تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860523316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات ایران و آمریکا برای پیشبرد توافق هسته ای در فاصله میان مذاکرات


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اقدامات ایران و آمریکا برای پیشبرد توافق هسته ای در فاصله میان مذاکرات
هفتمین دور مذاکرات هسته ای هفته پیش در نیویورک بدون نتیجه پایان یافت.
به گزارش نامه نیوز، البته طرف هاي مذاکره همگي اعلام کردند که مذاکرات دور هفتم سازنده بوده است اما در عين حال تاکيد کرند که اختلافات همچنان پابرجاست. بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران معتقدند در صورتی که گفت و گوها میان ایران و گروه 1+5 بر اساس مسیر یک ساله ی گذشته رو به جلو حرکت کند، حصول توافق برد-برد بین دو طرف در هفته های پیش رو دور از انتظار نیست.

به نظر مي رسد حصول نتيجه قطعي در مذاکرات منوط به تصميم سياسي کشورهاي طرف مذاکره است. در اين ميان به نظر مي رسد سخت ترين تصميم بايد در کاخ سفيد گرفته شود چرا که بيش از همه اين آمريکايي ها هستند که به اين توافق نيازمند اند. اين مسئئله از سوي برخي رسانه هاي خارجي به پيروزي خيره کننده ايران تعبير شده است.

اما آن چه بر اهمیت نشست اخير در نيويورک می افزود، مطرح شدن طرح های پیشنهادی جدید از طرف برخی رسانه ها و کارشناسان بود. توافق اولیه ی ژنو یا «طرح اقدام مشترک» به منظور حل و فصل موضوع هسته یی ایران سوم آذر ماه پارسال میان ایران و 6 قدرت جهانی به تصویب رسید و از 30 دی ماه نیز به اجرا درآمد.

در متن این توافقنامه دو مهلت 6 ماهه پیش بینی شده بود که مهلت 6 ماهه ی نخست آن 28 تیرماه پایان یافت و گفت و گوها به منظور رسیدن به توافق جامع چهار ماه دیگر (تا سوم آذرماه امسال) تمدید شد.

نشست نیویورک در حالی بدون نتیجه ی مشخصی پایان یافت که این نتیجه برای هر دو طرف مذاکره، دور از انتظار نبود. «عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه و عضو هیات مذاکره کننده ی کشورمان، پیش از آن که راهی نیویورک شود، در جمع خبرنگاران گفت که «بعید است» دو طرف در این دور از مذاکره ها به نتیجه ی نهایی برسند. وی البته اظهار امیدواری کرد که این نشست زمینه را برای دستیابی به توافق نهایی تا مهلت تعیین شده در ماه نوامبر فراهم کند.

در طرف مقابل نیز چنین نگرشی حکفرما بود. بعد از نشست نیویورک «ویلیام بیل برنز» معاون وزیر امور خارجه ی آمریکا گقت که این دور از مذاکره ها بسیار پیچیده تر و سخت تر از آن بود که بتواند به یک توافق با ایران منجر شود.  وی در ادامه حل و فصل موضوع هسته یی را ممکن دانست و افزود: رسیدن به یک توافق جامع ناممکن نیست اما آن چه در این مرحله مهم است رسیدن به یک توافق محدود با رضایت دو طرف است.

حالا آمريکا سخت به دنبال توافق در اين زمينه است. به همين منظور جان کري وزير خارجه آمريکا با همتاي چيني اش در اي باره به گفت و گو نشسته است.آنگونه که رسانه ها گزارش کرده اند، جان کری، وزیر خارجه آمریکا و «وانگ یی»، وزیر خارجه چین در دیداری دوجانبه درباره مسائل مختلف از جمله ضرورت همکاری بین دو کشور برای حل و فصل پرونده مربوط به برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند.

از سوي ديگر ايران نيز به اقدامات خود براي حصول به توافق نهايي ادامه مي دهد. خبرگزاري رويترز در گزارشي آورده است که  احتمال دیداری بین نمایندگان آژانس و ایران در هفته آینده در تهران وجود دارد. اين  در حالی است که آژانس می خواهد در تحقیقات و برنامه نظارت خود بر برنامه هسته‌ای ایران به پیشرفت هایی دست یابد.

 آژانس تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده است. یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی چندی پیش در شورای حکام آژانس اعلام کرده بود که ایران دو گام از پنج گام شفافیت‌زا را که موافقت کرده بود تا 25 آگوست به اجرا در آورد، انجام نداده است.

امروز این خبر رویترز از سوی کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی تایید شد. آنگونه که خبرگزاری نسیم گزارش داده است بازرسان آژانس 15 مهرماه به تهران می آیند و قرار است اطلاعات تکمیلی درباره دو موضوع باقیمانده را دریافت کنند.




منبع: خبرآنلاین


۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن