واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۳۱ب.ظ)
نماينده ولي فقيه در سپاه: اداره حکومت ديني نيازمند ذات حق و همراهي مردم است نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: ميزان ارزش هر فرد و گروهي به وابستگي به ولايت فقيه بستگي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مراسم گراميداشت دهه فجر که در شبستان امام خميني (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به اينکه انقلابهاي توحيدي در تاريخ درسها و عبرتهاي بسياري را تجربه کردهاند، اظهار کرد: قرآن کريم به سه انقلاب مختلف در تاريخ اشاره کرده است.
وي اضافه کرد: سه انقلاب الهي قبل از انقلاب اسلامي درسهاي بسياري را براي انقلاب اسلامي تشريح کرده است و ما بايد از اشتباهات امتهاي گذشته پرهيز کنيم.
حجتالاسلام المسلمين علي سعيدي رهبري الهي و نقش آن در حاکميت ديني را نخستين درسي دانست که از انقلابهاي پيشين ميتوان فرا گرفت و تصريح کرد: گزينش بهترين انسان و مديرترين فرد براي ساماندهي امور مردم از حضرت آدم تا امروز ادامه پيدا کرده است.
وي رهبري الهي را شناسنامه حکومت ديني دانست و مطرح کرد: رهبران الهي در پنج امر با يکديگر اشتراک دارند و فرقي ميان آنها نيست و يکي از اين موارد حجيت آنهاست و ائمه اطهار (ع) و ولي فقيه در اين موارد با يکديگر تفاوتي ندارند.
سعيدي رسالت و اختيارها را از موارد مذکور برشمرد و گفت: شأن ولي فقيه با ائمه اطهار (ع) يکي نيست اما همانطور که تبعيت از امام معصوم واجب است تبعيت از ولي فقيه نيز واجب ميشود.
وي افزود: معرفي ائمه را پيامبر بر عهده داشتند، اما؛ امروزه معرفي رهبر انقلاب اسلامي را مجلس خبرگان رهبري بر عهده دارند.
سعيدي ابلاغ رسالت و ارائه نسخه به مردم را يکي از وظايف رهبران الهي خواند و عنوان کرد: رهبران الهي بايد در مرحله دوم به دنبال دولتسازي و ساختار سازي رسالت خود باشند؛ زيرا بدون دولتسازي نميشود کاري را پيش برد و اين موضوع به خوبي در زندگي پيامبران الهي ديده شده است.
وي با تاکيد بر اينکه پيامبر ملت الهي را تشکيل دادند مطرح کرد: پيامبر با کمک ملت، نظام اسلامي را جايگزين نظام استکبار کرد و مقابل ظالم ايستاد.
پاسداري از دين، شريعت و حکومت اسلامي از جمله رسالت رهبران الهي است و فلسفه جنگ صفين و جمل در دروان حکومت حضرت علي (ع) به همين منظور بوده است.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تاکيد بر اينکه حرکتهاي امام قبل از انقلاب نرمافزاري بوده است بيان کرد: ايشان بعد از انقلاب در برابر منافقان ايستاد و امام (ره) در برابر بنيصدر، بازرگان و منتظري به دنبال پاسداري از حکومت ديني بودند.
وي نقش مردم در انقلابهاي توحيدي را نقش اساسي و زيربنايي دانست و گفت: نخستين اقدام رهبران الهي فردسازي است؛ زيرا افرادي که به اسلام اعتقاد دارند نقش مردم را در نظر ميگيرند.
سعيدي با اشاره به اينکه حاکم ديني را خداوند قرار ميدهد، افزود: اداره حکومت ديني نيازمند ذات حق و همراهي مردم است که اين موضوع به خوبي در جريان تنباکو قابل مشاهده بود.
وي خاطرنشان کرد: مردم در ايجاد و بقا انقلاب نقش دارند و امروزه حاکم که امام زمان (عج) است، وجود دارد، اما؛ حاکميت هنوز شکل نگرفته است؛ زيرا مردم بسترهاي مناسب را براي ظهور ايجاد نکردهاند.
سعيدي با بيان اينکه اگر ملتي شعارهاي انقلاب را فراموش کند دچار گمراهي خواهد شد، تاکيد کرد: تخلف از فرمان الهي عذاب دارد و فرقي ميان امتهاي مختلف نيست و هر فردي که از خطوط قرمز عبور کند عذاب خواهد شد.
وي عذاب را داراي ابعاد مختلفي دانست و افزود: در طول تاريخ افرادي که به دنبال فساد بودند، گاهي عذابهاي فردي و گاهي عذابهاي جمعي را به وجود آوردند.
اين استاد برجسته حوزه متذکر شد: ميزان ارزش هر فرد و گروهي به وابستگي به ولايت فقيه بستگي دارد.
وي با اشاره به اينکه امروزه در شرايط خاصي قرار داريم از رهبران کشورهاي مختلف که کشور خود را به جايگاههاي مناسبي رساندهاند ياد کرد و گفت: با اعتماد به دشمن نميشود مشکلات را حل کرد و رهبري استحکام دروني نظام، اقتصاد مقاومتي به عنوان استراتژي و نگاه به بيرون به عنوان تکنيک را راهکار برطرفسازي مشکلات ميدانند.
سعيدي با تاکيد بر اينکه نبايد اجازه دهيم که آمريکا از شرايط امروز ما سوء استفاده کند، مطرح کرد: شرايط امروزي ما با شعب ابيطالب قابل مقايسه نيست؛ زيرا دشمن در آن دوران با استقامت مومنان عقب نشيني کرد و امروز اگر ملتي بخواند پيروز شود بايد مقاومت خود را از کشورهاي ديگر بيشتر کند.
نماينده ولي فقيه در سپاه تصريح کرد: با مذاکره حرفي نداريم، اما؛ ميدانيم طبق گفته قرآن دشمن تا اسلام را از بين نبرد از اقدامات خود دست نخواهد کشيد به همين علت بايد به استراتژي رهبري توجه داشته باشيم و به آن عمل کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]