واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۹:۴۲ق.ظ)
مدير عامل شركت ملي گاز ايران: توسعه زير ساخت ها براي انتقال 80 ميليون متر مكعب گاز در كشور با افزوده شدن 60 تا 80 ميليون متر مكعب به ظرفيت توليد گاز در سال جديد، شركت ملي گاز ايجاد و توسعه زيرساخت ها را براي انتقال اين حجم گاز در دستور كار قرار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا عراقي مدير عامل شركت ملي گاز ايران، با اعلام اينكه سال 93 براي شركت ملي گاز ايران سخت ترين سال كاري است، اظهار داشت: امسال 60 تا 80 ميليون متر مكعب به ظرفيت توليد گاز كشور افزوده مي شود و از سوي مشتركان جديدي نيز به جمع مشتركان گاز اضافه مي شود كه اين امر نياز به اجراي خطوط انتقال گاز دارد، در همين حال در چند سال گذشته بايد بخشي از خطوط انتقال اجرا مي شد كه اين امر محقق نشده است.
وي افزود: براساس برنامه ريزي وزير نفت، ورق مورد نياز براي اجراي خطوط انتقال جديد با كمك شركت ملي نفت ايران تهيه شده، در همين حال تبديل ورق ها به لوله و تحويل آن به پيمانكار، بيش از يكسال زمان بر است.
وي تكميل خطوط لوله ششم و هشتم و اجراي خطوط نهم، دهم و يازدهم را جزو موارد ياد شده نام برد و گفت: اين خطوط مي بايست در سال هاي گذشته اجرا مي شد كه يا اجرا نشده و يا بخش كمي از آن اجرا شده است.
عراقي با بيان اينكه اجراي خطوط انتقال گاز مستلزم سرمايه گذاري بالا بوده و از سوي ديگر زمان بر است، گفت: به طور متوسط اجراي هر خط لوله به 2 ميليارد دلار اعتبار نياز دارد.
به گفته معاون وزير نفت در امور گاز، بر اين اساس با تعيين اولويت ها در اجراي خطوط لوله انتقال گاز و راه اندازي بخشي از ايستگاه ها و اجراي خطوط كوتاه، بالانس شبكه گاز را كنترل خواهيم كرد تا بتوانيم در سال جاري كه به طور طبيعي سالي سختر از سال 92 است را پشت سر گذاشته و انتظارات بخش هاي مختلف را اعم از خانگي، صنايع و ... را تامين كنيم.
وي اظهار داشت: با افزايش تعداد مشتركان و از سوي ديگر افزايش ظرفيت توليد گاز (60 تا 80 ميليون متر مكعب)، تمهيدات لازم براي انتقال اين حجم گاز انديشيده شده است.
عراقي افزود: علاوه بر موارد ياد شده با توجه به منويات مقام معظم رهبري مبني بر اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي، طرح هاي توسعه اي و خودكفايي در دستور كار قرار دارد.
مدير عامل شركت ملي گاز ايران يكي از فعاليت هاي ضروري در شركت گاز را بهينه سازي مصرف سوخت برشمرد و گفت: در جلساتي مشترك با وزير نفت و رئيس سازمان بهينه سازي، توليد بخاري با راندمان بالا در دستور كار قرار گرفته تا جايگزين بخاري هاي فرسوده و راندمان پايين شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]