تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 26 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853591699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش کمرنگ مازنی‌ها در برنامه‌های پدافندی/ جولان ابر، باد، ماه و فلک -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مهر گزارش می دهد؛
نقش کمرنگ مازنی‌ها در برنامه‌های پدافندی/ جولان ابر، باد، ماه و فلک

بارش برف پاییزی در زنجان


شناسهٔ خبر: 2442444 یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۲
استانها > مازندران

ساری - سالانه 16 حادثه طبیعی جهان در مازندران رخ می دهد که هر کدام از این حوادث می‌تواند به بحران تبدیل شود. اما در این بین نقش مردم در برنامه های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان مغفول مانده است. به گزارش خبرنگار مهر، هنوز زخم های ناشی از بحران برف و سیل شرق مازندران التیام نیافته است. این در حالی است که زنگ خطر حادثه همواره در استان طنین انداز است و در این زمینه خلاء کم توجهی در استفاده از ظرفیتهای مردمی در برنامه های مدیریت بحران، سبب شده تا ابر، باد، ماه و فلک و خورشید به راحتی جولان دهند و کمترین حادثه ای، به بحرانی مخرب و مشکل زا تبدیل شوند.اگر نگاه گذرا به حوادث طبیعی کمتر از یکسال اخیر در مازندران داشته باشیم به عمق خسارتهای کلانی که بر پیکره استان برجای مانده است، پی می بریم، درحالی که با آموزش، اطلاع رسانی صحیح و به موقع و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی می توانستیم از تکرار تراژدی خسارت های ناشی از حوادث مختلف در استان بکاهیم. بررسی برنامه های مدیریت بحران مازندران حکایت از آن دارد که این برنامه های به جای آنکه تکیه بر مردم و نقش آنان داشته باشد، بیشتر برنامه ها حاکمیتی و دولتی است و خلاء حضور مردم در این برنامه ها احساس می شود. آبگرفتگی، سیل، آتش سوزی، خشکسالی، صاعقه، زلزله، سرمازدگی و ... از جمله حوادث طبیعی است که هر ساله مازندران را فرار می گیرد و خسارت روی خسارت برجای می گذارد.
آبگرفتگی سیلاب بارندگی گناوه
لزوم توجه به نقش مردم در مدیریت بحرانکم توجهی به نقش مردم در مدیریت بحران در حالی است که فرمانده سپاه کربلای مازندران، به نقش مردم در مدیریت بحران اشاره دارد و می گوید: مدیریت مردم در پدافند عامل باید مورد توجه قرار گیرد. سردار محمد حسین بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نباید از ظرفیتهای مردمی در پدافند غیرعامل غافل باشیم می گوید: گردانهای امداد و نجات و هلال احمر که در واقع از نیروهای بسیجی و مردمی تشکیل شده اند، برای مقابله با بحران آمادگی دارند. وی توجه به ظرفیتهای مردمی را سبب کاهش آسیبها و پیشگیری از خسارتها بیان می کند. نبود طرحی مدون برای بهره گیری از ظرفیت مردمی در مدیریت بحراندر عین حال، فرمانده انتظامی مازندران نیز با بیان اینکه، در سال جاری طرح مدونی برای استفاده از ظرفیتهای مردمی در مدیریت بحران، طراحی نشده است، بیان داشت: زیرساخت های مناسب برای استفاده از توان مردمی در مدیریت بحران فراهم نشده است. ظرفیتهای بزرگ مردمی در استان داریم که باید نسبت به عقد قراردادهای لحظه‌ای اقدام کرد تا در زمان بحران بتوان از این ظرفیتها استفاده کرد. سردار جعفری نسب در گفتگو با خبرنگار مهر، نبود اتاق مدیریتی را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: ظرفیتهای بزرگ مردمی داریم که باید نسبت به عقد قراردادهایی لحظه ای اقدام کرد تا در زمان بحران از این ظرفیتها استفاده کرد. به گفته سردار جعفری نسب، در بحران برف سال قبل تمامی امکانات پلیس را مدنظر قرار داریم ولی هیچ ردیف بودجه ای برای پلیس درنظر گرفته نشده است درحالی که باید توجه ویژه ای به نیروی انتظامی در زمینه مدیریت بحران شود و باید نسبت به ایجاد قرارگاه بحران در شهرستانها اقدام شود.
بارش برف پاییزی در زنجان
فرمانده انتظامی مازندران، به سیستم مونیتورینگ در استان اشاره کرد و گفت: بیش از پنج میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده است و می توان از آن برای مدیریت بحران نیز استفاده کرد. طرح مدیریت بحران یک پیوست فرهنگی نیاز دارد و همه مردم باید در زمان بحران به کمک بیایند تا زودتر بر مشکلات فائق شویم. وی گفت: طرح مدیریت بحران یک پیوست فرهنگی نیاز دارد و همه مردم باید در زمان بحران به کمک بیایند تا زودتر بر مشکلات فائق شویم. طبق بررسی ها، در جهان ۴۳ مورد حادثه طبیعی شناسایی شده که ۳۱ مورد در کشور و ۱۶ مورد در استان مازندارن رخ می دهد. علی نبیان معاون امور عمرانی استانداری مازندران، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه استان مازندران از جمله استان هایی است که دارای دغدغه های خاص است، بیان داشت: از سال ۹۳ تاکنون در رامسر هزار و ۵۵۵ میلی متر، نوشهر ۱۱۵۵ و دشت ناز ۴۰۰ میلی متر بارندگی داشتیم ولی از مهرماه تاکنون در رامسر هزار و ۳۴۵، نوشهر ۹۱۱ و دشت ناز ۲۵۱ میلی متر بارندگی داشتیم. وی میانگین بارندگی در کشور را ۲۵۱ میلی متر اعلام کرد و گفت: باید با مدیریت مناسبت با اتفاقات و حوادث پیش روی مقابله کنیم. نبیان به بحران برف غرب مازندران اشاره کرد و گفت: باید با یک مدیریت بهتر و هم افزایی از حوادث احتمالی پیشگیری کنیم. باید جلساتی برای مدیریت مطلوب این حوادث طراحی کنیم. لایروبی رودخانه ها ضروری استمعاون استاندار مازندران به لایروبی رودخانه اشاره کرد و گفت: از هفت هزار کیلومتر رودخانه های استان، ۵۰۰ کیلومتر در داخل شهرها وجود دارد و دستگاه های اجرایی باید در زمینه لایروبی اقدام داشته باشند. نبیان اطلاع رسانی برای پشگیری از حوادث را مهم برشمرد و گفت: اصحاب رسانه باید در این حوزه اقدام کنند و بانک ها نیز باید در زمینه پرداخت تسهیلات اقدامات لازم داشته باشند. وی مطالعه و تثبیت رانش را در اراضی مهم برشمرد و گفت: باید قبل از بروز حادثه مدیریت لازم را داشته باشیم تا از بروز حوادث پیشگیری شود. معاون استاندار مازندران خواستار آماده باش دستگاه های اجرایی شد و گفت: همچنین دستگاه ها اجرایی باید در زمینه سازی ذخیره سازی سوخت دوم برنامه ریزی کنند تا در مواقع لزوم با بحران مواجه نشویم. وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی یک ساعت قبل از شروع کار و یک ساعت قبل از پایان کار نسبت به روشن و خاموش کردن سیستم های گرمایشی اقدام کنند تا در مصرف سوخت صرفه جویی لازم را داشته باشیم.
رودخانه قم
در عین حال، سید ابراهیم هاشمی فرماندار ویژه تنکابن در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت ها در زمینه مدیریت بحران گفت: بر اساس تجربیات سال گذشته، آسیب شناسی لازم درباره بحران انجام شد. وی تجهیز هفت چاه مهم را از جمله اقدامات بیان کرد و گفت: برای نانوایی ها در مناطق ویژه سوخت های جایگزین درنظر گرفته شده است. وی گفت: درباره آبگرفتگی از چند ماه قبل، تلاشهای زیادی در زمینه لایروبی انهار و رودخانه ها صورت گرفته و لازم است نظارت بیشتری روی توزیع اعتبارات پشتیبانی حوادث صورت گیرد و در زمینه حوادث یک اعتبار ۱۵۰ میلیون تومانی تخصیص داده شده است و به شهرداری های تابعه نیز هر یک ۱۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است. در زمینه حفاظت از انفال و جلوگیری از تغییر کاربری ها، با تقاضاهای مردم مواجه هستیم که دولت موظف است در حد بضاعت خدمات لازم را ارائه دهد. وی با بیان اینکه بخش زیادی از رودخانه ها نیازمند لایروبی است خواستار تخصیص بموقع اعتبارات در این بخش شد و گفت: نیاز است تا پشتیبانی لازم در زمینه مدیریت بحران صورت گیرد تا بخشی از حوادث از جمله آبگرفتگی ها مدیریت شود. به گفته فرماندار تنکابن، در زمینه حفاظت از انفال و جلوگیری از تغییر کاربری ها، با تقاضاهای مردم مواجه هستیم که دولت موظف است در حد بضاعت خدمات لازم را ارائه دهد. هاشمی، جلوگیری از تفکیک اراضی را لازم دانست و گفت: برای افزایش رفاه حال شهروندان باید اقدامات مناسبی صورت گیرد. وی به ابلاغ دادستان استان مبنی بر ممنوعیت هرگونه برداشت از سردهنه های رودخانه ها بیان داشت: در اثر بارندگی های گذشته، آورده های زیادی در سردهنه ها جمع شده است که باید برداشت شود. فصل سرمای زمستان در پیش است و مازندران همچنان با بحرانهای طبیعی دست و پنجه نرم می کند که اگر مقدمات رویارویی با آن و پیشگیری از خسارت ها فراهم نشود، چرخه مدیریت بحران را با بحران مدیریت مواجه خواهد ساخت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن