واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۰:۴۰ق.ظ)
نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي؛ ادعاهاي مطرح شده در مورد منطقه مريوان جعلي و ساختگي است نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي تاکيد کرد: درجهت اثبات موضوع، مايليم آمادگي خود براي اجازه دسترسي مديريت شده آژانس، استثنائا" و به صورتي داوطلبانه، به يکي از سايتهاي مورد ادعا در «منطقه مريوان» مجددا اعلام کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، رضا نجفي، نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي عصر روز پنج شنبه درباره فعاليتها و برنامه هستهاي ايران و نيز همکاريها ميان ايران و آژانس در آخرين نشست فصلي شوراي حکام در سال 2014 سخنراني کرد. متن سخنان وي به شرح زير است:
به نام خداوند بخشنده و مهربان
خانم رئيس؛
در آغاز مايلم انتخاب سرکار به رياست اين نهاد مهم را تبريک بگويم. هيأت اين جانب همچنين مايل است از حمايت مستمر جنبش عدم تعهد نسبت به برنامه هستهاي صلح آميز ايران تقدير و تشکر نمايد.
خانم رئيس؛
هيأت جمهوري اسلامي ايران نقطه نظرات و ملاحظات خود پيرامون گزارش اخير را به صورت سند رسمي متعاقبا" توزيع خواهد نمود. معهذا مايلم موارد ذيل را بيان نمايم:
تعداد معدودي از کشورهاي عضو اطلاعات نادرست و ساختگي به همراه اسنادي جعلي و پر اشتباه که هيچ ارتباطي به ايران پيدا نميکند را به آژانس ارائه دادهاند. در خلال نشستهاي فني برگزار شده با آژانس شواهدي دال بر اثبات اين موضوع ارائه کردهايم.
درجهت اثبات موضوع براي کشورهاي عضو همچنين مايليم آمادگي خود براي اجازه دسترسي مديريت شده آژانس، استثنائا" و به صورتي داوطلبانه، به يکي از سايتهاي مورد ادعا در «منطقه مريوان» مجددا اعلام نماييم. آژانس در گزارش مورخ نوامبر 2011 خود ادعا نمود که "«اطلاعات بيشتر ارائه شده از سوي همان کشور عضو به آژانس نشان ميدهد که آزمايشات انفجاري قوي در سطح وسيع توسط ايران در منطقه مريوان صورت گرفته است.» منطقه مريوان همان گونه که به آژانس نشان دادهايم بيش از 2000 کيلومتر مربع وسعت دارد. چنين آزمايشات ادعائي در صورتي که سايت مورد نظر مورد بازديد قرار گيرد به راحتي قابل شناسايي است. مطمئن هستيم که اين گونه ادعاها همچون ساير ادعاهاي مطروحه جعلي، بي اساس و ساختگياند. از اينرو «همان به اصطلاح کشور عضو» که اطلاعات گمراه کننده ديگري به آژانس داده، يا بايد مختصات سايت ادعائي را به آژانس ارائه کند تا آژانس قادر باشد ادعايش را راستي آزمايي نمايد و يا اين که واقعيت مطلب را گفته و اعتراف کند که اطلاعات جعلي به آژانس داده و کشورهاي عضو را گمراه ساخته است.
از توجه شما متشکرم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]