واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده اردکان: کار در عرصه فرهنگی، پیچیده تر و سخت تر از عرصه اقتصادی است یزد - ایرنا- نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: کار در عرصه فرهنگی، پیچیده تر و سخت تر از عرصه اقتصادی است.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، ˈ محمدرضا تابش در جمع مردم شهر عقدا با برشمردن کرامات حضرت فاطمه(س) اظهار داشت: سال گذشته را با یاد حضرت زهرا (س) به پایان رساندیم و نام و یاد آن حضرت دل هایمان را در هفته دوم سال جدید منور خواهد ساخت.به پیروی آن بانوی بزرگوار که نماد شرف و عزت و بزرگی و کرامت است افتخار می کنیم و از خداوند مسئلت داریم تا شفاعتش را شامل حال ما گرداند.
باسابقه ترین نماینده استان یزد با اشاره به رویدادهای سال گذشته گفت: در سال گذشته که سال حماسه سیاسی و اقتصادی بود مردم بلوغ سیاسی و اراده ملی خویش را در مقاطع مختلف از جمله انتخابات ریاست جمهوری با حضور تعیین کننده خود به منصه ظهور رساندند و به رئیس جمهوری رای دادند که خواست ها و نیاز های مردم را در شعارهایش بازتاب می داد.
تابش با اشاره به برخی اقدامات دولت از جمله تحول در عرصه داخلی و کم کردن محدودیت ها و برداشتن موانع برای نقش آفرینی موثر مردم و دیپلماسی فعال و خردگرا در عرصه خارجی برای حضور موثرتر ایران در معادلات منطقه ای و بین المللی، دفاع از منافع ملی، کم کردن فشارهای ناروا بر مردم بواسطه تحریم های ناعادلانه تصریح کرد: دولت با اقدامات خوبی که تا بحال انجام داده توانسته است نور امید را در دل مردم بیافزاید و بر اعتماد آنها به حاکمیت بیفزاید و امیدواریم با همکاری سایر قوا بتواند تحقق بخش تمامی شعارهای دوران انتخابات باشد.
نماینده اصلاح طلب مجلس درخصوص پیام نوروزی مقام معظم رهبری عنوان نمود: همانگونه که ایشان در پیام نوروزی خویش اشاره داشتند، در جهت تحقق حماسه سیاسی در سایه مشارکت گسترده مردم اقدامات خوبی انجام شد اما در عرصه تحقق حماسه اقتصادی، انتظارات برآورده نگردید.بنابراین سال آینده را ˈ اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ نامگذاری نمودند تا انشاا... با مدیریت مسئولان و همراهی موثر مردم هم در عرصه اقتصاد و هم در عرصه فرهنگ بتوان گام های موثرتری را برداشت.
عضو هیات امنای دانشگاه یزد، نامگذاری سال جاری را همانند نامگذاری سال های گذشته بسیار هوشمندانه و از سر تدبیر و با نگاه کلان به مسائل و مشکلات موجود در جامعه و کشور ذکر کرد و افزود: توجه به فرهنگ و توسعه فرهنگی متناسب و فراتر از سایر وجوه توسعه، جزو ضروریات امروز جامعه ما است.
ˈتابشˈ ،فرهنگ را آئینه هویت جمعی اقوام و بستر ساز شکل گیری تمدن هاست دانست و اظهار داشت: تحقق انقلاب اسلامی ما نیز ناشی از بازگشت مردم به هویت فرهنگی، تاریخی و اسلامی خویش بود، انقلابی که در برابر رویه های استکباری غرب حس مقاومت مردم را زنده کرد و هم برای سازندگی و توسعه و پیشرفت با تقویت حس خودباوری آنها امکان استفاده از دستاوردهای مثبت تجربه بشری در طول تاریخ را فراهم آورد.
عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس تاکید نمود: امروز هم برای تحقق توسعه و پیشرفت در کشور با اتکا به توانمندی های داخلی و درسایه بکارگیری علم و تکنولوژی نیازمند تحقق کاری جهادی در عرصه اقتصاد و فرهنگ هستیم و باید در عین توسعه و پیشرفت ،هویت فاخر فرهنگی خویش را حفظ کنیم و اعتلای آن بیفزاییم.
منتخب مردم اردکان در خانه ملت گفت: سرنوشت ما در گروی تکیه به گذشته خویش و توان نقد آن از یک طرف و شناخت واقعیات موجود برای انتقال درست تجربه های علمی و فکری غرب است تا خدای ناکرده در پرداختن به کار اقتصادی، هویت فرهنگی خویش را که پایه گذار تمدنی باشکوه است از دست ندهیم.
محمدرضا تابش با تاکید بر اینکه مسئولان ما و مردم به کمک هم باید راهی را بسوی آینده بگشایند که هم دینمان عزیز و نیرومند باشد و هم دنیایمان سربلند و برخوردار از امکانات مشروع زندگی، تصریح کرد: مسلما در عرصه فرهنگی، کار پیچیده تر و سخت تر از عرصه اقتصادی ست و علیرغم تذکرات مکرر رهبری در این جهت، اقدام شایسته و درخوری انجام نگرفته است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با برشمردن برخی قوانینی که در مجلس جهت تحقق حماسه اقتصادی انجام و یا در دست اقدام است نظیر هدفمند سازی یارانه ها، اصلاح الگوی مصرف انرژی، قانون اصل 44، اصلاح قانون مالیاتها گفت: رهبری معظم نیز با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی ، زیرساخت های فکری و نظری برای تحقق حماسه اقتصادی را فراهم کردند که نیاز به اجرای دقیق و موثر و قانونگذاری مطلوب و اصلاح قوانین معارض دارد که انشاءالله هر سه قوه و سایر مسئولان با کمک مردم زمینه های اجرای کامل این امر را فراهم خواهند ساخت.
نماینده مردم اردکان، عزم ملی را در سایه جلب اعتماد گسترده مردم از سوی حاکمیت ذکر کرد و اضافه نمود: احیای غرور ملی و به خودباوری رساندن مردم ، احترام به آنها و تلاش برای تحقق خواسته هایشان، عدم تحمیل سلایق، قانونگرایی، مبارزه با فساد و تبعیض و بی عدالتی، می تواند مردم را به حاکمیت خویش امیدوار و زمینه ساز حرکت و تلاش جمعی برای تحقق کارهایی باشد که شاید در باور نمی گنجد .
تابش با اشاره به اینکه برای اعمال مدیریت جهادی باید ساختارهای مناسب فراهم آید و نظام اجرایی و تقنینی ، چالاک و انعطاف پذیر،کوچک و پربازده گردد تصریح کرد: مدیر جهادی باید شیفته خدمت باشد،بیت المال را پاس بدارد،سرعت عمل و دقت و نظم در کارها را سرلوحه خود قرار دهد ،اهل ایثار و از خودگذشتگی باشد آنچنانکه در مقطعی از دوران جهادسازندگی آنرا تجربه کرده ایم.
وی همچنین گفت: در بعد رفتاری، مدیریت ها باید تحول آفرین، پویا، انعطاف پذیر، مشارکت محور، اخلاق مدار باشد و مدیریت برای خدا باید جایگزین مدیریت برای پست و مقام و پول و خدای ناکرده تبختر و غرور بدهد و زمینه برای مشارکت گسترده مردم در اجرای طرحها و پروژه ها فراهم آید.ک/3
7544/1968
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]