واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس نمایندگی میراث فرهنگی سمیرم خبر داد
شناسایی 240 اثر تاریخی در شهرستان سمیرم
رئیس نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سمیرم گفت: 240 اثر تاریخی در شهرستان سمیرم شناسایی شده که تعدادی از این آثار در لیست آثار ملی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم، سجاد افشاری دوشنبه شب در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: شهرستان سمیرم به دلیل داشتن جاذبههای طبیعی و چشماندازهای فراوان دارای ظرفیتهای زیادی در زمینه جذب گردشگر است.
وی از شناسایی 240 اثر تاریخی در شهرستان سمیرم و ثبت برخی از این آثار در لیست آثار ملی خبر داد و گفت: در سالهای اخیر در بحث شناسایی تپههای تاریخی اقدامات ارزندهای صورت گرفته است.
رئیس نمایندگی میراث فرهنگی و گردشگری سمیرم اضافه کرد: آخرین کاوش در نزدیکی روستای اسلامآباد و در یکی از تپههای باستانی شهرستان به قدمت 5 هزار سال قبل از میلاد تخمین زده شده است.
وی به ارائه گزارش عملکرد پرداخت و ادامه داد: نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمیرم در سال 84 با تشکیل پایگاه حفاظتی در محل شهرداری سمیرم به منظور شناسایی و حفظ آثار تاریخی فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 88 با دریافت اخذ مجوز نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در دیگر زمینهها از جمله گردشگری، صنایع دستی و آماده کردن زیرساختها، کار خود را ادامه داد.
افشاری به فعالیتهای نمایندگی میراث فرهنگی سمیرم در جهت جذب اعتبار و آماده کردن زیرساختهای گردشگری در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اعتبارات جذب شده در این زمینه 2 میلیارد تومان است که 60 درصد آن از اعتبارات ملی و مابقی از اعتبارات استانی و تملک دارایی بوده است.
وی افزود: ساخت پایگاه اطلاعرسانی و گردشگری روستای سیور، احداث ساختمان گردشگری و تکمیل کمپینگ گردشگری روستای خفر، احداث پارک ورودی شهر سمیرم در کنار امامزاده سلطان ابراهیم، اهدای 10 ویترین موزهای به شهرداری ونک جهت راهاندازی موزه مردمشناسی، کمک به شهرداریهای کمه، ونک و حنّا در جهت آماده کردن زیرساختهای گردشگری، برخی از فعالیتهای میراث فرهنگی سمیرم است.
رئیس نمایندگی میراث فرهنگی و گردشگری سمیرم با اشاره به فعالیتهای نمایندگی در بخش مرمت بناهای تاریخی، تصریح کرد: حمام کمالالملک با اعتبار 200 میلیون تومان با مرمت، تکمیل و تجهیز به موزه تاریخ و فرهنگ شهرستان تبدیل شد.
وی جذب سرمایهگذار را در راستای رونق صنعت گردشگری موثر دانست و اذعان کرد: منطقه نمونه گردشگری دهکده هزارچشمه توسط شرکت الماس هشت بهشت در محدوده سد قرهقاچ، طرح گردشگری در کنار سد شهید روستای پادنا توسط شرکت ممتاز، شهرداری ونک در چشمهناز به عنوان بخش خصوصی، احداث کمپنگهای عشایری و گردشگری در منطقه وردشت و نیز روستاهای خفر و سیور از جمله فعالیتهای این نمایندگی در جذب سرمایهگذار است.
انتهای پیام/63016/
93/12/05 - 05:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]