واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1516588)
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۹:۵ب.ظ)
مرکز تست ماشينهاي کشاورزي شمال غرب کشور در اروميه راه اندازي شد همزمان با هفته پژوهش با حضور حجت الاسلام سيدمهدي قريشي، امام جمعه اروميه و نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي و رؤساي جهاد کشاورزي و دانشگاه اروميه، مرکز تست ماشينها و سامانههاي کشاورزي شمالغرب کشور در اروميه راه اندازي شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي جهاد کشاورزي آذربايجان غربي، حجت الاسلام و المسلمين سيد مهدي قريشي، نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي و امام جمعه اروميه، در آيين افتتاحيه مرکز تست ماشينها و سامانههاي کشاورزي شمال غرب کشور در دانشگاه اروميه، با بيان اينکه پژوهشهاي علمي بايد در راستاي حل مشکلات و خودکفايي علمي و اقتصادي کشور انجام شوند، اظهار کرد: دانشگاهها، مراکز توسعه علمي توليد و نشر دانش در کشور هستند و بايد به وظيفه خود در اين راستا به خوبي عمل نمايند.
قريشي افزود: علم و توجه به آن در دين اسلام يکي از محورهاي اساسي است و قرآن که معجزه پيامبر اکرم (ص) ميباشد، از نوع علم و کتاب است و اين امر نشان از توجه ويژه خداوند متعال به ارتقاي علمي بشر است.
وي با بيان اينکه پژوهشهاي علمي بايد در راستاي حل مشکلات و خودکفايي علمي و اقتصادي کشور انجام شوند، افزود: دانشگاهها، مراکز توسعه علمي، توليد و نشر دانش در کشور هستند و بايد به وظيفه خود در اين راستا به خوبي عمل نمايند.
امام جمعه اروميه، با اشاره به رشد علمي کشور در سالهاي اخير، ادامه داد: بهبود برنامه ريزيها و استفاده از توان علمي دانشگاهيان و دانشجويان بايد مورد توجه مسوولان امر قرار گيرد تا بيش از اين، شاهد رشد علمي و توسعه کشور با استفاده از اين رشد باشيم.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي نيز در اين آيين گفت: کشاورزي بيشترين سهم را در اقتصاد استان دارد و آذربايجان غربي شش درصد محصولات کشاورزي کشور را توليد ميکند.
اسمعيل کريم زاده اظهار کرد: با توجه به افزايش جمعيت و بحران کمبود آب در کشور و استان بايد راندمان توليد محصولات کشاورزي را افزايش دهيم که اين امر با توجه بيشتر به مکانيزاسيون مورد نياز بخش کشاورزي که مهمترين نقش را در پايداري توليد محصولات دارد، امکان پذير است.
کريم زاده با بيان اينکه 40 واحد توليد کننده ماشين آلات و ادوات کشاورزي در استان فعال است، افزود: با توجه به اينکه تست و ارزيابي ماشينها و سامانههاي کشاورزي قبلاً در شهر کرج انجام ميگرفت با راه اندازي اين مرکز دستگاهها و ماشين آلات توليدي کشاورزي استان در اين مرکز مورد تست و ارزيابي قرار خواهند گرفت که بدون شک، وجود چنين مرکزي در شمالغرب کشور و در ميان کشورهاي همسايه، راهگشاي بسياري از مشکلات موجود در اين زمينه خواهد بود.
در ادامه اين مراسم به طور نمادين سامانه ضد تگرگ توسعه يافته نيمه هوشمند که توسط يداله نصر الهي از مياندوآب طراحي شده است، مورد تست و ارزيابي قرار گرفت.
لازم به ذکر است که اين مرکز که با مشارکت دانشگاه اروميه و جهاد کشاورزي آذربايجان غربي راه اندازي شده است، کنترل استاندارد ماشين آلات کشاورزي وارداتي و صدور گواهي استاندارد انجام ميگيرد و علاوه بر آن اجراي آزمونهاي استاندارد بر روي سامانهها و ماشين آلات کشاورزي در آذربايجان غربي و استانهاي همجوار نيز در همين مرکز قابل انجام است.
کارگاه ساخت و توليد، کارگاه موتور و ابزار، آزمايشگاه مقاومت مصالح و مواد، آزمايشگاه ارتعاش، آزمايشگاه ابزار دقيق، آزمايشگاه مکانيک خاک، آزمايشگاه خواص مکانيکي محصولات کشاورزي، آزمايشگاه برق صنعتي و آزمايشگاه انرژيهاي تجديدپذير، از جمله امکانات کارگاهي و مزرعه اي اين مرکز است.
مرکز تست ماشينها و سامانههاي کشاورزي شمال غرب کشور با مجوز رسمي از مرکز توسعه مکانيزاسيون کشاورزي احداث شده و نقش پل ارتباطي دانشگاه و صنايع را بر عهده دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]