تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803847704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاکستان برای مقابله با شیوع احتمالی ابولا آماده می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پاکستان برای مقابله با شیوع احتمالی ابولا آماده می شود اسلام آباد – ایرنا – با وجود ضعیف بودن احتمال شیوع بیماری مرگبار ابولا در پاکستان، دولت این کشور با همکاری ارتش، ایالت ها و نهادهای سازمان ملل در پاکستان درحال اتخاذ تدابیر ویژه و اقدام موثر در صورت مشاهده مورد ابتلا به این بیماری در کشور است.


به گفته خانم «سائره افضل تارر» وزیر بهداشت و درمان پاکستان، اگرچه حتی یک مورد ابتلا به ویروس ابولا هم در پاکستان دیده نشده است، اما دولت خود را برای مقابله با هرگونه شیوع احتمالی بیماری مهلکی آماده می کند که تا کنون بیش از چهار هزار قربانی در نقاط مختلف جهان گرفته است.
وی گفت که دولت پاکستان در یک حرکت پیش گیرانه و طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت، اقداماتی را برای شناسایی سریع موارد احتمالی مشکوک به ابتلا به بیماری ابولا انجام داده است.
وزیر بهداشت و درمان پاکستان گفت: به تمام فرودگاه های بین المللی پاکستان اعلام شده است که تمام مسافرانی که از مبدا کشورهای آلوده به ویروس ابولا وارد پاکستان می شودند، به طور کامل مورد معاینه قرار گیرند. همچنین به بیمارستان ها نیز دستور داده شده است بخش جداگانه ای را برای پذیرش و درمان بیماران احتمالی مبتلا به ابولا در نظر بگیرند.
به گفته وی، از ارتش پاکستان نیز خواسته شده است آن دسته از افسران و سربازان این کشور را که در کشورهای آلوده به ویروس ابولا (تحت ماموریت حافظ صلح سازمان ملل) خدمت می کنند، هنگام بازگشت به پاکستان بدقت مورد معاینه پزشکی قرار دهد.
دولت پاکستان از تمام ایالت های این کشور خواسته است تا در صورت مشاهده فرد مشکوک به ابتلا به ابولا، بلافاصله آن را گزارش دهند.
دولت پاکستان تدابیر ویژه ای در تمامی مبادی ورود و خروجی این کشور شامل فرودگاه ها اتخاذ کرده است بتواند از ورود افراد آلوده به ویروس ابولا به این کشور جلوگیری کند.
پاکستان در حالی برای جلوگیری از شیوع احتمالی ابولا در این کشور آماده می شود که ویروس فلج اطفال، با وجود ریشه کن شدن در بسیاری از کشورهای جهان، هنوز در این این کشور قربانی می گیرد.
از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون، بیش از 200 مورد ابتلا به فلج اطفال در پاکستان گزارش شده و این رقم، نسبت به میزان ابتلا به این بیماری در سال های گذشته به طور بی سابقه ای افزایش یافته است.
دولت پاکستان در حال اجرای سراسری طرح واکسیناسیون فلج اطفال است اما مشکلات جدی نظیر حمله تروریست ها به تیم های واکسیناسیون و نیز خودداری برخی والدین از واکسینه شدن فرزندانشان از مهمترین عواملی است که باعث شده ویروس فلج اطفال همچنان در پاکستان شایع باشد.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، پاکستان، افغانستان و نیجریه تنها کشورهایی هستند که ویروس فلج اطفال هنوز در آنها ریشه کن نشده است.
براساس گزارش های منتشر شده تاکنون حدود هشت هزار و 500نفر در غرب آفریقا به بیماری ابولا مبتلا شده اند که بیش از چهار هزار نفرشان جان باخته اند.
سازمان بهداشت جهانی، همه گیری فعلی ویروس ابولا را یکی از بدترین چالش ها از زمان شناخت این ویروس در سال 1976 میلادی در جمهوری دموکراتیک کنگو برشمرده است.
شیوع جاری ویروس ابولا که گفته می شود مرگبارترین ویروس در نوع خود در تاریخ جهان است، ابتدا در ماه فوریه در گینه آغاز شد و سپس به لیبریا و سیرالئون گسترش یافت.
این بیماری که نام آن از رودخانه ای در کنگو گرفته شده، اکنون به نیجریه پرجمعیت ترین کشور قاره آفریقا نیز انتقال یافته است.
ویروس "ابولا" که برای نخستین بار در سال ١٩٧٦ میلادی در "زئیر" (جمهوری دمکراتیک کنگو فعلی) شناخته شد، فرد مبتلا را به تب همراه با خونریزی دچار می کند و می تواند بسرعت کشنده باشد.
ویروس ابولا که علاوه بر انسان ها، میمون ها را نیز مبتلا می کند، به آسانی از طریق خون و دیگر ترشحات به افراد منتقل می شود.
هیچ دارو یا واکسنی برای مبارزه با این بیماری هنوز یافت نشده است.
آساق*1**272**1723**1549


24/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن