تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860425514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز به کار کارگاه آموزشي مديريت بحران در عرصه سلامت قطب جنوب شرق کشور در زاهدان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۴:۳۶ب.ظ)
آغاز به کار کارگاه آموزشي مديريت بحران در عرصه سلامت قطب جنوب شرق کشور در زاهدان دومين کارگاه آموزشي، توجيهي مديريت بحران ويژه مديران دانشگاه هاي علوم پزشکي قطب جنوب شرق کشور با محوريت مانور بزرگ زلزله در دانشگاه علوم پزشکي زاهدان آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: در زمان وقوع بحران تعادل موجود ميان منابع و نيازها به هم مي خورد.
به گفته دکتر محمود رضا ميري با وقوع بحران، برخي از نيازهاي موجود تشديد شده و يا نيازهاي جديدي ايجاد مي شود.
وي هنر مديريت بحران را شامل ايجاد تعادل منطقي ميان هريک از نيازهاي جديد و منابع موجود برشمرد و گفت: هدف از برگزاري اين کارگاه ارتقاء آگاهي مديران ارشد و مياني دانشگاه ها و تمرين برنامه ريزي و هماهنگي لازم در برابر بحران ها با توجه به واقعيت هاي موجود، امکانات و منابع مي باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان توجه به شاخص هاي علمي در توزيع و تدارک امکانات و منابع، توجه به عنصر واقع بيني در برنامه ريزي و شناسايي نقاط ضعف و قوت سامانه هاي پشتيباني و مديريتي را از جمله مهمترين اهداف برگزاري اين کارگاه برشمرد.
وي افزود؛ با توجه به حوادث و بلايا طبيعي و انسان ساخته اي که در کشور به وقوع پيوسته است مي توان گفت که ايران جزو 10 کشور حادثه خيز بوده و از 40 مورد حوادث طبيعي 31 مورد در کشور ايران به ثبت رسيده است.
دکتر محمود ايماني معاون درمان دانشگاه نيز در اين کارگاه گفت: بحران يک اتفاق ناگهاني است که موجب تخريب خواهد شد و اين تخريب گاهي ممکن است حجم و گستردگي بالايي داشته باشد به طوري که جبران آن فراتر از منابع و امکانات منطقه اي و يا حتي کشوري باشد.
وي ادامه داد: بحران زماني اتفاق مي افتد که ما آنرا فراموش کرده ايم و مي تواند روال عادي زندگي معمولي را به هم زند و با وجود آنکه نمي توانيم از وقوع بسياري از بحران ها و حوادث جلوگيري کنيم امّا مي توانيم با پيش بيني وقوع آنها، برنامه ريزي لازم براي کاهش عوارض آن را انجام دهيم.
وي ضمن بيان مطالبي در خصوص اهميت بحران، مقابله با بيماري ها و ناهنجاري ها يي که ممکن است در زمان بحران بوجود آيد ابراز اميدواري کرد: با برگزاري و هماهنگي لازم و استمرار اين گونه کارگاه ها بخصوص در منطقه جنوب شرق کشور با توجه به شرايط خاص آن بتوانيم يکي از قطب هاي مترقي و پيشرو در امر ساماندهي امکانات و منابع در زمان بحران باشيم.
دکتر ترابي رئيس مرکز مديريت و حوادث دانشگاه علوم پزشکي کرمان نيز در اين کارگاه گفت: آمادگي و هماهنگي، گزينه اول در مديريت بحران مي باشد و تمرين، ممارست و انجام مانورهاي بزرگي همچون زلزله، ياري گر مقابله با مواجه با انواع بحران ها خواهد بود.
وي با اشاره به برگزاري مانور زلزله موفق در کرمان که توسط ناظرين داخلي و خارجي نيز تأييد شده بود گفت: اميدواريم بتوانيم با تجارب مکتسبه اين مانور نظير آنرا در قطب جنوب شرق کشور با همکاري 8 دانشگاه در 2 استان کرمان و سيستان و بلوچستان نيز اجرا کنيم.
وي علت انتخاب زلزله را بعنوان مانور آمار بالاي آن درکشور، که طي 90 سال گذشته ميزان 76 درصد را به خود اختصاص داده بود عنوان کرد و افزود: در اين مانور ترکيبي ازخشکسالي، حوادث تروريستي، سيل و مقابله با بيماريها نيز در نظر گرفته خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن