تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860473511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر بهداشت خبر داد: اعمال جریمه‌های سنگین برای تخلفات پزشکان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر بهداشت خبر داد: اعمال جریمه‌های سنگین برای تخلفات پزشکان
«وزارت بهداشت همیشه دفاع همه جانبه ای از جامعه پزشکی داشته است./ یک سری از پزشکان به عنوان مثال برای جراحی ساده قلب بالغ بر 40 تا 50 میلیون تومان یا برای یک جراحی ساده تومور چک 100 میلیونی دریافت کرده اند.»
آفتاب: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و روسای بیمارستان ها تاکید کرد که از همین امروز برای پزشکان کارشکن که دریافتی های کاملا نامعقولی از بیماران می گیرند، تشکیل پرونده دهند.

دکتر سید حسن هاشمی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: کتاب جدید تعرفه ها که یک میلیارد و 300 میلیون تومان در بدنه وزارت بهداشت هزینه تحمیل کرده است، اجرا می شود و از آنجا که بر اساس این کتاب تعرفه های خدمات پزشکی مشخص است، قاطعانه با پزشکان کارشکن برخورد خواهد شد.

دکتر هاشمی با بیان این که وزارت بهداشت همیشه دفاع همه جانبه ای از جامعه پزشکی داشته است، افزود: با اجرای کتاب جدید تعرفه ها دیگر جای هیچ دفاعی برای پزشکان در صورت کارشکنی باقی نخواهد ماند.

وی گفت: یک سری از پزشکان به عنوان مثال برای جراحی ساده قلب بالغ بر 40 تا 50 میلیون تومان یا برای یک جراحی ساده تومور چک 100 میلیونی دریافت کرده اند.

وی تاکید کرد: برای این قبیل پزشکان جای هیچ نصیحتی وجود ندارد و قاطعانه با آنها برخورد خواهد شد.

وزیر بهداشت لغو مجوز فعالیت پزشکی، لغو عضویت پزشکان خطاکار در هیات علمی دانشگاه و محرومیت آنها از حضور در سمینارها و مدیر گروهی گروه های پزشکی را از جمله موارد برخورد با آنها عنوان کرد.

وی خطاب به روسای علوم پزشکی های کشور و بیمارستان ها تاکید کرد: با قاطعیت در همین جلسه از شماها می خواهم که از همین امروز به طور جدی نسبت به این پزشکان برخورد کنید و با تشکیل پرونده هیچ گذشتی در این زمینه نداشته باشید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیمار قطع نخاعی اشاره کرد که در جراحی در بیمارستان خصوصی با دریافت هزینه های هنگفت و غیرمنصفانه از آن بیمار، وی و خانواده اش را به فقر مطلق رساند.

وی تاکید کرد: این روند که برخی پزشکان بدون ملاحظه شرایط خانوادگی بیمار، بیماران را به فقر مطلق می رسانند دیگر باید جمع شود و وزارت بهداشت هیچ گونه انعطافی در این خصوص نخواهد داشت.

وزیر بهداشت گفت: کار وزارت بهداشت با اجرایی شدن کتاب جدید تعرفه ها از سال آینده سخت تر خواهد شد اما تمام بیماران با این تفاسیر با اجرایی شدن این کتاب به حق واقعی خود می رسند.

وی ادامه داد: در این کتاب نسبت به سیستم های تعرفه گذاری و شفاف سازی کامل و دقیقی انجام شده و هزینه های تمام شده نیز قید شده است.

وی همچنین به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور و روسای بیمارستان ها تاکید کرد: مشارکت و همکاری بیشتری با هم داشته باشند تا طرح تحول نظام سلامت به نتیجه مطلوب برسد.

اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که از دیروز (پنجشنبه، یکم آبان ماه) در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده بود، امروز (جمعه، دوم آبان ماه) به کار خود پایان می دهد.





تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن