واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۳۰ق.ظ)
راه اندازي اولين دانشگاه صنعتي در استان زنجان مهندس جمشيد انصاري استاندار زنجان در مراسم گراميداشت روز صنعت و معدن با اعلام خبر فوق ، به نقش صنعت در توسعه استان اشاره كرد و يادآور شد : مسير توسعه استان زنجان از بخش صنعت ميگذرد.
به گزارش خبرگزاري موج، جمشيد انصاري استاندار زنجان در مراسم گراميداشت روز صنعت و معدن با اعلام خبر فوق ، به نقش صنعت در توسعه استان اشاره كرد و يادآور شد : مسير توسعه استان زنجان از بخش صنعت ميگذرد.
وي تصريح كرد: بخش صنعت در ايران پس از حوزه خدمات در زمينه اشتغالزايي و درآمدزايي در رتبه دوم قرار گرفته است.
انصاري افزود: امروز 46 درصد از درآمد ناخالص ملي کشور از محل فعاليت صنايع تامين مي شود.
نماينده عالي دولت در استان زنجان بر لزوم برنامهريزي براي بهبود وضعيت صنعت و معدن تاکيد و تصريح کرد: رسيدن اين بخش به جايگاه خود در اقتصاد نياز به توجه و دقت مضاعف دارد.
استاندار زنجان به فاصله 9 درصدي موجود در سهم صنعت و معدن استان زنجان در توليد ناخالص ملي اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفيت بالاي معدني زنجان دليل اين پايين بودن بايد ارزيابي و علتيابي شود.
انصاري با بيان اينکه سهم اشتغال بخش صنعت و معدن فاصله چنداني با کشور ندارد و با 2 درصد پايينتر تقريبا مشابه است، ادامه داد: آنچه که نگران کننده به نظر ميرسد سهم آن در توليد ثروت است که بايد بررسي شود.
وي با اشاره به چالش سابقهدار موجود در استان زنجان در مورد راهکار و راهبرد توسعه آن تاکيد کرد: اين چالش بين بخش کشاورزي و صنعت بوده است که با توجه به بررسيهاي انجام شده در اتاقهاي فکر تشکيل شده نتيجه گيري شده است.
نماينده عالي دولت در استان زنجان با بيان اينکه فرصت و تهديدها و نقاط ضعف قوت استان زنجان در بخشهاي کشاورزي و صنعت به خوبي بررسي و ارزيابي شده است، متذکر شد: اين طرح بعد از نهايي شدن در معرض قضاوت عمومي گذاشته ميشود.
استاندار زنجان تاکيد کرد: تصميم نهايي اتخاذ شده براي توسعه استان بر اساس توسعه صنعتي خواهد بود به طوري که اگر در بخش کشاورزي هم تصميمي براي توسعه وجود داشته باشد در صنايع کشاورزي خواهد بود و زمان توليد و در اختيار قرار دادن محصولات کشاورزي ارزان قيمت به استانهاي ديگر به پايان رسيده است.
انصاري راهکار استان زنجان را طي دو سال باقيمانده از برنامه توسعه پنجم و برنامه توسعه ششم کشور برنامهريزي براي توسعه صنعتي اعلام و اضافه کرد: براي عملي شدن اين برنامه 10 راه کار تهيه و تدوين شده است.
وي تقويت زيرساختهاي توسعه بخش صنعتي از طريق فراهم کردن زيرساختهاي توسعه از جمله برق، آب، گاز و راه، حمايت از ايجاد و استقرار صنايع بزرگ بالادستي با مشارکت شرکتهاي بزرگ دولتي، اصلاح و بهبود فضاي کسب و کار استان با اجراي روانتر امور و بهبود مناسبات، برنامهريزي براي ايجاد و استقرار صنايعي که ارتباطي با ظرفيتهاي استان ندارد از طريق بهرهمندي از ظرفيتهاي ملي و خلق ارزش افزوده ثروت براي استان که به دليل رقابت برانگيز بودن فعلا اعلام نميشود، توسعه صنايع تبديلي از طريق استفاده از ظرفيت کشاورزي استان با مشارکت سرمايهگذاران محلي يا بدون مشارکت آنها، به حداکثر رساندن ظرفيت واحدهاي صنعتي مستقر در استان زنجان، بهسازي مديريت و نيروي انساني واحدهاي صنعتي استان در راستاي افزايش بهرهوري، ايجاد دانشگاه براي تربيت نيروي انساني فيلد با مشارکت يکي از دانشگاههاي به نام کشور، ترويج و تقويت فرهنگ کار و تلاش و مشارکت اجتماعي که در مقايسه با ديگر استانها ضعيف به نظر ميرسد را 10 راهبرد توسعهاي تعريف شده براي استان اعلام کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]