تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860505368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه تبریز خواستار حاکمیت فرهنگ فاطمی در نوروز 94 شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه تبریز خواستار حاکمیت فرهنگ فاطمی در نوروز 94 شد تبریز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به همزمانی ایام نوروز سال آتی با ایام فاطمیه تاکید کرد: این ایام نباید تحت تاثیر جشن های نوروز قرار گیرد و باید تلاش کنیم فرهنگ و بهار فاطمی در نوروز 94 حاکم شود.


آیت الله محسن مجتهد شبستری در خطبه های آخرین نماز جمعه تبریز در سال جاری با بیان اینکه نخبگان جامعه نقش مهمی در تحقق این خواسته ایفا می کنند، افزود: ملت ایران تابع مذهب است و باید بعد مذهبی بر بعد ملی آیین های نوروز غلبه کند.
وی گفت: در این ایام نباید مجالس جشن و سرور برگزار شود چرا که این موضوع به نوعی اهانت به ساحت مقدس صدیقه طاهره است.
آیت الله مجتهد شبستری اضافه کرد: در این ایام دید و بازدید در حد معقول و مطلوب ایرادی ندارد، ولی به هیچ وجه برگزاری جشن و سرور شایسته ملت ولایتمدار و متدین ایران اسلامی نیست.
وی اظهار کرد: نخبگان جامعه باید تلاش کنند ضمن ترویج سنت های عید نوروز، فرهنگ فاطمی را نیز در این ایام در جامعه حاکم و جاری کنند.
امام جمعه تبریز ترویج اخلاق و خصوصیات بارز فاطمه زهرا (س) همچون ولایتمداری و هدایت گری در ابعاد سیاسی و اجتماعی را از جمله اولویت های کار فرهنگی نخبگان در ایام نوروز سال آتی برشمرد و بر تحقق این خواسته تاکید کرد.
آیت الله مجتهد شبستری در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به یورش جلادان رژیم پهلوی به مدرسه فیضیه در سال 1342 و مجروح و شهید شدن عده ای از طلاب این مدرسه، گفت: هجوم وحشیانه مزدوران پهلوی سر منشاء رویدادهای مهم سیاسی و زمینه ساز انقلاب اسلامی شد.
وی همچنین با اشاره به ملی شدن صنعت نفت در 29 اسفند 1329 و تاریخ پرماجرای این رویداد مهم تاریخی، نقش مرحوم آیت الله کاشانی را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و یاد وی را گرامی داشت.
آیت الله مجتهد شبستری پیشرفت های عظیم عملیات آزاد سازی استان تکریت عراق توسط نیروهای مردمی را مایه رسوایی دشمنان قسم خورده اسلام و استکبار جهانی دانست و پیش بینی کرد که با همت دولت، ارتش و بسیجیان عراق و همچنین نقش سردار رشید ایران قاسم سلیمانی، به زودی تمام تروریست های داعش در این منطقه پاک سازی شوند.
وی اظهار کرد: استان تکریت به دلیل وجود چاه های نفت، وسعت زیاد و وجود پایگاه های حزب بعث و ضد انقلاب اهمیت ویژه برای استکبار جهانی داشت و دشمنان اسلام تلاش می کردند این منطقه تحت نفوذ گروهک تروریستی داعش باقی بماند.
آیت الله مجتهد شبستری از سقوط پهباد آمریکایی به دست رزمندگان ارتش سوریه به عنوان دومین خبر خوش هفته های اخیر یاد کرد و افزود: این خبر که در سطح گسترده ای در رسانه های جهان انعکاس یافت، موجب خوشحالی ملت ایران، سوریه و تمام ملت های آزادی خواه شد.
امام جمعه تبریز در خطبه اول نماز نیز بر ضرورت ترویج و ارج نهادن سنت های حسنه ایام نوروز همچون دید و بازدید که مورد تایید دین مبین اسلام است، تاکید کرد و گفت: انجام این رسم پسندیده موجب تزکیه انسان و کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی همچون فقر می شود.
آخرین نماز جمعه تبریز در آخرین روز سال 1393 در شرایطی با حضور گسترده مردم برگزار شد که بارش همزمان باران چهره خیابان های شهر را جلا داده و خبر از آمدن فصلی نو را به مردم شهر نوید می داد.
2090/1756



29/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن