محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828815981
سفیر ایران در آنکارا:موارد جزئی نباید روابط اقتصادی دو کشور را تحت الشعاع قرار دهد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سفیر ایران در آنکارا:موارد جزئی نباید روابط اقتصادی دو کشور را تحت الشعاع قرار دهد آنکارا – ایرنا – علی رضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا روز دوشنبه در گفت و گو با جمعی از اصحاب رسانه های ترکیه، بر اهمیت توجه خاص دست اندرکاران رسانه ها به لزوم تقویت روابط ایران و ترکیه در شرایط متحول و دوران گذار در منطقه و سطح و بین المللی، تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، سفیر ایران در آنکارا امروز در محل سفارت نشست مفصلی با بیش از 30 تن از اصحاب رسانه های ترکیه در محل سفارت داشت.
این نشست با همکاری دفتر ایرنا و توسط انجمن خبرنگاران اقتصادی ترکیه که دارای بیش از 550 عضو در سطح ترکیه است و یکی از نهادهای مدنی مهم رسانه ای در این کشور محسوب می شود، برنامه ریزی شده بود.
بحث عمده در این نشست موضوعات اقتصادی و تجاری روابط ایران و ترکیه، به ویژه موضوع گاز، حمل و نقل و دستور کار روابط دوکشور بود.
علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با معرفی همکاران و کارشناسان اقتصادی سفارت گفت: سفارت ایران در آنکارا از سفارتخانه های بزرگ ایران در بخش اقتصادی در خارج از کشور محسوب می شود که این خود نشانه اهمیتی است که ایران به توسعه روابط اقتصادی و تجاری خود با ترکیه می دهد.
وی با اشاره به اینکه روابط ایران و ترکیه روابط بسیار مهم از منظر دوجانبه ای، منطقه ای و بین المللی و جهان اسلام محسوب می شود، گفت: روابط ما در شرایطی که هم ایران و ترکیه در حال تحول است و هم منطقه و روابط بین الملل در حال تحول است، حایز اهمیت زیادی است.
بیکدلی اضافه کرد: روابط اقتصادی ایران و ترکیه علاوه بر منافع متقابل برای هر دوکشور در تقویب پیوندهای راهبردی دوکشور هم نقش مهمی دارد. به عبارت دیگر همکاریهای اقتصادی به منزله ضامن دوستی های ایران و ترکیه هستند. اگر تغییراتی که الان در منطقه ما و در سطح بین المللی در حال رویدادن است، در حوزه های اقتصادی نبینیم، از منافع عمده ای که بایستی بهره مند شویم، محروم خواهیم ماند. امروز کافی است به رفتار سایر رقبای ترکیه در بازار ایران داشته باشید تا منظور من از ضرورت درک تحولات جاری را بیشتر درک می توانید بکنید.
او گفت: ما خوشبخنانه از بعضی مزیت های بالایی برخورداریم که البته باید منطق همکاریهای اقتصادی در روابط ما نیز مد نظر قرار گیرد و تمام تلاش خودرا برای تقویت پیوندها و سود متقابل به کار ببریم. اگر به سیاست خارجی ایران و ترکیه دقت کنیم متوجه می شویم که هر دو سیاست خارجی از رویکرد اقتصادی قابل توجهی برخوردار هستند.
بیکدلی افزود: روابط ما در طی 10 سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است. علیرغم فشارهای خارجی توانستیم رکوردهای بزرگی را ثبت کنیم. کماکان برنامه های قابل توجهی را برای رسیدن به هدف 30 میلیارد دلار در پایان سال 2015 میلادی را دنبال می کنیم.
در ادامه این نشست، سفیر به سووالات خبرنگاران در مورد آنچه که به عنوان اختلافاتی که اخیرا در خصوص همکاریهای حمل و نقلی بین دوکشور و موضوع نرخ گاز در رسانه های ترکیه بازتاب داده شده، پاسخ داد.
سفیر در خصوص موضوع اعتراض ترکیه به اخذ مابه التفاوت سوخت به تریلرهای ترکیه در عبور ترانزیت از ایران و اعمال عوارض ورود از سوی ترکیه به تریلر های ایرانی به عنوان اقدامی مقابله به مثل گفت: متاسفانه اختلافی که در رسانه های ترکیه مطرح شد بزرگتر از آن حدی بود که بین مقامات دوکشور بود.
*** پلمب کردن باکهای کامیونهای ترکیه
او برای تنویر اذهان عمومی ترکیه گفت: دولت ایران به راننده های خود سوخت را تقریبا با قیمت بسیار پائین و تقریبا مجانی ارائه می کند. در مقابل کامیونهای خارجی که وارد خاک ایران می شوند اگر بخواهند از این سوخت ارزان که هر لیتر آن تقریبا 10 سنت است استفاده کنند، باید یک مابه التفاوتی را در مرز به دولت ایران بدهند. این تفاوتی که پرداخت می کنند در ایران تقریبا برای هر لیتر 80 سنت است. بنابراین با پولی که از راننده ها در مرز گرفته می شد که قیمت هر لیتر سوخت در ایران برای رانندگان خارجی را به 90 سنت می رساند و به رغم این نرخی را که رانندگان خارجی در ایران پرداخت می کردند، نسبت به بسیاری از کشورهای منطقه ارزانتر بود.
بیکدلی افزود: تقریبا همه کامیونهای خارجی که وارد ایران می شدند از این سوخت استفاده می کردند و مشکلی هم نداشتند. اما دوستان ترک اعلام کردند که می توانند در مسیر برگشت از آسیای مرکزی در ترکمنستان سوخت ارزان استفاده کنند و بنابر این نمی خواهند این مابه التفاوت را پرداخت کنند.
وی گفت: برای ما اعمال دو سیستم همزمان دشوار بود و به خاطر همین مدتها نتوانستیم بپذیریم که سیستمی را جایگزین سیستم فعلی کرده و در خواست دوستان ترک را قبول کنیم. پیشنهاد دوستان ترک این بود که باک کامیونهای ترک وقتی وارد ایران می شوند، پلمب شوند، تا سوخت دریافت نکنند و مابه التفاوت سوخت هم ندهند. ما به دو دلیل با این پیشنهاد مخالف بودیم. یکی اینکه وقتی باک ماشینی پلمب می شود، ممکن است بعضی ها اقدام به شکستن پلمب و یا قاچاق سوخت و اقدامات دیگر در این زمینه بکنند که دردسرهایی را درست می کند و مشکلات قضایی پیش می آورد. در حدود 10 سال پیش یک بار این سیستم پیاده شده و در مدت کمی تعداد زیادی پرونده قضایی علیه کامیونها شکل گرفت. مشکلاتی زیادی در روابط ایجاد کرد.
سفیر ایران در آنکارا گفت: مشکل دیگر بحث زمانبر بودن پلمب است. ما با توجه به اینکه الان پلمب هم مطرح نیست، شاهد صفهای طولانی در مبادی مرزی دو کشور هستیم. اما بعد از اینکه دوستان ترکیه عوارضی را وضع کردند و در واقع برای اجرای خواست خودشان اصرار ورزیدند. دولت ایران با این کار موافقت کرده و انشاءالله مقدمات اجرای پلمب آماده می شود و فکر می کنم ظرف 10 روز اجرایی شود.
سفیر تاکید کرد: لذا در مرزها باید محل های مناسبی برای بازید و پلمب باکها ساخته شود و چاله های بازدید حفر شود و دستگاههای پلمب آماده شده و یک سری آموزش ها داده شود تا این کار سریعا اجرایی شود.
وی گفت: راننده های ما سوخت ارزان می گیرند وقتی وارد خاک ترکیه می شوند اگر این سوخت را بفروشند و برگردند سود زیادی می کنند. بنابراین قبلا نیز باکهای کامیونهای ایرانی پلمب می شد و در واقع کنترل می کردند که سوخت خودرا در داخل خاک ترکیه نفروشند. اما ما در داخل خاک خود با گرفتن مابه التفاوت سوخت آزاد گذاشته بودیم که هرکس قدر می خواست در داخل خاک ایران خریداری می کرد و چون الان ما شروع می کنیم به پلمب کردن برای اینکه کامیونها از داخل خاک ایران سوخت نگیرند.
سفیر با تاکید بر اینکه متاسفانه در رسانه های ترکیه موضوع قدری مبهم مطرح شده است، گفت: الان رفت و آمد کامیونها جریان دارد براساس همان سیستم قبلی کامیونهای ترکیه به راحتی وارد ایران می شوند ولی کامیونهای ایرانی ظرف یک ماه اخیر دچار مشکلات زیادی شده اند. علت این بود که گمرک ترکیه برای کامیونهای ایرانی عوارضی را وضع کرد که به ازای آن سوخت ارزانی هم به کامیونهای ایرانی داده نمی شود. بنابراین رفتار نابرابری شکل گرفته بود. انشاءالله با پلمب این وضع به حالت عادی بر می گردد.
*** مقابله ایران با تحریم های بین المللی و بازی با قیمت نفت توسط قدرتهای خارجی
وی در پاسخ به سووال دیگری در خصوص تحریم های بین المللی علیه ایران و مقابله ایران با این تحریم ها گفت: ایران کشوری است با وسعت بیش از 1.8 میلیون کیلومتر مربع و جمعیتی بیش از 75 میلیون و بزرگترین منابع نفت و گاز جهان را دارد و تقریبا در همه حوزه های معدنی جزو کشورهای ثروتمند محسوب می شویم. ما بازار قابل توجهی را در داخل کشور داریم. کمبود عرضه داخلی در بسیاری از کالاها را داریم. لذا تولید در ایران باصرفه است. تنوع اقلیمی و حوزه های کشاورزی به ما اجازه می دهد که محصولات متفاوتی را تولید کنیم. جمعیت جوان و با استعدادی داریم. جزو 10 کشور از لحاظ آثار و مقاصد گردشگری می باشیم.
بیکدلی گفت: موقعیت راهبردی و جغرافیایی ما در ترانزیت موقعیت بسیار حایز اهمیتی است. در بخش صنعت کشاورزی و خدمات ظرفیتهای استفاده نشده زیادی داریم. توانمندی نسبی ما در تولیدات صنعتی در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه بالاتر است. وقتی که ما تحت تحریم های ظالمانه قرار گرفتیم باید برای این شرایط تحمیلی هم برنامه ریزی انجام می دادیم. پیشرفت اقتصادی توام با عدالت محور توسعه اقتصادی است. در عین حال کاهش تاثیرپذیری اقتصاد ایران از فشارهای خارجی هم جزو اهداف توسعه اقتصادی ایران است.
وی افزود: یکی از نگاه های مهم توسعه اقتصادی ایران، گسترش همکاریها با همسایگان است و در بین همسایگان، ترکیه از اهمیت بالایی برخوردار است. استفاده از تکنولوژی دانش بنیان به عنوان یکی از راههای کاهش تحریم متناسب با شرایط ایران است. در 10 سال گذشته ما موفقیت های زیادی را کسب کردیم. ایران یک کشور هسته ای محسوب می شود که قابلیت استفاده از انرژی صلح آمز هسته ای در بحش های مختلف صنعت، کشاورزی، بهداشت و درمان را پیدا کرده است.حوزه فناوری را ایران به عنوان یک هدف کلی در توسعه خود در همه حوزه ها مدظر قرار داده و دولت در این زمینه به طور جد حمایت خودرا از بخش های پژوهشی افزایش می دهد به رغم کمبودهایی که دارد.
سفیر ایران در آنکارا گفت: ما عملا از اوج تحریم ها عبور کردیم و الان در شرایطی هستیم که روابط با کشورهای مختلف در حال توسعه است. اساسا ایران کشوری نیست که بتوان آن را تحریم کرد. کسانی که ایران را تحریم کردند، در واقع خودرا از دسترسی به مزیت های اقتصادی ایران تحریم کرده بودند. در واقع آنها هم دنبال فرصتی هستند که بتوانند از اشتباه خود برگردند و روابط اقتصادی خود را با کشور بزرگی مثل ایران توسعه دهند. انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و انتخاب دکتر روحانی فرصت را به آنها هم داده تا نسبت به اصلاح سیاستهای خود با ایران اقدام کنند.
سفیر ایران در پاسخ به سووالی در خصوص قیمت نفت گفت: ما در زمینه قیمت نفت اعتقاد داریم که کاهش شدید قیمت نفت در اقتصاد جهان تاثیر منفی خواهد گذاشت. این پدیده ای است که تاکنون بارها در اقتصاد بین الملل انجام گرفته و دستگاری قیمت نفت باعث بروز بحرانهایی در حوزه های اقتصادی متعددی شده است.
*** دستور کار روابط ایران و ترکیه
بیکدلی در خصوص دستور کار روابط ایران و ترکیه گفت: در رابطه با توسعه همکاریهای اقتصادی ایران و ترکیه برنامه های متنوعی را با دولت ترکیه توافق کردیم و ساختارهای زیادی را هم ایجاد کردیم. دکتر روحانی در سفری که در خردادماه امسال به ترکیه داشت تاکید کرد که فارغ از تحولاتی که در روابط ایران با کشورهای دیگر اتفاق می افتد به توسعه همکاریهای اقتصادی ایران و ترکیه اهمیت زیادی قائل است.
وی افزود: مهمترین برنامه های توسعه اقتصاد ایران و ترکیه قبل از هر چیز اجرایی نمودن موافقتنامه تجارت ترجیحی است که از اول سال آینده میلادی اجرا خواهد شد. تقویت مذاکرات در بخش نفت و گاز را داریم. تقویت همکاریهای بانکی موضوع تهاتر و استفاده از پول ملی را داریم. برگزاری نمایشگاههای تجاری متعدد برای سال 2015 را مد نظر داریم. فعالیتهایی را برای شناخت ظرفیتهای دوکشور و رفع موانع و مشکلات تجاری برنامه ریزی کردیم. تقویت همکاریهای استانها را بخصوص در استانهای مرزی را داریم که فوق العاده مهم است. گسترش زیرساختهای همکاریهای اقتصادی دوکشور کماکان ادامه دارد.
بیکدلی گفت: اگر سرگرم جزئیات و درگیر ذهنیت های اختلاف برانگیز باشیم از فرصتهای بزرگ محروم خواهیم شد. ایران و ترکیه دو کشوری هستند که همکاریهای آنها می توانند در تامین صلح و ثبات منطقه نقش مهمی داشته باشد. ما دوکشوری هستیم که در سوریه و منطقه دیدگاههای مشترک زیادی داریم. باید روی این مشترکات تاکید کنیم و تصمیم گیری در رابطه با آینده حکومت سوریه و رئیس جمهوری سوریه را به مردم آن کشور بسپاریم.
*** نرخ گاز صادراتی ایران به ترکیه
سفیر ایران در خصوص اختلاف نظر دوکشور در مورد نرخ گاز و مراجعه ترکیه به داوری بین المللی گفت: بحث گاز موضوع بسیار قابل توجه و مهمی در روابط ایران و ترکیه است. صادرات گاز در آینده روابط ایران و ترکیه هم نقش مهمی ایفا خواهد کرد. ایران بزرگترین ذخایر گاز را در اختیار داریم و بلاواسطه با ترکیه همسایه هستیم و تجربه همکاری گازی باهم داریم. صادرات گاز ایران و ترکیه براساس قراردادی که در سال 96 امضا شده انجام می گیرد. قراردادهای گاز جزو فنی ترین و پیچیده ترین قراردادهای تجاری دنیا هستند. وقتی نفت می فروشید قیمت روز کالا را در تانکر می برید تحویل می دهید. اما در گاز باید خط لوله بسیار گرانقیمتی را بکشید و این خط باید مادام که قرارداد وجود دارد مورد استفاده قرار گیرد. زمانیکه قرارداد بسته می شود فوق العاده پیچیده و حرفه ای بسته می شود. از جمله در قراردادها برای تجدید نظر در قیمت گاز بندهایی هم پیش بینی می شود. این هم حق کشور صادرکننده و هم وارد کننده است که براساس مفاد موافقتنامه اقدام به اصلاح قیمت به نفع خود بکند.
وی افزود: بنابراین اگر ایران گرانترین گاز را به ترکیه می فروشد ترکیه هم راههای مذاکره با ایران و مراجعه به داوری بین المللی دارد. بنابر این این به معنی اختلاف نظر نیست و به منزله اجرای بندهای توافقتنامه است. دولت ترکیه مراجعه کرده برای کاهش قیمت به داوری بین المللی مراجعه کرده و جلسات آن هم برگزار شده ولی نتیجه آن اعلام نشده است و نتیجه هرچه باشد دوطرف قبول خواهند کرد.
وی گفت: ما همزمان با بحث داوری بین المللی، بحث خرید مقادیر جدید گاز با ترکیه را مطرح کرده ایم. منتها همانطور که گفتم تجارت گاز ویژگیهای خاص خودرا دارد. نیاز ترکیه به گاز باید به یک حدی برسد تا خرید کند. مثل نفت نیست که یک تانکر خریداری شود. باید نیاز مشخصی داشته باشید و خط لوله مشخصی کشیده شود و یک مدت طولانی این خرید انجام شود. اعتقاد داریم که به محض اینکه نیازهای ترکیه به حد لازم برسد شرایط برای انعقاد قراردادهای جدید هم فراهم خواهد شد و ایران هم یکی از بهترین تامین کننده های گاز ترکیه خواهد شد.
سفیرتصریح کرد: ترکیه باید خود نیازمند به خرید گاز شود. ربطی هم به فصل ندارد. کشورها در فصلی مثل زمستان نیاز به گاز بالا می رود. در بعضی از فصل ها نمی توانند گاز برداشت کنند که این ها باید در تجارت گاز مد نظر قرار گیرد.
سفیر افزود: رسانه ها نباید این مسائل را به عنوان اختلاف ببینند. متاسفانه رسانه های ترکیه این را به عنوان اختلاف مطرح می کنند در حالیکه نشان می دهد دو کشور تا چه حد توافق دارند که داوری های به این بزرگی را به این شکل کنار آمده و می پذیرند. داوری ها هم رقم های بزرگی را در نظر می گیرد.
او ادامه داد: چانه زنی نباید اختلاف تلقی شود. تا زمانیکه قرارداد امضا شود، مذاکره و دیدگاههای هر طرف باید به عنوان بخشی از چانه زنی باید مد نظر باشد. بحث دیگری که است موضوع صادرات گاز ایران به اروپا است. ترکیه یکی از مسیرهای انتقال گاز ایران به اروپا است و به نظر من بهترین مسیر ترکیه است و این باید در مناسبات اقتصادی ایران و ترکیه جایگاه خودرا پیدا کند. در رابطه با موضوع ترانزیت گاز ترکمنستان از طریق ایران به ترکیه هم مذاکرتی بین دوکشور مطرح است. این هم ابعاد تجاری و فنی خاص خود را دارد.
خاورم/2011**1566
27/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
روحانی در دیدار سفیر جدید شیلی: ایران خواهان روابط مستحکم با کشورهای آمریکای لاتین است
روحانی در دیدار سفیر جدید شیلی ایران خواهان روابط مستحکم با کشورهای آمریکای لاتین استرییس جمهور جایگاه و نقش کشورهای آمریکای لاتین را در مسائل جهانی بسیار مهم دانست و تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان روابط مستحکم و خوب با کشورهای این منطقه از جمله شیلی است به گزارش خفرصتی طلایی برای رونق روابط اقتصادی ایران و ارمنستان/ ارس تنها منطقه آزاد موفق کشور در جذب سرمایه گذار خارجی -
گزارش مهر فرصتی طلایی برای رونق روابط اقتصادی ایران و ارمنستان ارس تنها منطقه آزاد موفق کشور در جذب سرمایه گذار خارجی جلفا – خبرگزاری مهر پس از فروپاشی شوروی و اعلام تشکیل کشور جمهوری ارمنستان جمهوری اسلامی ایران از اولین کشورهایی بود که استقلال این کشور را به رسمیت شناخت و اسفیر ارمنستان در تهران تأکید کرد تلاش برای افزایش سطح روابط اقتصادی با ایران/ نظر مدیرعامل بورس کالا درباره مذ
سفیر ارمنستان در تهران تأکید کردتلاش برای افزایش سطح روابط اقتصادی با ایران نظر مدیرعامل بورس کالا درباره مذاکرات و تأثیر آن بر بازار سرمایهسفیر ارمنستان در تهران با اشاره به اینکه حضور بورس کالای ایران در اتحادیه بین بورسی فرصت خوبی برای همکاری ایجاد کرده است گفت در تلاش هستیایجاد روابط اقتصادی و اجتماعی میان عراق و سایر کشورهای منطقه امری ضروری است
حیدرالعبادی در دیدار با وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران ایجاد روابط اقتصادی و اجتماعی میان عراق و سایر کشورهای منطقه امری ضروری است دفتر نخست وزیری عراق با انتشار بیانیهای از دیدار نخست وزیر عراق حیدر العبادی با حمید چیتچیان وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران و هیت همراه خبر داجزئیات قرارداد ۴ ساله ایرانخودرو با طراح آلمانی/ استخدام تیم خارجی ۱۰ نفره برای طراحی ۲ پلتفرم
جزئیات قرارداد ۴ ساله ایرانخودرو با طراح آلمانی استخدام تیم خارجی ۱۰ نفره برای طراحی ۲ پلتفرم مدیرعامل ایرانخودرو با بیان اینکه واو را طراح آلمانی بعد از سفر دو هفتهای به ایران شب گذشته کشور را ترک کرد گفت با این طراح قرارداد ۴ ساله منعقد شد و قرار است طی ۴ سال آیندهقدرت گرفتن جمهوری خواهان در کنگره آمریکا روند توافق ایران با غرب را تحت شعاع قرار خواهد داد
فیاضی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران قدرت گرفتن جمهوری خواهان در کنگره آمریکا روند توافق ایران با غرب را تحت شعاع قرار خواهد داد یک کارشناس سیاست خارجی گفت به نظر میرسد در صورت قدرت گرفتن جمهوری خواهان باید منتظر تحولات بیشتری در کاخ سفید باشیم که این قطعآ مذاکرات ایران با غرب رسفیر ایران در بانکوک به فارس خبر داد: 2 زندانی ایرانی در تایلند برای سپری کردن دوران محکومیت امشب به کشور منتق
سفیر ایران در بانکوک به فارس خبر داد 2 زندانی ایرانی در تایلند برای سپری کردن دوران محکومیت امشب به کشور منتقل می شوندسفیر ایران در بانکوک از انتقال 2 زندانی ایران در تایلند به کشور برای سپری کردن دوران محکومیشان خبر داد و گفت که این 2 نفر امشب به کشور منتقل می شوند حسین کمالیانوزیر کشور: وارث عدم توازن اقتصادی در کشوریم |اخبار ایران و جهان
وزیر کشور وارث عدم توازن اقتصادی در کشوریم استان های مختلف باید در جهت اثبات توانمندی های خود تلاش لازم را بکنند زیرا هر کدام از آن ها قدرت اداره کردن خودشان را دارند کد خبر ۴۴۹۱۷۵ تاریخ انتشار ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۶ - 14 November 2014 وزیر کشور گفت استان های مختلف باید در جهترییسجمهور : ایران خواهان روابط مستحکم با کشورهای آمریکای لاتین است
سهشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۲ رییسجمهور جایگاه و نقش کشورهای آمریکای لاتین را در مسائل جهانی بسیار مهم دانست و تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان روابط مستحکم و خوب با کشورهای این منطقه از جمله شیلی است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجت الاسلام والمسلمین حستاکيد قائم مقام وزارت خارجه به تقويت روابط اقتصادي ايران و کره شمالي
۱۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۱ ۳۵ق ظ تاکيد قائم مقام وزارت خارجه به تقويت روابط اقتصادي ايران و کره شمالي قائم مقام وزارت امور خارجه کشورمان در ديدار خداحافظي سفير کره شمالي گفت روابط ايران و کره شمالي لازم است در تمام زمينهها و بويژه اقتصادي افزايش يابد به گزارش خبرگزاري موج جا اين چولايران و ايتاليا داراي روابط اقتصادي قديمي و گسترده اي هستند
۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۹ ۳۹ق ظ استاندار فارس در ديدار با هيأت اقتصادي ايتاليايي ايران و ايتاليا داراي روابط اقتصادي قديمي و گسترده اي هستند استاندار فارس گفت جمهوري اسلامي ايران و ايتاليا دو کشور کهن هستند که داراي روابط گسترده اي در زمينه هاي اقتصادي به ويژه پس از پيروزي انقلاب اسلاميدیدار سفیر ایران در ترکیه با رئیس دادگاه قانون اساسی این کشور
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۵ علیرضا بیگدلی سفیر ایران در آنکارا با هاشم قلیچ رئیس دادگاه قانون اساسی ترکیه دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در این دیدار درباره توسعه مناسبات نهادهای حقوقی و قضایی دو کشور مذاکره شد به نوشته بیگدلی در صفحه فیس بوکش همکايران خواهان روابط مستحکم با کشورهاي آمريکاي لاتين است
۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۱ ۳۷ق ظ رئيس جمهوري در ديدار سفير جديد شيلي ايران خواهان روابط مستحکم با کشورهاي آمريکاي لاتين است رئيس جمهوري جايگاه و نقش كشورهاي آمريكاي لاتين را در مسائل جهاني بسيار مهم دانست و تصريح کرد جمهوري اسلامي ايران همواره خواهان روابط مستحكم و خوب با كشورهاي اين ماستقبال کشور عراق از توسعه روابط با ایران
ایلام استقبال کشور عراق از توسعه روابط با ایران استاندار میسان عراق در ایلام مقام های کشور از توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها استقبال می کنند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام علی دوای لازم در دیدار با استاندار ایلام گفت پیرو تفاهم نامه قبلی مکاتباتیجزئیات دستگیری ۶ متهم یک پرونده بزرگ اقتصادی |اخبار ایران و جهان
جزئیات دستگیری ۶ متهم یک پرونده بزرگ اقتصادی به موجب احکام قطعی صادره از دادگاه مشخصات شش نفر از محکومان اقتصادی اعلام گردید کد خبر ۴۴۸۷۳۸ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۱ - 11 November 2014 به موجب احکام قطعی صادره از دادگاه مشخصات شش نفر از محکومان اقتصادی اعلام گردید بهپیام ظریف در همایش بزرگداشت روابط ایران و لهستان تاریخ طولانی روابط ایران-لهستان افق روشنی در روابط دو کشور اس
پیام ظریف در همایش بزرگداشت روابط ایران و لهستانتاریخ طولانی روابط ایران-لهستان افق روشنی در روابط دو کشور استوزیر خارجه کشورمان در پیامی عنوان کرد ویژگیهای رفتاری مشترک بین ۲ ملت ایران و لهستان نظیر مقاومت در برابر تجاوز تحمل سختیها استقلالطلبی و عدالتخواهی بر تارک تاریخ ۲آماده توسعه روابط اقتصادی با ایران هستیم
آماده توسعه روابط اقتصادی با ایران هستیم سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان به اشاره به در پیش بودن هفته های حساس ومهم مذاکرات هسته ای ایران و۱ ۵ و احتمال دستیابی به توافق هسته ای تا ۲۴ نوامبر ازآمادگی این کشور برای توسعه روابط اقتصادی وتجاری با ایران خبر داد به گزارش پایگاه اطلاع ر-
گوناگون
پربازدیدترینها