تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825948247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بایسته های عزم جهانی برای مبارزه با خشونت و افراطی گری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بایسته های عزم جهانی برای مبارزه با خشونت و افراطی گری
برگزاری کنفرانس بین المللی«جهان بدون خشونت و افراطی گری» اگرچه گام های نخستین جمهوری اسلامی ایران در این مسیر پر فراز و نشیب محسوب می شود اما وضعیت کنونی منطقه خاورمیانه و جهان نشان می دهد که این ایده می تواند به صورت یک الزام و ضرورت عملی اجرایی شود.
آفتاب: هنگامی که «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران، مهر ماه 92 در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ایده «جهان علیه خشونت و افراطی گری» را مطرح کرد و با استقبال جهانی به صورت قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد، شاید بسیاری از ناظران سیاسی باور نداشتند که این ایده پس از مدتی می تواند به صورت یک الزام منطقه ای و جهانی درآید، اما اکنون وضعیت موجود جهان و به ویژه منطقه خاورمیانه نشان می دهد که جهان و خاورمیانه نیازمند اجرایی کردن این ایده است.

آنچه وضعیت و شرایط امروز جهان نشان می دهد، گسترش خشونت و افراطی گری در اشکال مختلف است که بایستی کشورهای مختلف جهان با همگرایی بیشتر با آن مقابله کنند.

در این مسیر دولت تدبیر و امید و به ویژه شخص رییس جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان ارایه دهنده این پیشنهاد، تلاش کرده اند تا گام های عملی و راسخ خود را در این مسیر پر فراز و نشیب بردارند.

برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی «جهان علیه خشونت و افراطی گری» با حضور بیش از 56 شخصیت برجسته منطقه ای و بین المللی نشانگر آن است که فضای مناسبات منطقه ای و جهانی نیازمند تلاش گسترده تر برای کاهش فضای خشونت ورزی و افرطی گری است و اعتدال به عنوان گامی اصولی می تواند پاسخگوی مطالبات مردمی باشد.

در این کنفرانس رییس جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر اینکه برای رویارویی با خشونت و افراطی گری نیازمند همگرایی و هماهنگی دولت ها در سیاستگذاری هستیم،10 پیشنهاد عملی خود را برای اجرایی کردن این ایده ارایه کرد.

رییس جمهوری در این کنفرانس بر جلوگیری از سازماندهی و تامین مستقیم نیازهای تسلیحاتی و مادی گروه های تروریستی، کمک های بین المللی برای بازسازی خانه ها و تاسیسات ویران شده، تاسیس «صندوق بین المللی اشتغال زایی و توسعه»، افزایش همکاری منطقه ای برای اصلاح نظام آموزش و پرورش عمومی، هماهنگی های منطقه ای، آگاه سازی افکار عمومی توسط رسانه ها، ضرورت همکاری جهانی برای رویارویی با سو استفاده تروریست ها از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تقویت اراده سیاسی و مکانیسم های ضروری برای مقابله با ترانزیت تروریست ها، تلاش جامعه بین المللی برای اصلاحات در سازمان ملل به ویژه شورای امنیت و نامگذاری این روز به عنوان روز جهانی علیه خشونت و افراطی گری تاکید کردند.(1)

البته در این میان اجرایی سازی این ایده به عنوان یک ایده جهانی نیازمند نگاه به آینده و سازماندهی ساز و کارهای هماهنگ برای آن است. در این زمینه، «ابراهیم رحیم پور» معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه ایران، به پژوهشگر ایرنا می گوید: جمهوری اسلامی ایران به دنبال تشکیل دبیرخانه ای دایمی برای پیگیری این ایده رییس جمهوری است و همچنین تلاش خواهد شد در گفت و گوهای دوجانبه و چندجانبه با شخصیت های مختلف جهان و نهادها و سازمان های منطقه ای و بین المللی این ایده مطرح و پیگیری های لازم صورت بگیرد.

از دیگر سو، ایده «جهان بدون خشونت و افراطی گری» نیازمند گسترش همکاری های منطقه ای و بین المللی نیز است. در این زمینه شرکت بسیاری از مقام های منطقه ای همچون «ولید معلم» وزیر امورخارجه سوریه، «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق، «آصف علی زرداری» رییس جمهوری پیشین پاکستان و مقام های بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین تا اروپا، روسیه و آسیا و خاورمیانه بیانگر این است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال ایجاد ساز و کار هماهنگ برای پیگیری این ایده در سطح جهانی است.

در این زمینه، آصف علی زرداری روز سه شنبه در حاشیه این اجلاس بر هماهنگی بیشتر کشورهای منطقه ای به ویژه کشورهای پاکستان، سوریه، عراق و ایران در زمینه رویارویی با خشونت و افراطی گری و تروریسم تاکید کرد.

در فرجام، ایده «جهان بدون خشونت و افراطی گری» اگرچه گام های نخستین خود را می گذراند اما به نظر می رسد با توجه به شرایط و وضعیت کنونی خاورمیانه (ظهور داعش و افزایش خطر خشونت و تروریسم) و همچنین بحران اوکراین و بحران های دیگر مناطق، می تواند با هماهنگی بیشتر در میان کشورهای مختلف جهان، درمان دردی بر فضای پر آشوب امروز جهان باشد.



تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن