پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848044128
ارتباط صحيح بين بازار مصرف و مراکز اصلي توليد نياز کنوني است/ کشاورزان بايد در برند و صادرات نيز سهيم شوند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۲۵ق.ظ)
روحاني: ارتباط صحيح بين بازار مصرف و مراکز اصلي توليد نياز کنوني است/ کشاورزان بايد در برند و صادرات نيز سهيم شوند رئيس جمهور گفت: تا زماني که دلالان اجازه سود بردن به کشاورز را نمي دهند و همچنين در برندسازي و صادرات نيز سهمي براي کشاورزي قائل نيستيم طبيعتاً تمايل به توليد بيشتر محصولات کشاورزي از بين مي رود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حسن روحاني رئيس جمهور کشورمان در بيست و نهمين دوره تجليل از توليدکنندگان برتر بخش کشاورزي با بيان اين مطلب اظهار داشت: کشاورزي از ديدگاه ديني، مذهبي و فرهنگي ما جايگاه خاص ويژه اي دارد؛ کار کردن با باغ و درخت و زمين کشاورزي و محصول با کار کردن با ماشين صنعت و پيچ و مهره متفاوت است.
وي با اشاره به اين که کشاورزي لذت معنوي نياز دارد، گفت: کشاورزي که در مزرعه رشد محصولات خود را مي بيند از نظر روحي و رواني براي انسان لذت بخش است و براي افرادي که از کنار محصولات کشاورزي نيز عبور مي کنند منظره لذت بخشي را دارد.
رئيس جمهور کشورمان با اشاره به اين تفاوت ها گفت: از لحاظ روح و روان و همچنين از بعد ديني و مذهبي کشاورزي جايگاه خاص خود را دارد و اين خيلي خوب است که کشاورز يک نگاه به آسمان و يک نگاه به زمين مي کند که تبادل نگاه بين آسمان و زمين خيلي مهم است.
رئيس جمهور افزود: کشاورزان به صورت مداوم با تحرکات طبيعت و با آسمان در ارتباط هستند، صحبت کشاورز با خداوند هم بسيار لذت بخش است. ضمن آنکه کشاورزي شغل اوليا و ائمه هاي ما بوده است.
وي ادامه داد: مگر اميرالمومنين (ع) براي بدست آوردن آب تلاش نمي کرد و هنوز چاه هاي متعددي از آن حضرت در مدينه وجود دارد که پس از حفر چاه ها آنها را وقف مي کرد؛ امام صادق (ع) در فصل تابستان در مزرعه عرق مي ريزد و اين کار را عبادت مي شمارد تمام اينها به معناي آن است که کشاورزي و دامداري براي انبياء و بزرگان ما نيز مورد تاکيد بوده و آنها خود نيز در اين زمينه فعال بوده اند.
وي با اشاره به اينکه اولين انقلاب، انقلاب کشاورزي بوده اظهار داشت: بشر همواره براي به دست آوردن مواد غذايي در حال کوچ و سفر بوده است و تنها عاملي که باعث سکونت بشر شد رويکرد انسان ها به کشاورزي بود؛ گاهي تصور ما بر آن است که از انقلاب کشاورزي گذشته ايم و به سمت انقلاب صنعتي رفته ايم.
وي گفت: انقلاب صتعتي ادامه انقلاب کشاورزي است و اينها زماني معنا پيدا مي کنند که در کنار يکديگر ديده شوند، دولت بايد به کشاورزي و صنعت نگاه متفاوتي نيز نداشته باشد.
رئيس جمهور کشورمان با تاکيد بر آنکه صنعت بايد به بخش کشاورزي ورود پيدا کند، ادامه داد: کشاورزي ديگر سنتي نيست و بايد صنعتي شود؛ از آغاز کار کشاورزي کشاورزان کار خود را با تراکتور شروع مي کنند و در زمان برداشت محصول مجبورند با کمباين محصولات خود را درو کنند.
رئيس جمهور تاکيد کرد: بايد محصولات را بر اساس بهره وري درست از آب نيز تدوين کنيم.
روحاني با تاکيد بر اين موضوع گفت: بايد در کاشت، نگهداري و داشت و همچنين برداشت کشاورزي در کنار صنعت باشد و اينها روبه رو يکديگر نيستند؛ صنعت بايد کشاورزي کشور را از حالت سنتي خارج و اين حوزه را متحول کند.
وي تاکيد کرد: کشاورزي صنعتي قدرت رقابت ندارد زيرا دنياي اقتصادي امروز دنياي رقابت است و کشاورزان حساب و کتاب مي کنند که کدام نوع کشاورزي و زندگي براي آنان بهتر است و زندگي خود را اين گونه تبيين مي کنند.
وي در خصوص درآمد زايي بيشتر در کشاورزي نيز گفت: درآمد زايي و ارزش افزوده بزرگترين انگيزه در دنياي امروز است مطمئنا اگر نتوانيم درآمد و ارزش افزوده اين حوزه را بالا ببريم کشاورزي تعطيل مي شود و پديده رنج آور مهاجرت از روستا به شهر که به معناي پشت کردن به کشاورزي و روي آوردن به خدمات و صنعت است شدت مي يابد.
رئيس جمهور در خصوص ارائه پيشنهادات به دولت نيز گفت: دولت در انتشار شنيدن حرف هاي کارشناسي از سوي شما کشاورزان، مراکز تحقيقاتي، دانشگاه ها و وزارتخانه ها است که نام جهاد را به دنبال دارد.
وي تصريح کرد: اگر اين نام جهاد را به کشاورزي اضافه کرديم بايد به کلمه جهاد متعهد بمانيم.
رئيس جمهور با اشاره به دو سرمايه بزرگ کشور در بخش کشاورزي تصريح کرد: يکي از مهمترين سرمايه ها خاک است. اما خاک کشاورزي يکي از نعمت هاي بزرگ الهي است که منبع حيات زندگي ما است و نبايد اجازه دهيم که خاک تخريب شود؛ بايد رفتارمان را با زمين درست کنيم و نگذاريم که بخش شهرسازي زمين هاي کشاورزي را تخريب کنند.
وي ادامه داد: نبايد زمين هاي درجه يک و دو کشاورزي تبديل به شهر و يا اينکه تجاري شود زيرا ديگر چنين زمين هايي پيدا نمي شود.
رئيس جمهور با اشاره به استفاده از خاک و آب در کشاورزي تصريح کرد: استفاده از اين دو سرمايه اساس دارد کشور ما از لحاظ اقليمي خشک و نيمه خشک است و هر مقداري که مي گذرد و ستمي که صنعت بر طبيعت مي گذازد درجه حرارت بالا مي رود و اين تجربه جديد است در دنيا.
وي با اشاره به اينکه کشورمان به سمت خشکسالي حرکت مي کند، گفت: مبناي حرکت ما در کشاورزي بايد بر مبناي طبيعت نيمه خشک تنظيم شود و قدر آب را بايد بدانيم؛ در گذشته کارهاي عظيمي انجام شده است که قنات ها راه هاي بزرگي را انجام داده اند.
رئيس جمهور با توجه به اينکه ايران در زمين تمدن است، گفت: کشاورزي از ايران آغاز شده است و کشوري که داراي تمدن کهن و سابقه زيادي در بخش کشاورزي است بايد آب ، خاک و محيط زيست را حفظ کند.
روحاني با اشاره به آنکه در وزارت کشاورزي و محيط زيست گاهي اين دو سازمان رو در روي هم قرار مي گيرند، گفت: گاها سازمان محيط زيست درخواست مي کند که آب به بخش کشاورزي نرود و براي يکي از تالاب هاي کشور واريز شود تا آن تالاب نيز از بين نرود و دولت براي اينکه ارتباط بين صنعت و کشاورزي و همچنين محيط زيست و کشاورزي حفظ شود اعتدال را حفظ مي کند.
وي با ارائه يک قول به کشاورزان گفت: شما کشاورزان محصولات را توليد کنيد دولت قدرت و دريافتي شما را بالا مي برد و اگر دولت نتواند توان کشاورزان را افزايش دهد ديگر قرآن و حديث و زندگي ائمه را هم براي کشاورزان بگوييم ديگر فايده اي ندارد؛ بايد درآمد کشاورزي را بالا ببريم اما در بازار محصولات کشاورزي که به دست مصرف کننده مي رسد قيمت بالايي را دارد و نتيجه مي گيريم که زنجيره توزيع کالا بايد اصلاح شود.
روحاني گفت: همه بايد براي افزايش توليد محصولات کشاورزي کمک کنند توليد با شما کشاورزان تسهيلات از دولت و خدا هم تدبير مي کند اما سوال اينجاست که توزيع چه مي شود. يا چه کسي اين محصولات را به بازار مي آورد.
وي با اشاره به اينکه بايد واسطه ها را حذف کنيم، گفت: اگر بتوانيم يک واسطه را به نفع کشاورزان حذف کنيم 80 درصد به سود کشاورزان است و 20 درصد از آن به نفع مصرف کنندگان مي شود.
رئيس جمهور افزود: وزارت کشاورزي و وزارت صنعت و معدن و تجارت بايد در اين راستا طراحي مناسبي داشته باشند تا دلالان اين گونه بخش کشاورزي و مصرف کننده نيز کشور را متحمل ضرر و زيان نسازد.
وي در خصوص آنکه بايد اقدامات را عملي اجرا کنيم گفت: صنايع تکميلي بايد در کنار توليد باشد گاهي اوقات محصولات بايد تبديل شود تا ارزش افزوده بالاتري را پيدا کند و گاهي پس از تبديل با برند شدن مي تواند سود بالايي را نصيب اقتصاد کنيم.
روحاني با اشاره بر آن که صنعت و خدمات بايد به کشاورزي متصل شوند، گفت: تنها راه سود دهي حوزه کشاورزي اتصال اين حوزه ها است که کشاورز بتواند در برند و صادرات نيز سود داشته باشد.
وي با اشاره به آنکه امنيت غذايي براي کشور از اهميت ويژه اي برخوردار است، گفت: اگر در صنعت کشاورزي و خدمات و امنيت غذايي ما قدرت و اقتدارمان حفظ شود مي توانيم راحتر زندگي کنيم اما برخي ها تنها فکر مي کنند که افزايش برد موشک هاي کشور مهم است اما نبايد فراموش کنيم که امنيت در بخش صنايع غذايي و امنيت غذايي نيز جزء اقتدار ما است.
وي افزود: ما براي گوشت، روغن، برنج، گندم و شکر نيازمند واردات هستيم و تا چه زماني بايد دستمان به خارج از کشور دراز باشد آيا تامين اين محصولات به معناي اقتدار نيست؛ لااقل در بسياري از محصولات بايد تا مرزهاي خودکفايي حرکت کنيم.
روحاني با اشاره به تقسيم کار در حوزه کشاورزي گفت: وزارت جهاد کشاورزي بايد تقسيم کارهايي را براي دولت و مردم انجام دهد سرمايه گذاري دولت در بخش آب مهم است و بهره برداري و بهره وري درست از آب به حوزه کشاورزي بسيار کمک مي کند.
وي افزود: اگر بتوانيم 10 درصد از مصرف آب را صرفه جويي کنيم شرايط کشور متحول مي شود؛ دولت در زمينه بهره وري آب حرکت هاي بسيار خوبي را شروع کرده است و آثار آن نيز در استان هاي بزرگ کشور طي امسال و سال آينده کاملاً قابل مشاهده است.
وي با اشاره به اقدامات دولت در خصوص آب نيز گفت: دولت در طول اين 16 ماه حرکت هاي بي نظيري را در خصوص بهره وري از آب انجام داده است دولت مي فهمد که کشاورزي حضور در روستا عدم تخليه روستا براي روستها چقدر مهم است.
وي افزود: بايد سطح زندگي مردم در نحوه مصرف مواد غذايي تغيير کند اين که هجوم مردم به سمت لبنات نيست بايد بحث کنيم. زيرا مصرف لبنيات هر مقدراي که بالا رود به معناي سلامت بهداشت و دوري از بيماري است.
وي افزود: بايد دروازه صادرات را باز کنيم تا همه محصولات ما در همه بازارهاي منطقه و حتي جهان وارد شود.
رئيس جمهور در پايان گفت: دولت در کنار شماست و مي فهمد کشاورز ستون اصلي براي امنيت کشور است تا ارزش افزوده انواع محصولات کشاورزي دامي و صيادي بالا رود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
تولید در داخل؛ راهبرد اصلی تأمین نیاز سالانه گوشت قرمز
تولید در داخل راهبرد اصلی تأمین نیاز سالانه گوشت قرمزاز آنجا که کشورهای منطقه عموما اسلامی هستند ترجیح میدهند گوشت قرمز مورد نیاز خود را از کشوری اسلامی وارد کنند و این میتواند فرصتی مناسب برای گسترش تولید گوشت در کشور باشد سایت عیارآنلاین نوشت طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی اپیش بینی رکود تولید مسکن در سال آینده/ بازار در انتظار تصمیمات دولت -
مهر بررسی کرد پیش بینی رکود تولید مسکن در سال آینده بازار در انتظار تصمیمات دولت شناسهٔ خبر 2449271 جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۳ اقتصاد > راه و مسکن بازار مسکن درحالی ماه های پایانی سال 93 را سپری می کند که پیش بینی میشود که کاهش صدور پروانههای ساختمانی در سال آینده هم رکود بیشایجاد ارتباط هم سو و تعامل بین سازندگان و مراکز دانش بنیان
سهشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۷ نشست تخصصی نقش و جایگاه شرکتهای دانش بنیان در بومی سازی تجهیزات صنعت حفاری در راستای اقتصاد مقاومتی در حاشیه نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان برگزار شد که در این نشست مسئولان شرکت های ملی حفاری ایران پارک علم و فناوری و انجمن سازندگان تجهعدم وقفه در تولید برق نیازمند ادامه روند کنونی تامین سوخت است
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۰ معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با پرهیز از اعلام تعداد نیروگاههایی که به خاطر کمبود سوخت توقف تولید داشتهاند گفت امیدواریم که با افزایش برودت هوا به همین ترتیب میزان گاز تحویلی ادامه داشته باشد تا وقفهای در تامین برق ایجاد نشود هوشنگ فلاحتیانافزایش بهره وری در ارتباطی مستقیم با مصرف صحیح منابع پایه
تبریز افزایش بهره وری در ارتباطی مستقیم با مصرف صحیح منابع پایه استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت بهره وری فقط راندمان نیست و ارتباطی مستقیم با مصرف صحیح منابع پایه و افزایش تولید دارد حسین کوهستانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریزمدیر کل راهآهن شرق: ارتباطات صحیح سکان اصلی پیشرفت در تمام خطوط حمل و نقل است
مدیر کل راهآهن شرق ارتباطات صحیح سکان اصلی پیشرفت در تمام خطوط حمل و نقل استمدیر کل راهآهن شرق گفت ارتباطات سکان اصلی پیشرفت است و اگر راهها نباشند ارتباطی وجود ندارد و به طور قطع در کارها مشکل ایجاد میشود به گزارش خبرگزاری فارس از طبس محمد ابراهیم اقبالی امشب در مراسم گرانيازمند نگاه واحدي بين بانک ها و بازارسرمايه براي رشد بورس هستيم
۶ دي ۱۳۹۳ ۱۲ ۴۱ب ظ رئيس جديد سازمان بورس و اوراق بهادار نيازمند نگاه واحدي بين بانک ها و بازارسرمايه براي رشد بورس هستيم تامين مالي بنگاه هاي اقتصادي از طريق بورس در دوره جديد مديريتي مورد توجه و تاکيد قرار مي گيرد و اگر به آمارها نگاه کنيم سهم بازار سرمايه در تامين مالي بسيارمراکز معاینه فنی به دوربین پلاکخوان مجهز میشوند/ داشتن معاینه فنی، پیشنیاز بیمه شخص ثالث
جعفرپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد مراکز معاینه فنی به دوربین پلاکخوان مجهز میشوند داشتن معاینه فنی پیشنیاز بیمه شخص ثالث مدیرکل دفتر حمل و نقل ترافیک سازمان شهرداری وزارت کشور با اشاره به اینکه نصب دوربینهای نظارتی در بیش از 400 مرکز معاینه فنی خودرو در سطح کشوریک کارشناس اقتصاد بین الملل: پژوهشهای ما همسو با نیاز بازار صنعت نیست
یک کارشناس اقتصاد بین الملل پژوهشهای ما همسو با نیاز بازار صنعت نیستیک کارشناس اقتصاد بینالملل با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان هنوز برای پژوهشگران ما غریبه هستند گفت پژوهشهای ما همسو با نیاز بازار صنعت نیست به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان علیرضا نبی در مراسم تجلیل از پژونوسانات بازار به مذاکرات و تلاطم نفت ارتباطی ندارد
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۲۱ یک اقتصاددان معتقد است نوسانات بازار به مذاکرات و تلاطم نفت هیچ ارتباطی ندارد دکترعلیرضا شکیبایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر با اشاره به تمدید مذاکرات و تاثیر آن بر اقتصاد ایران اظهار کرد به نظر بنده پس از تمدطبقهبندی مراکز صداوسیما در ۵ مرکز اصلی
طبقهبندی مراکز صداوسیما در ۵ مرکز اصلیتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۳۰ در نشست مشترک حجتالاسلام موسویمقدم معاون امور مجلس و استانهای رسانه ملی با مدیران کل مراکز دبیران مناطق پنجگانه مراکز صدا و سیما معرفی شدند به گزارش تسنیم در نشست مشترک معاوترویج الگوهای نامناسب تولید و مصرف، عامل تخریب محیط زیست
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۲ رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در تصمیمگیریها رشد اقتصادی و رعایت ملاحظات زیست محیطی مقدم بوده گفت ترویج الگوهای نامناسب تولید و مصرف به تخریب محیط زیست منجر میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدرضا تابشارزش سهام در بازارهاي بين المللي رشد کرد
۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۲ ۲۹ب ظ گزارش موج از بازار بورس جهاني ارزش سهام در بازارهاي بين المللي رشد کرد گزوه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج شاخص سهام در بازارهاي آمريکا و اروپا امروز پنجشنبه به سير صعودي خود بازگشت بدين ترتيب تابلو اعلام شاخص سهام در بامدیریت بازار ارز به تدابیر و اقدامات اقتصادی نیاز دارد
شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۶ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت وجود رکود در اقتصاد کشور باعث کاهش معاملات اقتصادی و تقاضا در بازار شده که این موضوعات نیز به نوعی اقتصاد کشور را تضعیف کرده است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا – منطقه گیلان عطاالله حکیمی نمایندهفرمانده انتظامی استان گلستان: 304 پلیس افتخاری با پلیس گلستان همکاری میکنند/ تولید امنیت پایدار هدف اصلی پلیس
فرمانده انتظامی استان گلستان 304 پلیس افتخاری با پلیس گلستان همکاری میکنند تولید امنیت پایدار هدف اصلی پلیس افتخاریفرمانده انتظامی استان گلستان گفت توسعه مشارکتهای اجتماعی و تبلور حضور مردم در تولید امنیت پایدار در جامعه مهمترین هدف راهاندازی پلیس افتخاری است به گزارش خبرگگفتنی هایی در ارتباط با قرص های کاهش وزن موجود در بازار ایران
خیلی از ما دوست داريم به محض اينكه درمورد تندرستیمان بیاندیشیم به داروخانه رفته و داروهایی را می خریم که به دیگران فایده رسانده در ارتباطرتباط با داروهای لاغری باید قدری بیشتر احتیاط کنید چون نه تنها اثر نمی کند بلکه ضررهای جبران ناپذیری هم دارد اينجا با هم ميخواهيم ببينمعاون استاندار چهارمحال و بختیاری: تقویت بخش تولید نیازمند برنامهریزی و تلاش جهادی است
معاون استاندار چهارمحال و بختیاری تقویت بخش تولید نیازمند برنامهریزی و تلاش جهادی استمعاون برنامهریزی و اشتغال استاندار چهارمحال و بختیاری گفت برنامهریزی برای رسیدن به توسعه بخش تولید باید در اولویت قرار گیرد اسماعیل عامری گلستان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد ا-