تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860508330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایگاه های انتقال خون به موازات ساخت بیمارستانهای فارس افزایش یابد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > فارس کریمی خواستار شد:
پایگاه های انتقال خون به موازات ساخت بیمارستانهای فارس افزایش یابد
شیراز - خبرگزاری مهر: مدیر کل انتقال خون فارس با بیان اینکه طی پنج سال گذشته تاکنون 700 تخت درمانی با حمایت خیرین به تعداد تخت های بیمارستان های استان اضافه شده، گفت: نیاز است به موازات افزودن تخت های درمانی استان تلاشی نیز برای افزایش تعداد پایگاه های انتقال خون داشته باشند تا بتوانیم مایه حیاتی بیماران را از طریق اهداکنندگان خون تامین کنیم.



دکتر محمد حسین کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سالیانه در استان فارس بیش 180 هزارواحد خون برای بیماران در شیراز وشهرستان های استان از طریق سازمان انتقال خون خون تامین می شود و این در حالی است که بیش از 145 هزار واحد از طریق اهداکنندگان استان فارسی و مابقی در استان ها مجاور تامین می شود. کمبود روزانه 110 نفر اهدا کننده خون، به پایگاه های انتقال خون به عقیده وی در هر روز بطور میانگین به بیش از 390 نفر خون اهدا می شود که نسبت به همین میزان در حدود 110 نفر کم داریم تا بتوانیم حداقل نیاز واحد خونی استان را از طریق اهدا کنندگان تامین کنیم. دکتر کریمی مهمترین امر در جهت کمبود تامین نیاز خون بیماران را نداشتن پایگاه های انتقال خون و کمرنگ بودن فرهنگ اهدا خون در بین افراد سالم وجوانان دانست. مدیر کل انتقال خون استان یادآور شد: امروزه در فارس بدلیل برخی بیماری های شایع از قبیل فشار خون، میزان افزایش هموگلوبین واندک شمار رفتار های پرخطر محدودیت برای خون گیری وجود دارد که بر همین اساس آمار افرادی که برای نخستین مرتبه خون اهدا می کنند کاهش یافته و بیشتر افرادی به پایگاه ها مراجعه دارند که سابقه اهدا خون دارند وسن آنان بیش از 40 سال است که نیاز است در این زمینه مسئولین تلاش ویژه ای در ادارات خودداشته باشند که اهدا خون گروهی بیشتر صورت گیرد. دکتر کریمی با اشاره به سلامت خون برای بیماران گفت: سلامت خون برا ی ما بسیار مهم است و در خاورمیانه مردم ایران سالمترین خون را دارا هستند که خوشبختانه مردم استان فارس نیز در این آمار قرار دارند. تنها 4 درصد بانوان در جامعه خون اهدا می کنند این مسئول به عدم فرهنگ اهدا خون در بین بانوان اشاره کرد وافزود: متاسفانه این آمار از 14 درصد به تنها 4 درصد رسیده وهمچنان این باوراشتباه در بین بانوان وجود دارد که آنها نمی توانند خون اهدا کنند وبا اهدا خون سلامت انها به خطر خواهد افتاد. وی تاکید کرد: افرادی که خون اهدا می کنند تست سلامت آزمایش خون آنها از طریق پیامک بر ای آنها ارسال می شود وتلاش درایم در آینده نزدیک برنامه های تشویقی بیشتر برای اهدا کنندگان خون داشته باشیم. مدیر انتقال خون فارس گفت: شهروندان برای انجام این امر خیرخواهانه می تواند از طریق پایگاه های مختلف، خون اهدا کنند زیرا شیراز در تمامی ساعات برای بیماران نیازمند خون نیاز دارد.


۱۳۹۳/۳/۲۶ - ۱۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن