تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860504624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروی زمینی همیشه آمادگی روحی و رزمی‌اش را حفظ کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امیر سرتیپ آراسته در هفدهمین همایش تجلیل از قهرمانان و ورزشکاران نیروی زمینی ارتش:
نیروی زمینی همیشه آمادگی روحی و رزمی‌اش را حفظ کرده است
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نیروی زمینی همواره براساس ماموریت ذاتی خود آمادگی روحی و رزمی‌اش را حفظ کرده است، گفت: نیروی زمینی همواره در راستای ارتقای این آمادگی در تلاش بوده و این آمادگی رزمی دفاعی برای پاسداری از مرزهای جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تهدید احتمالی است.
به گزارش خبرنگار دفای امنیتی باشگاه خبرنگاران امیر سرتیپ علی آراسته معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش در هفدهمین همایش تجلیل از قهرمانان، ورزشکاران و یگان‌های برتر ورزشی این نیرو که صبح امروز(چهارشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: باید به ورزش در جامعه امروز ما که مورد تهاجم فرهنگی استکبار جهانی است به عنوان یک دارو توجه شود.
 
وی افزود: یکی از مهمترین و پراثرترین مولفه‌های آمادگی نیروی زمینی، مولفه نیروی انسانی است.
 
امیر آراسته تصریح کرد: ارتش به عنوان یک دانشگاه انسان‌سازی بیش از 13 هزار جوان را در سال می‌پذیرد، آموزش می‌دهد و به جامعه باز می‌گرداند.
 
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش گفت: در نیروهای مسلح، ورزش به یک فرمانده و مدیر نظامی جسارت و اعتماد به نفس می‌بخشد و اراده فرمانده را قوی‌‌تر می‌کند، لذا اقدامات بسیار خوبی در حوزه ورزش در نیروی زمینی صورت گرفته، اما با ایده‌آل‌ها هنوز فاصله داریم.
 
وی افزود: ورزش‌های قهرمانی باعث ایجاد وحدت ملی، همدلی، همزبانی و مهربانی می‌شود و ما در تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دنبال این موارد هستیم.
 
امیر آراسته اظهار داشت: ورزش همگانی یکی از مواردی است که گسترش آن باعث سلامت روح و جسم نیروهای نزاجا می‌شود.
 
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: 90 درصد خودکشی‌ها و خودزنی‌ها در نیروهای نظامی دنیا مربوط به انسان‌های افسرده ، کم‌توان و گوشه‌گیر است.
 
وی گفت: گسترش ورزشهای قهرمانی، همگانی و رزمی در نیروهای مسلح باعث کاهش خودکشی و خودزنی خواهد شد.
 
امیر آراسته افزود: ورزش رزمی علاوه بر تقویت جسم و روح باعث افزایش کارایی و توانایی نیروهای مسلح در اجرای ماموریت‌های خود می‌شود و ما کمتر فرماندهی را در ارتش جمهوری اسلامی ایران داریم که ورزشکار و آماده نباشد.
 
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: یک ورزشکار و یک رزمنده رزمی‌کار اگر در میدان نبرد، سلاح خود را از دست بدهد، به هیچ عنوان تسلیم دشمن نمی‌شود و با استفاده از تکنیک‌های دفاع شخصی تا‌آخرین لحظه در مقابل دشمن از خود دفاع می‌کند.
 
وی تصریح کرد: حرکات بسیار خوب و اثرگذاری در بحث ورزش‌های قهرمانی، همگانی و رزمی در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شده، اما این حرکات کافی نیست و باید بیشتر و بیشتر شود تا قلب فرمانده معظم کل قوا از داشتن نیروهای آماده و ورزشکار در نیروهای مسلح شاد شود.
 
امیر آراسته خطاب به فرماندهان و مسئولان تربیت بدنی نزاجا گفت: به ورزش همگانی بها دهید ، زیرا ورزش همگانی باعث سلامت روح و جسم نیروهای حاضر در نزاجا می‌شود.
 
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: نیروی زمینی همیشه و براساس ماموریت ذاتی خود آمادگی روحی و رزمی‌اش را حفظ کرده و در راستای ارتقای آن در تلاش است و این آمادگی رزمی دفاعی برای پاسداری از مرزهای جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تهدید احتمالی است.
 
انتهای پیام/
 








تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن