تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803074834




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سناتور سابق آمریکایی: توافق با ایران از راه صلح و نه زور


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سناتور سابق آمریکایی: توافق با ایران از راه صلح و نه زور تهران - ایرنا - رقیب انتخاباتی باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 با تاکید بر اینکه توافق هسته ای با ایران از راه صلح و نه زور و فشار ممکن است، گفت: مردم خاورمیانه از سیاست های امپریالیستی واشنگتن خسته شده اند. حاکمیت آمریکا تلاش دارد سرکردگی و قدرت برتر خود را به مردمش بقبولاند که موجب امپریالیسم نظامی شده است. در یک جمله بگویم، آمریکا امپریالیسم در حال سقوط است.


مایک گراول (موریس رابرت گراول) که از سال 1965 برای 12 سال به عنوان سناتور آلاسکا فعالیت کرده، در گفت وگو با سایت سلام خبر گفت که کنگره و کاخ سفید تحت کنترل لابی ایپک (حامی رژیم صهیونیستی می باشد و به باور وی ایالات متحده دموکراسی واقعی ندارد.
گراول همچنین تیم امنیت ملی و سیاست خارجی اوباما را یک تیم امپریالیستی واقعی می داند.
گراول سناتور سابق ایالات متحده از ایالت الاسکا در فاصله سال های 81- 1969 (سه دوره چهار ساله)، نامزد ریاست جمهوری سال 2008 و رئیس سابق مجلس نمایندگان ایالت آلاسکا می باشد.
گراول که پیش از ورود به حزب لیبرتاریان(Libertaria (در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008) در مناظره با اوباما و هیلاری کلینتون، جو بایدن و پنج نامزد دیگر انتخاباتی گفت: «ما باید به ایران احترام بگذاریم، 26 سال است که آنها را تحریم می کنیم. این مسیرها جواب نمی دهد. می بایستی آنها را به رسمیت بشناسیم. شما می دانید بزرگترین خطر کیست؟ ایالات متحده آمریکا».
این اظهار نظر گراول بسیار مورد توجه محافل سیاسی و شبکه های رسانه ای و اجتماعی قرار گرفت.
وی به دلیل تلاش هایش برای پایان دادن به جنگ ویتنام در کل آمریکا شناخته شده است و حتی شش ماه قبل از سفر محرمانه هنری کسینجر وزیر خارجه نیکسون به چین در جولای 1971، وی که طرح قانونی شناسایی و عادی سازی روابط با جمهوری خلق چین را مطرح کرده بود. بنیانگذار «بنیاد دموکراسی» است که دموکراسی مستقیم را ترویج می کند.
س: لطفا به عنوان سوال اول نظرتان را در مورد دستیابی به توافق نهایی بین ایران و 1+5 بیان کنید؟
ج: از ته دل امیدوارم که یک توافق به دست بیاید تا اینکه تحریم های ایران برداشته شود. به هرحال این تحریم ها از آنجا که ایران حق غنی سازی اورانیوم بر اساس ان پی تی (پیمان منع تکثیر سلاح های هسته ای) را دارد غیرقانونی هستند.
دولت اوباما باید به این نتیجه برسد که سیاست هویج و چماق دیگر کارایی ندارد. اگر سیاستمدارن آمریکایی بخواهند از جنگ با ایران حمایت کنند عاقل نیستند. ایران تاکنون در مذاکرات عاقلانه عمل کرده است.
اوباما در مذاکرات هسته ای با ایران با دو گروه یهودیان نومحافظه کار همچون نتانیاهو و یهودیان لیبرال مواجه است. توصیه من به اوباما اینست که در مذاکرات باید از در صلح وارد شود نه زور و فشار.
به نظر من در شرایط کنونی، هر دو طرف آمریکا و ایران نیازمند تغییراتی برای حل مشکلات فیمابین هستند. همکاری بین دو کشور در حوزه هایی که منافع مشترک دارند، همچون افغانستان، عراق، آسیای مرکزی، با توجه به نقش منطقه ای ایران امکانپذیر است.
در صورت عدم توافق نهایی هسته ای، اگر به ایران حمله شود، جنگ جهانی سوم به راه می افتد. در حالی که شورای اطلاعات ملی آمریکا می گوید ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و اتهامات دولت اوباما اشتباه است.
س: شما با توجه به اینکه 12 سال سناتور بوده اید، آیا معتقدید اوباما می تواند بر کنگره در مورد برداشتن تحریم های ایران غلبه کند؟
ج: بله، اما خیلی مشکل است. یک توافقنامه با کنگره یا بدون کنگره باعث فروپاشی رژیم تحریم ها از جانب اتحادیه اروپا خواهد شد. تحریم های ایران غیر قانونی بوده و عقلانی و منطقی نیست. در مورد تحریم ها و «سیاست تغییر رژیم» ایران توسط آمریکا واقعا متأسفم. تحریم نفتی ایران حتی غرب را با رکود مواجه کرده است.
ایران می گوید بانک های اروپایی حساب های پولی اش را بلوکه کرده است، پس نباید پولتان را در بانک های غربی پس انداز کنید. حتی اگر اوباما هم بخواهد کار مثبتی در مورد رفع تحریم ها انجام دهد به دلیل قانون شدن تحریم ها توسط کنگره عملاً کار خاصی نمی تواند انجام دهد آن هم با توجه به وضعیت کنگره صد و چهاردهم که در دست جمهوریخواهان است که عملا مزاحم رویکرد دیپلماتیک اوباما در قبال ایران هستند. ممکن است که اوباما در این شرایط جدید، سیاست های جدیدی در پیش بگیرد. من به سیاستمداران آمریکایی گفته ام تحریم های ایران شکست خورده است.
س: شما کنگره کنونی تحت کنترل جمهوریخواهان و نقش اسرائیل را در توافق نهایی چگونه ارزیابی می کنید؟
ج: کنگره جدید به دنبال آن است که هر وقت ایران غنی سازی را متوقف کرد و در برابر اسرائیل دستانش را بالا برد بحران هسته ای پایان می یابد.
کنگره آمریکا معتقد است که سلاح های اسرائیل را بی خیال شوید.
ایالات متحده به دنبال تغییر رژیم ایران از طریق اقدامات مخفی است به گونه ای که کنگره سالانه 200 میلیون دلار بودجه اختصاص می دهد و جدای از بودجه سری است که سیا پیشنهاد می دهد.
س: نظر شما در مورد پایان منازعه ایالات متحده و روسیه در مورد اوکراین چیست؟
ج: بحران اوکراین توسط «ویکتوریا نولان» مدیر کل امور اروپا و اوراسیای وزارت خارجه آمریکا آغاز و طراحی شد که خودش اعتراف کرد و پذیرفت که علنا آمریکا بیش از 5 میلیارد دلار در بی ثبات سازی دولت «کیف» که منجر به کودتا شد هزینه کرد. رهبری اتحادیه اروپا این واقعیت ساده راکه مؤید این است که اوباما هنوز هم از طریق ناتو ، اتحادیه اروپا را با زور دقیقا همانگونه که می خواهد رهبری می کند، انکار می نماید.
س: دیدگاه شما در مورد سیاست خارجی ایالات متحده در قبال خاورمیانه (عربستان سعودی، یمن، داعش) با توجه به تحولات اخیر چیست؟
ج: کل جهان به ویژه جهان اسلام شاهد موج جهانی تأمین مالی وهابیت در مؤسسات و مدارس آموزشی است. ما هم اکنون نتایح آموزش خشونت و نفرت را می بینیم. عجیب تر اینکه خرید نفت توسط کشورهای غربی خشونتی را که ما امروز می بینیم تأمین مالی می کند.
دیدار اوباما با شاه جدید سعودی به همراه نخبگان سیاسی آمریکا یک آشفتگی بی حد سیسات خارجی آمریکا را نشان می دهد.
س: با توجه به اینکه شما سه دوره چهار ساله سناتور ایالت آلاسکا در سنای فدرال بوده اید، نقش لابی های یهودی-صهیونیستی را در کنگره آمریکا چگونه ارزیابی می کنید؟
ج: لابی ایپک کنگره آمریکا را کنترل می کند و نمایندگان و سناتورها صد درصد در خدمت لابی های یهودی-صهیونیستی هستند. از نظر این سناتورها و نمایندگان، بدون لابی های صهیونیستی کار کردن در کنگره آمریکا واقعا دشوار است. کنگره کنونی صد و چهاردهم که جمهوریخواهان در آن اکثریت را دارند، یک کنگره وحشتناکی است که طرفدار امپریالیسم آمریکایی و رشد گسترش مجتمع های نظامی و صنعتی است. شستشوی مغزی مردم آمریکا توسط رسانه های جریان اصلی باعث انفعال آنها در قبول این وضعیت شده است و به همین خاطر هم همیشه محبوبیت کنگره زیر 20 درصد است.
هم اکنون سناتورهای تندرویی مثل جان مک کین، لیندزی گراهام فرصت تحرک دوباره پیدا کرده اند. کنگره تحت نفوذ ایپک با دروغ و فریب به مردم آمریکا قبولانده است که ایران دنبال سلاح هسته ای است و باید تحریم شود، در حالی که در واقع این عربستان سعودی است که به علت گسترش وهابیت خشونت طلب و حمایت از تروریسم باید تحریم شود. من نیز در سال 2008 که نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری بودم و از آنجا که دموکرات ها همانند جمهوریخواهان طرفدار جنگ هستند من از حزب دموکرات خارج شدم و نامزد حزب لیبرتاریان (Libertarian) شدم.
یکی از مهمترین اقدامات من، درخواست بررسی های جدید در مورد 11 سپتامبر بود. موضوعی که خوشایند دوحزب جمهوریخواه و دموکرات نبوده است.
س: نظر و راهکارتان راجع به سیستم انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیست؟
ج: دموکراسی در دنیای امروز داشتن انتخابات است اما ما در ایالات متحده دولت نماینده داریم و دموکراسی واقعی نداریم و با سیستم الکتورال کالج (هیات های انتخاباتی دموکراسی غیر مستقیمElectoral College-) مخالفم.
من مدلی را طراحی کرده ام تا مردم را به داخل حکومت بیاورم. این مدل را با حفظ جایگاه مذهب می توان در سایر کشورها نیز پیاده نمود. ساختار قدرت در ایران جالب توجه است. به نظر من اتحاد قدرت مذهبی و سیاسی ایران کارایی بهتری دارد و با توجه به اینکه تمدن پرسابقه ای داشته، به خوبی اداره می شود که می تواند الگویی برای کشورهای دیگر باشد.
س: سخنرانی نتانیاهو در کنگره را در ماه مارس چگونه می بینید؟
ج: نتانیاهو واقعا آدم احمقی است که همه را احمق می پندارد. نتانیاهو قصد دارد مذاکرات هسته ای را نابود کند. مزاحمت های ایپک و سناتورهای تحت حمایت این لابی تاکنون موجب تطویل مذاکرات هسته ای و مانع از توافق شده است. من امیدوارم بسیاری از اعضای کنگره سخنرانی نتانیاهو را تحریم و بایکوت کنند.
س: علت عدم دیدار اوباما با نتانیاهو در سفر آتی که به دعوت کنگره انجام شده است، را در چه می دانید؟
ج: حمایت اسرائیل از رامنی و عدم موافقت با حمایت اسرائیل از نامزدی اوباما پیش از انتخابات 2014 باعث شد که اوباما ناراحت شود که تصمیم به تلافی هم بگیرد. انتخاب هیگل به عنوان وزیر دفاع، که گزینه میانه روتری بود در واکنش به حمایت نتانیاهو از رامنی توسط اوباما انتخاب شد و همین لابی صهیونیستی، هیگل را مجبور به استعفا کرد. همچنین در سیاست آمریکا مرسوم نیست که رئیس جمهور با مقامی خارجی که درگیر رقابت های انتخاباتی است دیدار کند.
مهمتر از همه دعوت خودسرانه جان بوینر از نتانیاهو در این شرایط، عدم رعایت نزاکت و توهین به کاخ سفید است.
س: باتوجه به اینکه اوباما، دیوید کوهن را به عنوان قائم مقام سیا ،آنتونی بلینکن به عنوان قائم مقام وزارت خارجه، اوریل هاینز معاون شورای امنیت ملی، اشتون کارتر به عنوان وزیر دفاع انتخاب کرده و چند تغییر عمده دیگر در جامعه اطلاعاتی آمریکا، انجام داده است، دیدگاه شما راجع به این تغییرات در تیم امنیت ملی و سیاست خارجی اوباما چیست؟
ج: این تغییرات سیاسی به ندرت نتیجه خاصی در برداشته است. اوباما جنگ در افغانستان را گسترش داد و جنگ عراق را به پایان نرساند. وال استریت و مجتمع های نظامی-صنعتی آمریکا و اوباما را کنترل می کنند. حتی لابی ایپک کاخ سفید را در کنترل خود دارد. در تیم امنیت ملی اوباما، چاک هیگل وزیر سابق دفاع که اخیرا استعفا داد مهم بود که علت استعفای وی نیز همانگونه که گفتم فشار لابی های صهیونیسیتی بود.
تیم امنیت ملی و سیاست خارجی اوباما یک تیم امپریالیستی واقعی است. البته هیگل با هرگونه تهاجمی به ایران موافق نبود، ولی سیا موضع متفاوتی دارد. ژنرال دیوید پترایس رئیس سابق سیا که به دلایل مشکلات اخلاقی جنسی برکنار شد و من او را تحسین نمی کنم. جان برنان رئیس کنونی سیا یک هفت تیر کش است که طرفدار شکنجه است. اوباما فعلا به مشکلات اقتصادی آمریکا مشغول است.
مردم خاورمیانه از سیاست های امپریالیستی آمریکا خسته شده اند. حاکمیت آمریکا تلاش دارد تا سرکردگی و قدرت برتر خود را به مردمش بقبولاند که موجب امپریالیسم نظامی شده است. در یک جمله بگویم، آمریکا امپریالیسم در حال سقوط و فروپاشی است.
س: با توجه به اینکه شما رویکرد طرفدار محیط زیست دارید، دیدگاهتان راجع به استفاده از انرژی هسته ای در ایالات متحده چیست؟
ج: البته در مورد کاربرد صلح آمیز انرژی هسته ای باید بگویم که متاسفانه چیزی به نام استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای در جهان نداریم. هرچند که نیاز تحقیقاتی و استفاده دارویی داریم اما تولید برق توسط انرژی هسته ای گران و خطرناک است و باید از منابع بی خطر مانند انرژی فسیلی و به کمک سوخت های جایگزین مانند هیدرو این مشکل را برطرف کرد. آمریکا و کانادا در مورد نیروگاه «تارسان» به دلایلی از جمله آلوده کنندگی آن نیروگاه مشکل دارند و بنابراین باید تولید برق هسته ای را کنار بگذارند.
فاجعه هسته ای نیروگاه های چرنوبیل و فوکوشیما نشان داد که تولید برق هسته ای خطرات زیادی برای محیط زیست دارد. من به دلیل تفکرات زیست محیطی طرفدار صلح، مخالف هستم.

انتهای پیام/



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن