تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860365360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتباط صحيح بين بازار مصرف و مراکز اصلي توليد نياز کنوني است/ کشاورزان بايد در برند و صادرات نيز سهيم شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۲۵ق.ظ)
روحاني: ارتباط صحيح بين بازار مصرف و مراکز اصلي توليد نياز کنوني است/ کشاورزان بايد در برند و صادرات نيز سهيم شوند رئيس جمهور گفت: تا زماني که دلالان اجازه سود بردن به کشاورز را نمي دهند و همچنين در برندسازي و صادرات نيز سهمي براي کشاورزي قائل نيستيم طبيعتاً تمايل به توليد بيشتر محصولات کشاورزي از بين مي رود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حسن روحاني رئيس جمهور کشورمان در بيست و نهمين دوره تجليل از توليدکنندگان برتر بخش کشاورزي با بيان اين مطلب اظهار داشت: کشاورزي از ديدگاه ديني، مذهبي و فرهنگي ما جايگاه خاص ويژه اي دارد؛ کار کردن با باغ و درخت و زمين کشاورزي و محصول با کار کردن با ماشين صنعت و پيچ و مهره متفاوت است.
وي با اشاره به اين که کشاورزي لذت معنوي نياز دارد، گفت: کشاورزي که در مزرعه رشد محصولات خود را مي بيند از نظر روحي و رواني براي انسان لذت بخش است و براي افرادي که از کنار محصولات کشاورزي نيز عبور مي کنند منظره لذت بخشي را دارد.
رئيس جمهور کشورمان با اشاره به اين تفاوت ها گفت: از لحاظ روح و روان و همچنين از بعد ديني و مذهبي کشاورزي جايگاه خاص خود را دارد و اين خيلي خوب است که کشاورز يک نگاه به آسمان و يک نگاه به زمين مي کند که تبادل نگاه بين آسمان و زمين خيلي مهم است.
رئيس جمهور افزود: کشاورزان به صورت مداوم با تحرکات طبيعت و با آسمان در ارتباط هستند، صحبت کشاورز با خداوند هم بسيار لذت بخش است. ضمن آنکه کشاورزي شغل اوليا و ائمه هاي ما بوده است.
وي ادامه داد: مگر اميرالمومنين (ع) براي بدست آوردن آب تلاش نمي کرد و هنوز چاه هاي متعددي از آن حضرت در مدينه وجود دارد که پس از حفر چاه ها آنها را وقف مي کرد؛ امام صادق (ع) در فصل تابستان در مزرعه عرق مي ريزد و اين کار را عبادت مي شمارد تمام اينها به معناي آن است که کشاورزي و دامداري براي انبياء و بزرگان ما نيز مورد تاکيد بوده و آنها خود نيز در اين زمينه فعال بوده اند.
وي با اشاره به اينکه اولين انقلاب، انقلاب کشاورزي بوده اظهار داشت: بشر همواره براي به دست آوردن مواد غذايي در حال کوچ و سفر بوده است و تنها عاملي که باعث سکونت بشر شد رويکرد انسان ها به کشاورزي بود؛ گاهي تصور ما بر آن است که از انقلاب کشاورزي گذشته ايم و به سمت انقلاب صنعتي رفته ايم.
وي گفت: انقلاب صتعتي ادامه انقلاب کشاورزي است و اينها زماني معنا پيدا مي کنند که در کنار يکديگر ديده شوند، دولت بايد به کشاورزي و صنعت نگاه متفاوتي نيز نداشته باشد.
رئيس جمهور کشورمان با تاکيد بر آنکه صنعت بايد به بخش کشاورزي ورود پيدا کند، ادامه داد: کشاورزي ديگر سنتي نيست و بايد صنعتي شود؛ از آغاز کار کشاورزي کشاورزان کار خود را با تراکتور شروع مي کنند و در زمان برداشت محصول مجبورند با کمباين محصولات خود را درو کنند.
رئيس جمهور تاکيد کرد: بايد محصولات را بر اساس بهره وري درست از آب نيز تدوين کنيم.
روحاني با تاکيد بر اين موضوع گفت: بايد در کاشت، نگهداري و داشت و همچنين برداشت کشاورزي در کنار صنعت باشد و اينها روبه رو يکديگر نيستند؛ صنعت بايد کشاورزي کشور را از حالت سنتي خارج و اين حوزه را متحول کند.
وي تاکيد کرد: کشاورزي صنعتي قدرت رقابت ندارد زيرا دنياي اقتصادي امروز دنياي رقابت است و کشاورزان حساب و کتاب مي کنند که کدام نوع کشاورزي و زندگي براي آنان بهتر است و زندگي خود را اين گونه تبيين مي کنند.
وي در خصوص درآمد زايي بيشتر در کشاورزي نيز گفت: درآمد زايي و ارزش افزوده بزرگترين انگيزه در دنياي امروز است مطمئنا اگر نتوانيم درآمد و ارزش افزوده اين حوزه را بالا ببريم کشاورزي تعطيل مي شود و پديده رنج آور مهاجرت از روستا به شهر که به معناي پشت کردن به کشاورزي و روي آوردن به خدمات و صنعت است شدت مي يابد.
رئيس جمهور در خصوص ارائه پيشنهادات به دولت نيز گفت: دولت در انتشار شنيدن حرف هاي کارشناسي از سوي شما کشاورزان، مراکز تحقيقاتي، دانشگاه ها و وزارتخانه ها است که نام جهاد را به دنبال دارد.
وي تصريح کرد: اگر اين نام جهاد را به کشاورزي اضافه کرديم بايد به کلمه جهاد متعهد بمانيم.
رئيس جمهور با اشاره به دو سرمايه بزرگ کشور در بخش کشاورزي تصريح کرد: يکي از مهمترين سرمايه ها خاک است. اما خاک کشاورزي يکي از نعمت هاي بزرگ الهي است که منبع حيات زندگي ما است و نبايد اجازه دهيم که خاک تخريب شود؛ بايد رفتارمان را با زمين درست کنيم و نگذاريم که بخش شهرسازي زمين هاي کشاورزي را تخريب کنند.
وي ادامه داد: نبايد زمين هاي درجه يک و دو کشاورزي تبديل به شهر و يا اينکه تجاري شود زيرا ديگر چنين زمين هايي پيدا نمي شود.
رئيس جمهور با اشاره به استفاده از خاک و آب در کشاورزي تصريح کرد: استفاده از اين دو سرمايه اساس دارد کشور ما از لحاظ اقليمي خشک و نيمه خشک است و هر مقداري که مي گذرد و ستمي که صنعت بر طبيعت مي گذازد درجه حرارت بالا مي رود و اين تجربه جديد است در دنيا.
وي با اشاره به اينکه کشورمان به سمت خشکسالي حرکت مي کند، گفت: مبناي حرکت ما در کشاورزي بايد بر مبناي طبيعت نيمه خشک تنظيم شود و قدر آب را بايد بدانيم؛ در گذشته کارهاي عظيمي انجام شده است که قنات ها راه هاي بزرگي را انجام داده اند.
رئيس جمهور با توجه به اينکه ايران در زمين تمدن است، گفت: کشاورزي از ايران آغاز شده است و کشوري که داراي تمدن کهن و سابقه زيادي در بخش کشاورزي است بايد آب ، خاک و محيط زيست را حفظ کند.
روحاني با اشاره به آنکه در وزارت کشاورزي و محيط زيست گاهي اين دو سازمان رو در روي هم قرار مي گيرند، گفت: گاها سازمان محيط زيست درخواست مي کند که آب به بخش کشاورزي نرود و براي يکي از تالاب هاي کشور واريز شود تا آن تالاب نيز از بين نرود و دولت براي اينکه ارتباط بين صنعت و کشاورزي و همچنين محيط زيست و کشاورزي حفظ شود اعتدال را حفظ مي کند.
وي با ارائه يک قول به کشاورزان گفت: شما کشاورزان محصولات را توليد کنيد دولت قدرت و دريافتي شما را بالا مي برد و اگر دولت نتواند توان کشاورزان را افزايش دهد ديگر قرآن و حديث و زندگي ائمه را هم براي کشاورزان بگوييم ديگر فايده اي ندارد؛ بايد درآمد کشاورزي را بالا ببريم اما در بازار محصولات کشاورزي که به دست مصرف کننده مي رسد قيمت بالايي را دارد و نتيجه مي گيريم که زنجيره توزيع کالا بايد اصلاح شود.
روحاني گفت: همه بايد براي افزايش توليد محصولات کشاورزي کمک کنند توليد با شما کشاورزان تسهيلات از دولت و خدا هم تدبير مي کند اما سوال اينجاست که توزيع چه مي شود. يا چه کسي اين محصولات را به بازار مي آورد.
وي با اشاره به اينکه بايد واسطه ها را حذف کنيم، گفت: اگر بتوانيم يک واسطه را به نفع کشاورزان حذف کنيم 80 درصد به سود کشاورزان است و 20 درصد از آن به نفع مصرف کنندگان مي شود.
رئيس جمهور افزود: وزارت کشاورزي و وزارت صنعت و معدن و تجارت بايد در اين راستا طراحي مناسبي داشته باشند تا دلالان اين گونه بخش کشاورزي و مصرف کننده نيز کشور را متحمل ضرر و زيان نسازد.
وي در خصوص آنکه بايد اقدامات را عملي اجرا کنيم گفت: صنايع تکميلي بايد در کنار توليد باشد گاهي اوقات محصولات بايد تبديل شود تا ارزش افزوده بالاتري را پيدا کند و گاهي پس از تبديل با برند شدن مي تواند سود بالايي را نصيب اقتصاد کنيم.
روحاني با اشاره بر آن که صنعت و خدمات بايد به کشاورزي متصل شوند، گفت: تنها راه سود دهي حوزه کشاورزي اتصال اين حوزه ها است که کشاورز بتواند در برند و صادرات نيز سود داشته باشد.
وي با اشاره به آنکه امنيت غذايي براي کشور از اهميت ويژه اي برخوردار است، گفت: اگر در صنعت کشاورزي و خدمات و امنيت غذايي ما قدرت و اقتدارمان حفظ شود مي توانيم راحتر زندگي کنيم اما برخي ها تنها فکر مي کنند که افزايش برد موشک هاي کشور مهم است اما نبايد فراموش کنيم که امنيت در بخش صنايع غذايي و امنيت غذايي نيز جزء اقتدار ما است.
وي افزود: ما براي گوشت، روغن، برنج، گندم و شکر نيازمند واردات هستيم و تا چه زماني بايد دستمان به خارج از کشور دراز باشد آيا تامين اين محصولات به معناي اقتدار نيست؛ لااقل در بسياري از محصولات بايد تا مرزهاي خودکفايي حرکت کنيم.
روحاني با اشاره به تقسيم کار در حوزه کشاورزي گفت: وزارت جهاد کشاورزي بايد تقسيم کارهايي را براي دولت و مردم انجام دهد سرمايه گذاري دولت در بخش آب مهم است و بهره برداري و بهره وري درست از آب به حوزه کشاورزي بسيار کمک مي کند.
وي افزود: اگر بتوانيم 10 درصد از مصرف آب را صرفه جويي کنيم شرايط کشور متحول مي شود؛ دولت در زمينه بهره وري آب حرکت هاي بسيار خوبي را شروع کرده است و آثار آن نيز در استان هاي بزرگ کشور طي امسال و سال آينده کاملاً قابل مشاهده است.
وي با اشاره به اقدامات دولت در خصوص آب نيز گفت: دولت در طول اين 16 ماه حرکت هاي بي نظيري را در خصوص بهره وري از آب انجام داده است دولت مي فهمد که کشاورزي حضور در روستا عدم تخليه روستا براي روستها چقدر مهم است.
وي افزود: بايد سطح زندگي مردم در نحوه مصرف مواد غذايي تغيير کند اين که هجوم مردم به سمت لبنات نيست بايد بحث کنيم. زيرا مصرف لبنيات هر مقدراي که بالا رود به معناي سلامت بهداشت و دوري از بيماري است.
وي افزود: بايد دروازه صادرات را باز کنيم تا همه محصولات ما در همه بازارهاي منطقه و حتي جهان وارد شود.
رئيس جمهور در پايان گفت: دولت در کنار شماست و مي فهمد کشاورز ستون اصلي براي امنيت کشور است تا ارزش افزوده انواع محصولات کشاورزي دامي و صيادي بالا رود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن