حرارتی، هزار و 20 مگاوات توسط نیروگاه اتمی، 9 هزار و 686 مگاوات به وسیله نیروگاههای آبی، 219 مگاوات توسط انرژی های نو و 466 مگاوات از طریق نیروگاه های مولد مقیاس کوچک یا تولید پراکنده است.
7489 / 6053



11/01/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن