تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860326464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قزوین ظرفیت مناسبی برای افزایش صادرات کشمش به کشورهای جهان دارد -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ابراهیمی پاک:
قزوین ظرفیت مناسبی برای افزایش صادرات کشمش به کشورهای جهان دارد

ابراهیمی


شناسهٔ خبر: 2454935 شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
استانها > قزوین

قزوین- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: با برنامه ریزی اصولی و استفاده از روش های نوین می توانیم از ظرفیت بسیار خوب استان برای افزایش صادرات کشمش به کشورهای مهم جهان استفاده کنیم. به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کار گروه انگور ظهر شنبه با حضور رئیس، معاونان و مدیران سازمان جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان و بهره برداران در سالن جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد.نیاز علی ابراهیمی پاک در این جلسه با اشاره به جایگاه کشاورزی استان اظهار داشت: استان قزوین در تولید بسیاری از محصولات شاخص کشاورزی جایگاه مناسبی دارد که با بهره برداری از ظرفیت های موجود قادریم سهم بیشتری در کسب درآمدهای اقتصادی از این کالاها داشته باشیم.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: استان قزوین به ویژه تاکستان قطب تولید انگور و کشمش است که با توجه به این که ۸۰ درصد این محصول می تواند صادر شود برای تحقق این امر نیازمند برنامه ریزی منطقی هستیم.وی بیان کرد: توسعه داربستی کردن باغات انگور و آبیاری مدرن می تواند ظرفیت استان را برای افزایش صادرات کشمش هموار کند که امیدواریم با فعالیت های تحقیقاتی بتوانیم این موضوع را عملیاتی کنیم.ابراهیمی پاک یادآورشد: ضمن حفظ جایگاه تولید محصول انگور و کشمش در کشور لازم است برای تولید کمی و کیفی این محصول هم تلاش کنیم.
قزوین
در ادامه این جلسه مسعود ربانی معاون بهبود تولیدات دامی استان قزوین گفت: با سیاست گذاری درست و  مناسب در موضوع انگور می توان زمینه رونق بازار صادراتی این محصول را فراهم کرد.ربانی افزود: نداشتن آمار، ارقام مناسب و نیاز سنجی بازار فروش در بخش انگور و کشمش باعث شده برنامه ریزی مناسب و درستی در این زمینه صورت نگیرد.وی به اهمیت قیمت گذاری کشمش بر اساس درجه کیفیت اشاره کرد و اظهار داشت: کشاورز اگر بداند کشمشی که با کیفیت بالا و بهداشتی تولید می کند با قیمت مناسب  از آنها خریداری می شود اشتیاق بیشتری برای این کار خواهند داشت.مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت: در حال حاضر در ۲۶ کارخانه کشمش فعال استان ۷۰ الی ۷۷ هزار تن انگور  فرآوری می شود.علی اکبری بیان کرد: هم اکنون ۱۰ مورد متقاضی تاسیس کارخانه کشمش با ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال در استان وجود دارد.وی به اهمیت توجه به فراورده های انگور در بخش صنایع اشاره کرد و اظهار داشت: اگر بخواهیم به انگور و تولید این محصول توجه جدی شود باید همه فراورده های دیگر آن مانند کشمش، کنستانتره، سرکه، مارمالاد و سایر فراورده های محصول را مد نظر قرار دهیم.مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در استان ۶۰ الی ۷۰ درصد انگور تولیدی تبدیل به کشمش می شود که این میزان قابل توجه است و موجب می شود باغدار برای فروش دچار مشکل شود کمه باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.محمد پیله فروش اصلاح و تغییر فرهنگ تولید از کشمش به تازه خوری را یادآورشد و گفت: باغداران بدانند غیر از کشمش هم می توانند انگور خود را با تازه خوری و نگهداشتن در سردخانه به کنستانتره تبدیل کرده و فراورده های دیگر را به فروش برساند و ضرر کمتری را متحمل شوند.وی از باغداران خواست در تحویل کشمش خود به کارخانه ها بهداشت را رعایت کرده و از ریختن آنها در داخل گونی به صورت فله ای خودداری کنند.پیله فروش خواستار توسعه سردخانه های کوچک باغی در باغهای کشاورزان و باغداران شد.مهرنوش میرزایی کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین هم گفت: کشمش استان در ردیف محصولات تولیدی است که پتانسیل خوبی برای مطرح شدن در بورس را دارد.میرزایی افزود: تولید محصولات ارگانیک و با کیفیت، دادن سوبسید به باغدار  و تشکیل اتحادیه ها و تعاونی ها نقش مهمی در سود رسانی و بازار یابی محصولات کشاورزی علی الخصوص انگور و کشمش دارد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن