واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۳:۵۶ب.ظ)
وزير جهاد کشاورزي در اولين نشست خبري خود با رسانه ها؛ بايد از ظرفيت هاي نهفته بخش کشاورزي استفاده کرد/تصويب قانون انتزاع در مجلس، نگاه به آينده است وزير جهاد کشاورزي گفت: سياست ما اين است که محصولي که بر حسب نياز وارد مي شود از متوسط قيمت محصول داخلي ارزان تر نباشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مهندس محمود حجتي در اولين نشست خبري خود با رسانه هاي فعال در حوزه کشاورزي گفت: در 7 ماهه گذشته چند برنامه را در دستور کار خود قرار داده و فعاليت هاي بخش کشاورزي را بر نتيجه بخش بودن اين اولويت ها پي ريزي کرديم.
وي ادامه داد: ابتدا بايد جايگاه فعلي بخش کشاورزي را مشخص کرده و سپس هدفمان را مشخص مي کرديم، بنابر اين دست به تشکيل جلسات توسعه زيربخشي زديم و در زيربخش هائي همچون توليدات زراعي، آب و خاک، جنگل و مرتع، دام و طيور، پروتئين حيواني، لبنيات و آبزيان با گروه هاي مختلف جلساتي برگزار شد.
وزير کشاورزي افزود: در اين مدت سعي کرده ايم که اعضاي اقتصادي دولت را با بخش کشاورزي همرا کرده و بهره برداران و توليدکنندگان برتر را شناسائي کرديم.
وي تاکيد کرد: امروز بر اساس يافته ها و نظريات بدست آمده از جلسات، سياست هاي وزارت خانه را پي ريزي کرده و فعاليت خود را طبق همين برنامه ادامه مي دهيم.
هم زماني شروع به کار دولت با فصل کشت؛ مشکل ساز بود
وزير کشاورزي با اشاره به همزماني کار خود در وزارت کشاورزي با آغاز فصل کشت، گفت: فصل کشت يک سري نياز ها دارد که ما بايد در بدو ورود اين نيازها را تامين مي کرديم.
وي ادامه داد: نيازهايي همچون تامين نهاده، تامين بذر، سد و کود بايد در مدت بسيار کمي تامين و به بخش تزريق مي شد، که اين مهم ضرورت کاري ما در ماه هاي گذشته بوده است.
از ظرفيت هاي نهفته بخش کشاورزي بايد استفاده کرد
حجتي با اعلام اين مطلب که در بخش کشاورزي و در سطح ملي، ظرفيت هاي نهفته خيلي زيادي داريم، افزود: يکي از ويژگي هاي يک مديريت خوب اين است که ظرفيت هاي پنهان و بلا استفاده را شناسائي و به بهترين وضع از آنها استفاده کرد.
وي تصريح کرد: ما بررسي کرديم و ظرفيت هاي پنهان را که مي شد به خدمت گرفت، شناسائي کرده و حال براي استفاده از اين ظرفيت ها در حال برنامه ريزي هستيم.
وزير کشاورزي مکانيزاسيون را يکي از اين ظرفيت هاي نهفته کشور در بخش کشاورزي خواند و افزود: ما در اين بخش روبه رشد هستيم و براي سرعت بخشيدن به اين روند، يک خط اعتباري بين بانک کشاورزي و صنايع توليد کننده دستگاه هايي مثل تراکتور، کمباين و غيره ايجاد کرديم تا مشکل منابع مالي نيز حل شود.
وي ادامه داد: در اين چند ماه به صنايع مختلف فعال در بحث مکانيزاسيون کشاورزي سر زديم و مشکلات آنان را جويا شديم و نتيجه آن اين شد که بسياري از اين صنايع که به مرز تعطيلي رسيده بودند در حال حاضر فعاليت خود را آغاز کرده اند.
کشاورزي را در داخل چهارديواري مزرعه نمي بينيم
حجتي گفت: قبلا هم به اين مطلب اشاره کرده ام که نبايد بخش کشاورزي را در داخل چهار ديواري مزرعه محدود کرد، زيرا اين محدوديت براي کشور مشکل ساز خواهد شد.
وي اظهار داشت: با توجه به اينکه توليد کشاورزي قرار است هم انبوه و هم اقتصادي باشد، بايد مسائل قبل و بعد از توليد را نيز مورد توجه قرار داد.
وزير کشاورزي با اشاره به اين مطلب که کشاورز بايد از نتيجه کار خود مطمئن باشد تا بتواند بازده و راندمان خود را افزايش دهد افزود: براي رسيدن به اين مهم، بحث زنجيره توليد را بيان کريدم و با کمک خود توليد کنندگان بخش کشاورزي، سعي داريم تا با تکميل زنجيره، اين اعتماد را براي توليد کننده بوجود آوريم.
توليد در کشاورزي هميشه به آينده نگاه داشته است
وزير کشاورزي با بيان اين مطلب که در کشاورزي معيشتي گذشته نيز، کشاورزان با تبديل شير به ساير محصولات و فروش آن به مغازه ها، براي آينده خود کار مي کردند، ادامه داد: در کشاورزي صنعتي امروز نيز بايد روند بعد از توليد نيز ديده شود.
تصويب قانون انتزاع در مجلس، نگاه به آينده است
حجتي در مورد قانون انتزاع تصويبي در مجلس گفت: به علت همين نگاه به آينده، نمايندگان مجلس قانون انتزاع را در مجلس بررسي کرده تا بتوان به خدمات پيشين و پسين بخش کشاورزي را تامين کرد.
وي ادامه داد: اساس اين قانون اين است که ما توليد و واردات را در کنار هم داشته باشيم تا بازار دچار کمبود نشود.
وزير کشاورزي در مورد سياست وارداتي وزارت کشاورزي گفت: سياست ما اين است که محصولي که بر حسب نياز وارد مي شود از متوسط قيمت محصول داخلي ارزان تر نباشد و همچنين قيمت محصول داخلي نيز براي حمايت از مصرف کننده توسط دولت تعيين خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]