تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804667139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فریاد اعتراض اصولگرایان برای برگزار نشدن مراسمی که مجوز نداشت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فریاد اعتراض اصولگرایان برای برگزار نشدن مراسمی که مجوز نداشت
ماجرا از این قرار بود که اصلا بسیج دانشجویی برای این مراسم مجوزی دریافت نکرده بود و قبل از آن و در حالی که هیچ مجوزی در کار نبوده، خبر قطعی برگزاری این مراسم را به رسانه ها داده بودند.
آفتاب: یک سخنرانی سیاسی در دانشگاه لغو شد؛ اتفاقی که بارها قبل از آن افتاده بود. این بار اما صدای اعتراض اصولگرایان به هوا برخواست. دلیل هم مشخص است؛ سخنران مراسم حسین شریعتمداری بود. یکی از مهمترین بازوهای رسانه ای جریان افراطی مخالف دولت. رئیس دانشگاه امیرکبیر که قرار بوده شریعتمداری در آنجا سخنرانی کند، دلیل لغو مراسم را نگرفتن مجوز اعلام کرده است. مخالفان دولت اما همه چیز را به پای تلاش دولتی ها برای ایجاد «تک صدایی» و خفه کردن «صدای منتقد» گذاشته اند. منتقدی که البته تریبونی اختصاصی دارد که از پول بیت المال اداره می شود.


داستان سخنرانی مدیر مسئول کیهان در دانشگاه امیر کبیر از جایی آغاز شد که بسیج دانشجویی این دانشگاه اعلام کرد در روز دانشجو میزبان حسین شریعتمداری و عزت الله ضرغامی خواهد بود. اما کمتر از 24 ساعت قبل از برگزاری این مراسم خبرگزاری های مخالف دولت همچون خبرگزاری «فارس» و «دانشجو» اعلام کردند که مراسم یاد شده «با مخالفت مسئولان دانشگاه» لغو شده است. معنای دیگر این خبر این بود که قبلا برای حضور شریعتمداری و ضرغامی در دانشگاه امیر کبیر مجوزی صادر شده بوده است و حالا مسئولان دانشگاه تصمیم به لغو آن گرفته اند و بعد هم نتیجه گیری شده که دلیل این لغو عدم تحمل بوده است.


با همین «صحنه آرایی» رسانه های مخالف دولت در زمانی کوتاه موجی از حمله به دولت را راه انداختند که نمونه ای از آن در جدول زیر آمده است:


نامجایگاه و سمتاظهار نظربهرام بیرانوندنماینده مجلس و عضو جبهه پایداریمحروم شدن دانشگاه امیرکبیر از ابراز مواضع یک عنصر فرهنگی در روز دانشجو مایه تأسف است.نادر قاضی پورنماینده مجلسممانعت از سخنرانی مدیرمسئول روزنامه کیهان اقدام صحیحی نیست و چگونه است که علی‌رغم سخنرانی عناصر فتنه از سخنرانی شخصیت‌های انقلابی در دانشگاه‌ها جلوگیری می‌شود.احمد چلداویعضو بسیج اساتیددولت گویی جای دوست و دشمن خود را اشتباه گرفته است چرا که دوستان واقعی دولت همین منتقدان داخلی‌شان هستند .محمدحسین یادگاریعضو بسیج اساتیدجلوگیری از حضور افراد پیرو ولایت در دانشگاه‌ها قابل قبول نیست.سهراب صلاحیرئیس سازمان بسیج اساتید کشوربا لغو سخنرانی شریعتمداری در روز دانشجو گویی نقد نظام آزاد اما نقد دولت ممنوع شده است.علیرضا سلیمینماینده مجلسبرخی مدعیان «آزادی بیان» هرکجا آزادی بیان با منافع و مواضعشان تضاد داشت صداها را در سینه حبس می‌کنند.روح‌الله حسینیانعضو ارشد جبهه پایداری و نماینده مجلسدولت به خاطر لغو سخنرانی منتقدان اقدامی بیش از عذرخواهی انجام دهد .حسن بیادیدبیر کل جمعیت آبادگران جواندولتمردان نظر مخالف را تحمل کنند.علی‌اکبر ناصرینماینده بابلنباید جلوی سخنرانی شخصیت‌های انقلابی مانند شریعتمداری را در دانشگاه‌ها گرفت.سید یدالله شیرمردیفعال سیاسی و رئیس ستاد نماز جمعه تهرانممانعت از سخنرانی شریعتمداری با ادعای تدبیر، سعه صدر و آزادی منافات دارد و در تناقض است.قاسم جعفرینماینده مجلسعده‌ای به‌دنبال حاکمیت تک‌صدایی در دانشگاه‌ها هستند.زهره طبیب‌زادهنماینده مجلستضاد با انقلاب از جانب جریانات نفوذی در دانشگاه‌ها دنبال می‌شود


اما اصل ماجرا بود؟ ابتدا رضا صراف معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ساعاتی بعد از او سید احمد معتمدی، رئیس این دانشگاه درباره اتفاق رخ داده توضیح دادند. ماجرا از این قرار بود که اصلا بسیج دانشجویی برای این مراسم مجوزی دریافت نکرده بود و قبل از آن و در حالی که هیچ مجوزی در کار نبوده، خبر قطعی برگزاری این مراسم را به رسانه ها داده بودند.به گفته رئیس این دانشگاه «در روز 16 آذر مراسم های مختلفی در دانشگاه امیر کبیر برگزار می شود و نباید با هم در تداخل باشد اما دانشجویان برای دعوت از حسین شریعتمداری به این نکته توجه نکردند.» به عبارتی سالن دانشگاه قبلا رزرو شده بوده است.اما خنده آورتر از هر چیز دیگر این است که معتمدی گفته برای برگزاری این مراسم نه تنها با مسئولان دانشگاه هماهنگی نشده بود، بلکه عزت الله ضرغامی هم که نام او به عنوان یکی از سخنرانان در خبرها آمده بود، اصلا از برگزاری چنین مراسمی و دعوت بسیج دانشجویی خبر نداشته است. در ضمن همه اینها هم رئیس دانشگاه امیر کبیر و هم معاون او تاکید کرده اند که حسین شریعتمداری می تواند هفته آینده به این دانشگاه بیاید.با توجه به همه اینها جا دارد چند موضوع با اصولگرایان «قانون مدار» و مخالفان مدعی اخلاق دولت در میان گذاشته شود؛ شاید گفته شود که مسئولین دانشگاه مجوز نداده اند و یا درخواست مجوز معطل مانده تا این اتفاق بیفتد. اگر چنین است ای کاش بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر حداقل ثابت کند که برای این برنامه درخواست مجوز داده بوده است. البته توضیح دیگری هم برای شاهکار بزرگترشان باید بدهند که یکی از دو مهمان برنامه - که البته شخصیت کمی هم نیست و تا همین یک ماه پیش ریاست صدا و سیما را بر عهده داشت – چرا تا شب قبل از روز دانشجو باید از چنین مراسمی بی اطلاع باشد؟جالب اینجاست که خبرگزاری فارس تمام این اظهارنظرها را بعد از مصاحبه با معاون فرهنگی دانشگاه امیر کبیر گرفته که در آن دلایل لغو برنامه توضیح داده شده است. این رفتار چه معنایی دارد؟ آیا چیزی جز تلاش برای القای یک ذهنیت خاص از دولت بین مخاطبین است؟ چنین خبر سازی با کدام جنس از اخلاق رسانه ای انطباق دارد؟اما مهمتر از همه اینکه بر اساس چه ضابطه ای با چنین هجمه ای درخواست دارند تا برنامه ای بدون مجوز در دانشگاه برگزار شود؟ در کشوری که یکی از اصول اصلی بنیادین قانون اساسی آن تساوی تمام شهروندان جمهوری اسلامی؛ از رهبری و روسای قوا تا پائین ترین اقشار در برابر قانون است، آیا توقع دارند تا قانون برای فردی چون حسین شریعتمداری و یا مجموعه ای چون بسیج دانشجویی طور دیگری باشد؟ کدام قانون به مخالفان دولت اجازه می دهد که اینچنین برای برگزار شدن مراسمی که مجوز قانونی ندارد، فشار بیاورند؟مع الاسف جریان اصولگرا و طیف تندروی آن سال هاست که خود را نه فقط قانون، بلکه فراتر از آن می بینند. به یاد داریم که به بهانه حجاب و عفاف چگونه بدون داشتن مجوز در مقابل وزارت کشور تجمع کردند و بعد از آن هم رسما گفتند که برای «گشت های موتوری» نیازی به این مجوزها ندارند. حالا هم قسمتی دیگر از همین جریان، علنا و رسما بر برگزاری مراسمی اصرار دارند که مجوز نداشته و حتی یکی از مهمانان آن هم در جریان برگزاری اش نبوده است. این شیوه ها چیزی نیست جز اثبات پی در پی ادعای مخالفان دولت به قانون مداری و اخلاق گرایی.




تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن