تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860445669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید معاون بان‌کی مون برظرفیت‌های گردشگری ایران | معرفی جاذبه های گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: تاریخ خبر: ۱۳۹۳/۰۷/۲۴ – وو هونگ بو، معاون اجتماعی و اقتصادی دبیرکل سازمان ملل متحد که برای شرکت در سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار به تهران سفر کرده است، با حضور در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با مسعود سلطانی‌فر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، وو هونگ بو ضمن ابراز خرسندی از اینکه این سمپوزیوم مشترک، در زمان و مکان بسیار مناسب برگزار شده است، گفت: تحت‌تاثیر میهمان‌نوازی ایرانیان قرار گرفتم. وی افزود: من از کشور چین می‌آیم که 5 هزار سال سابقه تمدن دارد، اما کشور شما دارای سابقه 7 هزار سال تمدن است؛ بنابراین باید گفت سابقه تمدنی ایران از همه کشورهای جهان بیشتر و این نقطه قوت کشور شما برای جذب گردشگر است.
معاون اجتماعی دبیرکل سازمان ملل متحد در ادامه به نقش تعداد توریست، جمعیت کشور و درآمد حاصل، در صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: امروزه در بحث گردشگری فراتر از این فکر می‌کنیم و هدف، اکوتوریسم یا حفاظت از کشور مقصد است. علاوه‌بر این، گردشگری ابزار قدرتمندی برای کمک به فقرزدایی در جوامع است. از مهم‌ترین مزیت این صنعت می‌توان به توسعه تبادلات بین مردم و تمدن‌های بین ملل اشاره کرد. بنابراین سمپوزیوم مشترک گردشگری پایدار، به شرکت‌کنندگان این فرصت را می‌دهد تا تعاملات اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی را در این رابطه ببینند. وی ادامه داد: ما به دنبال همکاری‌های بیشتر برای ایجاد صلح و امنیت با شما هستیم. هونگ بو در انتهای سخنان خود به‌عنوان یک توریست عادی در زمینه‌های جاذبه‌ها، دسترسی و زیرساخت پیشنهاداتی داد و درخصوص دستیابی به اقدامات مشخصی که با اجرای این سمپوزیوم به دنبال آنها هستیم، گفت: بدون هیچ پیش قضاوتی، همکاران من و کارمندان شما بعد از اتمام سمپوزیوم، می‌توانند راجع به این اقدامات صحبت کنند. معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نیز در این دیدار ضمن تاکید بر برنامه مفصل جمهوری اسلامی ایران به توسعه و رونق دادن بخش گردشگری، اظهار کرد: دکتر روحانی، رئیس‌جمهور ایران، در بحث گردشگری برای توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور بسیار جدی، حساس و پیگیر هستند و یکی از مهم‌ترین محورهای کاری ایشان در سفرهای داخلی و خارجی، پرداختن به این مقوله است.
مسعود سلطانی‌فر یادآور شد: به‌دلیل وجود ناآرامی و عدم امنیت در دیگر کشورهای دارای هویت فرهنگی و تاریخی خاورمیانه، مثل سوریه، عراق، مصر و لیبی، در حال حاضر مقصد بسیاری از گردشگران تاریخی و فرهنگی، ایران است که دارای امنیت و ثبات بسیار بالایی است.
وی ادامه داد: تحریم‌های غیرقانونی سال‌های اخیر در بخش‌های مختلف اقتصادی کشور ازجمله گردشگری مشکلاتی را به وجود آورده است؛ اما به‌رغم محدودیت‌های به وجود آمده که باعث بروز مشکلات در ارتباطات هوایی خارجی، عدم سرمایه‌گذاری در ایجاد مراکز اقامت داخلی و وجود مشکلاتی دیگر در صدور ویزا شده، امسال توانستیم رشد بسیار خوبی نسبت به سال گذشته داشته باشیم.
تاکید معاون بان‌کی مون برظرفیت‌های گردشگری ایران






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن