پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848585773
خروج از اعتدال به روایت رسالت |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خروج از اعتدال به روایت رسالت
راي مجلس به آقاي فرجيدانا فرصتي بود كه اين جبران صورت گيرد اما فراكسيونهاي مجلس دريافتند نه تنها جبراني وجود ندارد بلكه دانشگاه به سمتي رفته كه سرعت و شتاب پيشرفت علمي را كند كرده و بر حاشيهسازي اصرار ورزيده ميشود.
کد خبر: ۴۴۶۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۸ - 01 November 2014
محمدكاظم انبارلويي در سرمقاله رسالت نوشت:
شعار كليدي دولت يازدهم "اعتدال" است. اما در برخي رفتارهاي دولت نشانهاي از اعتدال ديده نميشود. چهارشنبه گذشته مجلس به نيلي احمدآبادي وزير پيشنهادي علوم راي اعتماد نداد. اين سومين بار است كه مجلس بر سبيل اعتدال چنين موضعي اتخاذ ميكند. وزراي پيشنهادي رئيسجمهور علاوه بر اينكه به لحاظ تجربه و علم و مديريت كاستيهايي دارند، به لحاظ سابقه سياسي دستي هم در فتنه 88 دارند. مجلس از باب تسامح به آقاي فرجيدانا راي داد. اما خيلي زود فهميد وي به سمتي ميرود كه احتمال بازتوليد فتنه در دانشگاه است.
عليرغم تعهداتي كه او داده بود كه كژراهه فتنه را نرود و به هيچ يك عمل نكرد، مجلس مجبور شد راي اعتماد خود را از او سلب كند.
يكي از نكات كليدي كه نمايندگان مجلس در نگاه به بررسي صلاحيت وزراي علوم پيشنهادي رئيسجمهور بر آن تكيه كردند، موضوع تبري فرد پيشنهادي از غائله فتنه است. متاسفانه نيلي احمدآبادي در اين مورد سابقهاي داشت كه قابل چشمپوشي نبود.
حتي موافقين وي هم از او خواستند در مورد تبري از فتنه سخن بگويد اما وي حتي از به كار بردن واژه "فتنه" در دفاعيات خود پرهيز داشت.
براساس آنچه در مجلس گفته شد حتي او بعد از قيام تاريخي ملت در 9 دي 88 هم رفتاري داشت كه قابل دفاع نبود. لذا به درخواست موافقين خود نيز پاسخ مثبت نداد.
با آنكه رئيس جمهور هم در معرفي و هم در دفاع روي ولايت پذيري و همراهي با نظام وزراي پيشنهادي تاكيد ميكند اما نه او نشانهاي از اين وفاداري ميدهد و نه نمايندگان نشانهاي از آن در كارنامه سياسي وزراي پيشنهادي مشاهده ميكنند و بر عكس اسناد مدارك غيرقابل انكاري نمايندگان مجلس ارائه ميدهند كه نشان از آن دارد كه معرفيشدگان از يك طيف خاص از اصلاحطلبان هستند كه هنوز نه تبري از فتنه جستهاند و نه حاضرند ستمي را كه به نظام و مردم كردند، با اعلام مواضع جديد جبران كنند.
راي مجلس به آقاي فرجيدانا فرصتي بود كه اين جبران صورت گيرد اما فراكسيونهاي مجلس دريافتند نه تنها جبراني وجود ندارد بلكه دانشگاه به سمتي رفته كه سرعت و شتاب پيشرفت علمي را كند كرده و بر حاشيهسازي اصرار ورزيده ميشود. غائله بورسيهها كه هياهو براي هيچ بود نمونهاي از اين دست است.
اينكه بيش از دو سوم نمايندگان مجلس بر راي عدم اعتماد انگشت تاكيد نهادند و حتي موافقين هم در پي شفافسازي كارنامه وزير پيشنهادي در مورد فتنه بودند، نشان ميدهد مجلس بر سبيل "اعتدال" و پرهيز از "افراطيگري" تاكيد دارد و محكم بر روي خط قرمز نظام ايستاده است.
متاسفانه رئيسجمهور كه مدعي است در پي تعامل سازنده با جهان است از تعامل با مجلس در اين مورد پرهيز دارد و هيچيك از فراكسيونهاي مجلس در جريان اين معرفي و منطق اصرار بر آن قرار نگرفتند.
معرفي نيلي احمدآبادي نشان داد كه آقاي رئيسجمهور در پي تعامل سازنده با مجلس نيست و برخي در اين ميان در روابط دولت و مجلس اخلال ميكنند و رئيس دولت از آن غفلت دارد.
فرجيدانا با 159 راي موافق، 70 راي مخالف و 32 راي ممتنع وزير شد. مجلس در راي به او در مقام تعامل سازنده بود و از موضع انتقادي خود تنازل كرد. اما ديد در اين تعامل اخلال ميشود. راي خود را در استيضاح پس گرفت لذا موافقان دولت به 110 نفر در استيضاح كاهش يافتند. مفهوم اين استيضاح اين بود كه نمايندگاني كه تلاش ميكردند روابط و تعامل را منطقي و مثبت جلوه دهند موفق نبودند.
در راي نيلي احمدآبادي 110 نفر موافقان دولت به 79 نفر كاهش يافت اين نشان ميدهد دولت در تعامل با مجلس هم غفلتهايي دارد كه حاضر به جبران آن نيست. اينكه دولت ظرف يكسال 80 نماينده موافق را مخالف كند ريشه در عدم توانايي رئيسجمهور در تعامل سازنده با مجلس دارد لذا دولت در تعامل با مجلس در جاده خروج از اعتدال حركت ميكند.
در جريان راي اعتماد به نيلي احمدآبادي دولت در پي دوقطبيسازي مجلس برآمد غافل از اينكه دو قطب پايداري- رهروان فتنه را خط قرمز خود ميدانند. اشتباه دوم آن بود كه برخي نمايندگان متهم به باجخواهي و قرار گرفتن زير بار اقليت معرفي شدند. مجلس اين اهانت را برنتابيد و عكسالعمل نشان داد. حتي موافقين وزير پيشنهادي اين اهانت را برنتابيدند.
از طرفي مجلس احساس كرد مخاطب اين سخن رئيسجمهور در زنجان هستند كه گفت: "ما تابع امام حسيني هستيم كه توبه حر را قبول كرد." يعني اگر اشكالي در وزير پيشنهادي در مورد فتنه است، او توبه كرده است و شما نبايد روي اين مسئله تكيه كنيد.
طبيعي است كه اين سخن رئيسجمهور هيچ پشتوانه منطقي و تحليل تاريخي ندارد. اولا نمايندگان توبهاي را از وزير پيشنهادي نشنيدند. حتي در فرصتي كه او براي دفاع يافت هيچگاه سخن از آن به ميان نياورد. ثانيا هزينه توبه حر جبران و نهايتا "شهادت" بود لذا نمايندگان نميتوانستند پاداش توبهاي كه هرگز اعلام نشد را "وزارت" اعلام كنند و اين داوري نادرست را در تاريخ اسلام و ايران براي خود با راي "اعتماد" به ثبت برسانند. برخي اظهارات رئيسجمهور در جمع نخبگان و نيز مردم زنجان صداي گلايه نمايندگان را درآورد.
رئيسجمهور شعور و هوشمندي تاريخي نمايندگان ملت را ناديده گرفته بود كه حتي صداي موافقترين نماينده مجلس به عملكرد دولت را هم درآورد.
علي مطهري در جايي گفته بود: "رئيسجمهور نبايد در سخنان خود به مجلس گوشه و كنايه بزند."
به هر حال نمايندگان نخواستند با راي اعتماد به وزير پيشنهادي بر يك تحريف تاريخي هم صحه بگذارند.
مسئله حر و عاشورا و امام حسين و مسئله توبه كردن برخي اهل فتنه سخن از دو نوع معامله با دو نرخ متفاوت است كه نرخ اولي "شهادت" و نرخ دومي "وزارت" است البته با اين تفاوت كه در اولي واقعا توبهاي در كار بوده و در دومي حتي حرف آن را به زبان نميآورند.
سخنان تحريكآميز آقاي آشنا قبل از روز رايگيري هم نشان از آن داشت كه دولت قصد قانع كردن مجلس را ندارد. حتي مايل است تحريكي پديد آيد كه وزير پيشنهادي از راي اعتماد محروم شود.
چند سئوال كليدي در اين ميان وجود دارد كه دولت از رنجيده شدن بيش از سه هزار بورسيه دانشگاهي چه سودي ميبرد؟ چرا اهانت به فرهيختهترين قشر از اقشار جامعه را برتابد؟ چرا دولت در پي سياهنمايي يكي از درخشانترين دوران تاريخ علم در ايران است در حالي كه دولت نهم و دهم در پيشرفتهاي علمي كشور ركوردي برجاي گذاشت كه در هيچ يك از دوران قبل و بعد از انقلاب نظير ندارد. اكنون ايران اسلامي در اغلب رشتههاي علمي جزء 10 كشور برجسته جهان است.
پيشرفتهاي هستهاي جمهوري اسلامي در دولت نهم و دهم باعث شد شش كشور قدرتمند جهان زانو به زانو با ديپلماتهاي ما بنشينند تا روي توقف يا كم كردن سرعت پيشرفت علم در ايران به چانهزني بپردازند. "دست پر" ديپلماتهاي ما در مذاكرات كنوني هستهاي مربوط به چه دورهاي است؟ چرا اينقدر بيمهري به قشر دانشجو و دانشگاهيان و دانشمندان كشور ميشود؟
از ميان هزاران دانشمند و مسلمان، با سابقه مديريتهاي هوشمند و توان و تجربه عالي كه آزمون وفاداري به نظام و انقلاب و امام و مردم داشتهاند چرا رئيسجمهور سراغ معرفي كساني مي رود كه با اطلاعات مشهود هر شهروند ايراني ميتوان راي به عدم اعتماد به آنان داد. اين جفا به مردم چرا صورت ميگيرد؟ آيا رئيسجمهور يك تعهد نانوشته با اصلاحطلبان افراطي دارد؟ مردمي كه به رئيسجمهور راي دادند به خاطر رويكرد او به اعتدال و اصرار او بر آرامش در جامعه است. اينكه رئيسجمهور حتما كسي را معرفي كند كه نمايندگان مداركي از حضور وي در فتنه داشته باشند نوعي عبور از خط قرمزي است كه نظام در اين مورد تعيين كرده است.
رئيسجمهور اگر ميخواهد بر سبيل اعتدال حركت كند و به وعدهاي كه به مردم داده و به سوگندي كه در مجلس خورده وفادار بماند، بايد وزيري را به مجلس معرفي كند كه نه تنها سابقه فتنه نداشته باشد بلكه سابقهاي از حضور قهرمانانه دانشگاهيان در خنثي كردن فتنه داشته باشد. خوشبختانه در فتنه 88 اساتيد دانشگاهها و دانشجويان در اندازه افسران ورزيده فكري جنگ نرم با دشمن ظاهر شدند و اجازه تبهكاري سياسي به دشمن در دانشگاه را ندادند. اين جماعت از دانشگاهيان جلوي خيانت برخي اساتيد دانشگاه كه فرار كردند به آمريكا و اروپا تا وطنفروشي خود را در بلاد بيگانه دنبال كنند را گرفتند و از حيثيت دانشجو و دانشگاه در ايران دفاع كردند. رئيسجمهور چرا وزير پيشنهادي خود را از ميان سرداران جنگ نرم عليه دشمن در دانشگاه برنميگزيند.
رئيسجمهور هنگام معرفي وزير پيشنهادي در مجلس رعايت ادب و احترام به نمايندگان مجلس و دانشگاهيان را كرد. اما در بيرون از مجلس اين ادب رعايت نميشود و يكي از دلايل عدم راي اعتماد اين بود كه چرا دولت شأن مجلس و جايگاه آن را در صيانت از انقلاب و پاسداري از مرزهاي فكري اسلام رعايت نميكند.
رئيسجمهور پس از راي عدم اعتماد مجلس در اولين واكنش خود گفت: "افكار عمومي قضاوت خواهد كرد. ملت ما نه فاصله را ميپسندد و نه لجبازي را."
متهم كردن مجلس به لجبازي خارج از ادب و آداب تعامل سازنده است. اگر بخواهيم وجهي براي لجبازي بتراشيم، تاكيد رئيسجمهور بر معرفي وزرايي كه دستي در فتنه دارند بيشتر به لجبازي ميماند تا راي مجلس كه مبتني بر پايبندي به خطوط قرمز نظام و پايبندي به راي ملت ايران در قيام تاريخي 9 دي 88 است. راي ملت در خانه خود نمادي از داوري افكار عمومي مردم است. اين داوري را نميتوان تخطئه كرد و همانطور كه رئيسجمهور فرمودند: "به حق قانوني مجلس احترام ميگذارند" قطعا منشا اين احترام به راي مردم برميگردد كه نمايندگان خود را راهي خانه ملت كردهاند. حريم اين راي بايد رعايت شود چرا كه حقالناس است. همانطور كه راي به رئيسجمهور هم در اين دوره و هم دورههاي قبل حقالناس است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
روایتی از پیشنهادات جدید در مذاکرات هستهای |اخبار ایران و جهان
روایتی از پیشنهادات جدید در مذاکرات هستهای کد خبر ۴۴۳۵۷۶ تاریخ انتشار ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۹ - 21 October 2014 خبرگزاری رویترز در گزارشی با اشاره به خواستههای طرفهای درگیر در مذاکرات هستهای ایران نوشت عدم موافقت با پیشنهادات طرف مقابل در مذاکرات نشان میدهد که دو طرف تا چهانتقاد رسالت از اظهارات جديد آقاي مطهري |اخبار ایران و جهان
انتقاد رسالت از اظهارات جديد آقاي مطهري آقاي مطهري در پايان پاسخ خود خطاب به آيتالله جنتي اطمينان داده است آنها موسوي و كروبي پس از آزادي مصالح كشور و انقلاب را رعايت خواهند كرد کد خبر ۴۴۳۴۶۹ تاریخ انتشار ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۲۳ - 21 October 2014 محمدكاظم انبارلويي در سرمقالهروایت ولایتی از تلاش تیم پزشکی آیتالله مهدویکنی |اخبار ایران و جهان
روایت ولایتی از تلاش تیم پزشکی آیتالله مهدویکنی سرپرست تیم معالج حضرت آیتالله مهدویکنی در پی عروج ملکوتی رییس مجلس خبرگان رهبری ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ به مقام معظم رهبری ملت شهید پرور ایران اسلامی و بیت معزز آن مرحوم وضعیت بیماری آخرین لحظههای زندگی و تلاشهای صادقاننامردي سياسي از نظر رسالت |اخبار ایران و جهان
نامردي سياسي از نظر رسالت ما يک نظام ديني داريم و حالا حالاها گرفتار کساني هستيم که با پروژه سکولاريزاسيون مي خواهند نظام را دچار استحاله کنند کد خبر ۴۴۵۲۸۹ تاریخ انتشار ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۸ - 28 October 2014 سيد مسعود علوي در سرمقاله رسالت نوشت رئيس قوه قضائيه مي گويدروایت اژه ای از ماجرای اسیدپاشی اصفهان |اخبار ایران و جهان
روایت اژه ای از ماجرای اسیدپاشی اصفهان سخنگوی قوه قضاییه گفت هنوز عامل یا عاملان اسیدپاشی در اصفهان شناسایی و دستگیر نشدهاند کد خبر ۴۴۴۹۴۰ تاریخ انتشار ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲ ۲۳ - 26 October 2014 سخنگوی قوه قضاییه گفت هنوز عامل یا عاملان اسیدپاشی در اصفهان شناسایی و دستگیر نشدهتفاهمها و اختلافات هستهاي به روايت تختروانچي |اخبار ایران و جهان
تفاهمها و اختلافات هستهاي به روايت تختروانچي نميتوانيم قاطعانه بگوييم موضوعاتي است كه ما در خصوص آنها هيچ اختلافي با هم نداريم بلكه در تمام موضوعات ما اختلافهايي با طرف مقابل داريم و به اين شكل نيست كه مثلا در يك موضوع به نظر واحدي رسيده باشيم کد خبر ۴۴۴۶۵۸ تاریخ انتشار ۰خروج چند واگن قطار باری از ریل در لرستان |اخبار ایران و جهان
خروج چند واگن قطار باری از ریل در لرستان خروج چند واگن یک قطار باری از ریل باعث انسداد راه آهن تهران - جنوب در محدوده لرستان شد کد خبر ۴۴۵۳۳۰ تاریخ انتشار ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۹ - 28 October 2014 خروج چند واگن یک قطار باری از ریل باعث انسداد راه آهن تهران - جنوب در محدوده لرستانروایت مردم از کاهش قدرت خرید |اخبار ایران و جهان
روایت مردم از کاهش قدرت خرید دولت بار ها و بار ها کنترل تورم را به عنوان معیاری برای موفقیت در سیاست گذاری های اقتصادی خود مطرح می کند و بر این باور است که اگرچه تورم کاهش یافته و راه رسیدن به اعداد تک رقمی را در پیش گرفته است اما کاهش تورم هیچ گاه به مفهوم ارزانی در بازار نیستروایت دعایی از روزهای سخت در دوران احمدی نژاد |اخبار ایران و جهان
روایت دعایی از روزهای سخت در دوران احمدی نژاد کد خبر ۴۴۲۸۲۹ تاریخ انتشار ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۲ - 18 October 2014 سرپرست موسسه اطلاعات گفت که سخت ترین دوران این موسسه مطبوعاتی دردوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد بوده است به گزارش نامه نیوز سیدمحمود دعایی که از سال های اولیه پسویژگیهای برجسته عسگراولادی از نظر رسالت |اخبار ایران و جهان
ویژگیهای برجسته عسگراولادی از نظر رسالت كمتر كسي از رجال سياسي و مذهبي ما در قبل و بعد از انقلاب به اين اوصاف توصيف شده است جمع بين صفات او پاكي پاكدستي و انقلابيگري بود كه در زير به آن اشاره ميكنم کد خبر ۴۴۴۶۶۲ تاریخ انتشار ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۸ - 26 October 2014 محمدكاظمتهدید مجارستان به خروج از اتحادیه اروپا |اخبار ایران و جهان
تهدید مجارستان به خروج از اتحادیه اروپا رئیس پارلمان مجارستان تهدید کرد اگر اتحادیه اروپا در امور داخلی این کشور دخالت کند بوداپست از این بلوک خارج میشود کد خبر ۴۴۵۶۲۹ تاریخ انتشار ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ - 29 October 2014 رئیس پارلمان مجارستان تهدید کرد اگر اتحادیه اروپا درروایت کیهان از اسیدپاشیهای اصفهان |اخبار ایران و جهان
روایت کیهان از اسیدپاشیهای اصفهان سهیلا یکی از آسیبدیدگان است او 27 ساله و وکیل دادگستری است دختری با حجاب و از خانواده معظم شهدا اما زنجیرهایها به این حرفها توجهی ندارند و برای رسیدن به هدفشان پروایی ندارند که دختری تحصیل کرده و وابسته به خانواده شهدا را بیحجاب و بدحجاروایت موحدی کرمانی از رهبری اصولگرایان |اخبار ایران و جهان
روایت موحدی کرمانی از رهبری اصولگرایان امام جمعه موقت تهران در پاسخ به این پرسش که چه کسی در نبود آیتالله مهدوی کنی زعامت اصولگرایان را بر عهده میگیرد گفت در این زمینه هنوز بحثی نشده و شخصی معین نشده اما احتمالا دو سه نفری وجود دارند که میتوانند با هم رهبری اصولگرایان را برتعریفِ «تیم ملی» به روایت کرهایها |اخبار ایران و جهان
تعریفِ تیم ملی به روایت کرهایها کد خبر ۴۴۴۰۶۵ تاریخ انتشار ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۴ - 23 October 2014 برگزاری نشست هماهنگی دیدار تدارکاتی ایران و کره جنوبی شاهدی دیگر بر تفاوت نگاه به رسانه در فرهنگ فوتبال ایران با دیگر کشورها بود به گزارش تسنیم روز دوشنبه هفته جاری نشستتکذیب خروج از ایران از سوی یاسر هاشمی |اخبار ایران و جهان
تکذیب خروج از ایران از سوی یاسر هاشمی یاسر هاشمی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در واكنش به خبر یكی از سایتها درباره خروجش از ایران این خبر را تکذیب کرد و گفت شکایت از رسانه های دروغ پرداز را حق قانونی خود می دانم کد خبر ۴۴۵۵۴۷ تاریخ انتشار ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۶ - 28 October 2014خروج 30 هزار لوح گلی |اخبار ایران و جهان
خروج 30 هزار لوح گلی امام جمعه زاهدان گفت ۳۰ هزار لوح گلی در دوره رضاخان توسط کشورهای تازه کشف شده به بهانه تحقیق و مطالعه از ایران خارج شد کد خبر ۴۴۴۲۰۲ تاریخ انتشار ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰ ۳۲ - 23 October 2014 امام جمعه زاهدان گفت ۳۰ هزار لوح گلی در دوره رضاخان توسط کشورهاماجرای شهادت حضرت قاسم ابنالحسن به روایت رهبر انقلاب |اخبار ایران و جهان
ماجرای شهادت حضرت قاسم ابنالحسن به روایت رهبر انقلاب یکى از این قضایا قضیهى به میدان رفتن قاسمبنالحسن است که صحنهى بسیار عجیبى است قاسمبنالحسن علیهالصلاةوالسلام یکى از جوانان کم سالِ دستگاهِ امام حسین است کد خبر ۴۴۶۱۲۳ تاریخ انتشار ۰۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۵ - 31 October-