تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861000699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم اجراي خدمات روبنايي در مسکن مهر همدان تبعات قابل توجهي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > همدان محمدی:
عدم اجراي خدمات روبنايي در مسکن مهر همدان تبعات قابل توجهي دارد
همدان – خبرگزاری مهر: معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري همدان گفت: عدم اجراي خدمات روبنايي در سايت هاي مسکن مهر همدان تبعات قابل توجهي دارد و دستگاههاي اجرايي بايد متناسب با خدمات مورد نياز در اين سايتها اعلام نياز خود را پيگيري کنند.



به گزارش خبرنگار مهر، محمد علي محمدي ظهر سه شنبه در جلسه امور زيربنايي و تامين مسکن شهرستان همدان اظهار داشت: به منظور بررسي وضعيت خدمات رو بنايي مورد نياز سايتهاي مساکن مهر کميته اي تشکيل و مقرر شد با هماهنگي دستگاههاي اجرايي ذيربط جانمايي هاي لازم انجام شود. معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري همدان افزود: 13 هزار واحد مسکن مهر در شهرستان همدان در دست اجراست که در سايتهاي اميد اکباتان،حصار حاج شمسعلي و تپه امام گل بواسطه تمرکز انبوه پروژه هاي مسکن مهر نياز به خدمات روبنايي محسوس تر است. وی بیان داشت: فضاهاي مورد نياز برای جانمايي مراکز روبنايي در سايتهاي مسکن مهر توسط راه و شهرسازي پيش بيني شده و اين آمادگي وجود دارد تا با پيگيري دستگاههاي اجرايي ذيربط زمين مورد نياز تحويل و عمليات اجرايي اين مراکز هر چه سريعتر آغاز شود. محمدي از تشکيل کميته اي در اين راستا با مسئوليت راه وشهرسازي شهرستان همدان خبر داد و اضافه کرد: پيش بيني فضاهاي آموزشي، خدمات بهداشتي و درماني، انتظامي و واحدهاي صنفي و ساير خدمات مورد نياز بايد در اين جانمايي ها مد نظر قرار گيرد. معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري همدان با تقدير از اقدامات دستگاههاي خدمات رسان گاز، برق، آب و فاضلاب و مخابرات در راستاي تامين انشعابات مورد نياز سايتهاي مسکن مهر عنوان داشت: جدول گذاري،آسفالت و روشنايي معابر عمده مشکلات عمومي در اين پروژه ها است. وی در ادامه گفت: خدمات دفع زباله، اتوبوسراني، تاکسيراني و ساير خدمات شهري نيز از جمله مواردي است که بايد توسط شهرداري ها براي مساکن مهر مد نظر قرار گيرد. معاون فرماندار همدان عدم تکميل تعهدات مالي از سوي اعضاي تعاوني ها را عمده  مشکل اين پروژه ها دانست و ابراز داشت: متعاقب اين وضعيت پيمانکاران نيز قادر به پيشرفت فيزيکي پروژه در موعد مقرر نبوده و با افزايش قيمت مصالح مواجه بوده اند. وي اذعان داشت: از 13 هزار واحد مسکن مهر در دست اجرا در شهرستان همدان ، هشت هزار و 322 واحد در قالب تعاوني بوده که تاکنون سه هزار و 59 واحد افتتاح شده، يک هزار و 543 واحد آماده افتتاح و 720 واحد با پيشرفت فيزيکي بالاي 80 درصد در حال اجرا است.  


۱۳۹۳/۴/۳۱ - ۱۴:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن