واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۴:۲۶ب.ظ)
معاون آموزشي وزارت بهداشت: وزارت بهداشت به هيچ عنوان با سلامت مردم معامله نميكند ضيايي گفت: تاسيس مراكز دانشگاهي به خصوص در علوم پزشكي هزينههاي زيادي دارد، اما؛ دانشگاه آزاد حداقل استانداردهاي آموزشي را رعايت نميكند و ما با اين رويه مخالف هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد امير محسن ضيايي در واکنش به اظهارات اخير رئيس دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر اينکه وزارت بهداشت به دنبال تعطيلي رشتههاي علوم پزشکي در دانشگاه آزاد است، ضمن بيان اين مطلب گفت: دانشگاه آزاد اسلامي بهجاي ارتقاي کيفيت آموزشي، فرار به جلو ميکند و مسوولان اين دانشگاه با انجام مصاحبههاي مختلف و ايجاد فشار بر روي افراد ذينفوذ در کشور و با دادن اطلاعات غلط مبني بر اينکه وزارت بهداشت درصدد است که جلوي توسعه علوم پزشکي دانشگاه آزاد را بگيرد، سعي در توجيه شرايط موجود خود دارد.
معاون آموزشي با تأکيد بر اينکه وزارت بهداشت با توجه به مسووليت ذاتي خود، بههيچوجه نميتواند با سلامت مردم معامله کند، تصريح کرد با تمام توان از سلامت مردم که يکي از محورهاي مهم آن موضوع آموزش پزشکي است، صيانت خواهيم کرد.
وي در عين حال بابيان اينکه از ايجاد واحدهاي پزشکي و پذيرش دانشجو چه در بخش خصوصي و چه دانشگاه آزاد استقبال ميکنيم تصريح کرد: متأسفانه دانشگاه آزاد ابتدا واحدهايي را ايجاد ميکند و سپس نسبت به اخذ مجوز اقدام ميکند و با همان مجوزهاي اصولي اوليه دانشجو پذيرش ميکند و شرايطي ايجاد ميکند که وزارت بهداشت را در يک موقعيت از پيش تعيينشده قرار دهد.
ضيايي به ذکر مواردي ازاينگونه اقدامات اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد بر اساس موافقت اصولي، در قشم واحد بينالمللي تأسيس کرده بود اما بر اساس بازديدهاي صورت گرفته در سال گذشته، به دليل وجود مشکلات در اين واحد، فقط داير بودن رشتههاي علوم پايه در اين واحد تأييد شد و راهاندازي رشتههاي باليني مورد تاييد قرار نگرفت، اما؛ متأسفانه اين دانشگاه بدون اينکه حوزه بيمارستاني و باليني در آنجا داشته باشد از دانشگاه علوم پزشکي بندرعباس خواست تا دانشجويان در بيمارستانهاي اين دانشگاه تحصيل نمايند ولي با توجه به اينکه تعداد دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي بندرعباس زياد بود امکان دادن پذيرش به ديگر دانشجويان را نداشت و اين دانشجويان به مراکزي که فاقد اعتباربخشي آموزشي بودند اعزام شدند و طبيعي است که اين اقدام کيفيت آموزشي را بهشدت تحت تأثير قرار ميدهد و دانشگاه بايد بهسرعت اين مسأله را حلوفصل نمايد.
معاون آموزشي افزود: دانشگاه آزاد همچنين در چند مکان ديگر دانشکده پزشکي بدون مجوز تأسيس کرده است و اگر طبق توافقي که با دانشگاه آزاد اسلامي داشتهايم اگر اين دانشگاه تا پايان ارديبهشت نتواند نسبت به اخذ مجوزهاي لازم اقدام نمايند اين واحدهاي دانشگاهي نيز بايد تعطيل شوند و دانشجويان آنها در مرکز ديگري ادامه تحصيل دهند.
ضيايي گفت: از مدتها قبل از دانشگاه آزاد اسلامي خواستيم که ظرف مدت مشخصي، نسبت به ارتقاي واحدهاي آموزشي و اخذ مجوزهاي لازم، اقدام نمايند.
وي بابيان اينکه در اين خصوص به وظيفه خود عمل ميکنيم و اين موضوع مربوط به دولت جديد نيست، گفت: در دولت قبل نيز در خصوص تأسيس واحدهاي دانشگاهي به همين رويه عمل ميکرديم.
معاون آموزشي يادآور شد: در دوره جديد نيز با همکاري دانشگاه آزاد و حضور نمايندگان آنها تمام واحدهاي آموزشي دانشگاه آزاد را در يک پروسه زماني کاملاً مشخص بازديد کرديم چراکه دانشگاه آزاد را شريک خود و نه بهعنوان رقيب ميدانيم و انتظار داريم دانشگاه آزاد به وظايف خود عمل کند.
وي يادآور شد: تأسيس مراکز دانشگاهي بهخصوص در علوم پزشکي هزينههاي زيادي دارد، اما؛ دانشگاه آزاد حداقل استانداردهاي آموزشي را رعايت نميکند و ما با اين رويه مخالف هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]