تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860376930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لیست همه بدهکاران بانکی در بانک مرکزی است/ ارسال پرونده 6 بانک متخلف به هیات انتظامی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: لیست همه بدهکاران بانکی در بانک مرکزی است/ ارسال پرونده 6 بانک متخلف به هیات انتظامی
معاون نظارتی بانک مرکزی از ارسال پرونده شش بانک متخلف به هیات انتظامی بانک‌ها خبر داد و گفت: تمام بانک‌ها فهرست بنگاه های خود را به همراه زمان بندی فروش آنها در اختیار بانک مرکزی قرار دادند.


به گزارش نامه نیوز، حمید تهرانفر در ارتباط با وضعیت بررسی فهرست بنگاه های بانک‌ها در بانک مرکزی و همچنین در پاسخ به اینکه آیا تمام بانک‌ها فهرست بنگاه ها و شرکت‌های خود را به این بانک ارائه داده اند یا خیر؟ گفت: بانک مرکزی اطلاعات مربوط به شرکت‌ها و بنگاه های تمام بانک‌ها را دریافت کرده است.

او با بیان اینکه هم اکنون فهرست بنگاه های بانک‌ها بصورت جامع و با اطلاعات کامل در اختیار بانک مرکزی قرار دارد، گفت: در مجموع بانک‌ها 600 شرکت‌ و بنگاه در مدیریت خود دارند که ارزش آن حدود 26 هزار و 620 میلیارد تومان است.


معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین تأکید کرد: بعد از دریافت اسامی شرکت‌ها در جلساتی که با بانک‌ها داشتیم مشخص شد که زمان بندی فروش این شرکت‌ها و بنگاه ها به چه صورت خواهد بود.نکته بارز در این جلسات این بود که بانک‌ها در زمان بندی اعلامی بیشتر از حد نصاب تعیین شده از سوی بانک مرکزی تصمیم به فروش بنگاه های خود گرفته اند.


تهرانفر در ادامه درباره عدم استقبال بانک‌ها از تصویب اساسنامه جدید گفت: اساسنامه جدید بانک‌ها که مورد تایید بانک مرکزی نیز می باشد به هیچ وجه دردسری برای بانک‌ها ایجاد نکرده و آنچه در اینباره مطرح می شود بیشتر به جوسازی شبیه است.


او در همین ارتباط گفت: تنها در زمان تصویب اساسنامه یکی از بانک‌ها مشکلی بوجود آمده بود که آنهم بخاطر اساسنامه نبود بلکه بخاطر تعیین نماینده سهام عدالت اختلاف ایجاد شده بود. اختلاف هم بر سر این بود که چه کسی نماینده سهام عدالت را تعیین کند.


معاون نظارتی بانک مرکزی ضمن اشاره به معوقات 87 هزار میلیاردی بانک‌ها درباره برخورد با بانک‌ها و موسسات متخلف در نرخ سود، گفت: تفاهم نامه بانک‌ها در مورد نرخ سود قبل از هر چیز تعهد مدیران بانک‌ها با یکدیگر بود اما با وجود اینکه اکثر بانک‌ها به اعمال و اجرای این تعهد و مصوبه شورای پول و اعتبار پایبند هستند ولی بازهم تعدادی از بانک‌ها تخلف می کنند.


تهرانفر با بیان اینکه 6 بانک متخلف در این زمینه شناسایی شده اند، ادامه داد: بانک مرکزی پرونده بانک‌هایی که به هر دلیلی مصوبه شورای پول و اعتبار و تفاهم بانکداران را اجرا نکرده اند و نمی کنند به هیات انتظامی بانک‌ها ارائه داده است و هم اکنون منتظر رسیدگی به این پرونده ها و حکم هیات هستیم.



منبع: تسنیم


۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن