واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دکتر روحانی در دیدار با دانشگاهیان عمان:
سرمایههای بزرگ دنیای اسلام در سایه رقابتهای تسلیحاتی تلف میشوند
رئیسجمهوری کشورمان با اشاره به ضرورت قرابت هر چه بیشتر کشورهای مسلمان با یکدیگر و تاکید قرآن مجید بر وحدت، برادری و اخوت میان مسلمانان گفت: سرمایههای بزرگ دنیای اسلام در سایه کشتار و جنگ و رقابتهای تسلیحاتی تلف میشود.
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری "حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی" پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در دیدار اساتید و دانشگاهیان عمان با تشریح دستاوردهای علمی گسترده ایران در بخشهای مختلف اظهار داشت: ایران در زمینه تولید داروهای پیچیده توانسته قدمهای خوبی بردارد و تولیدات در این بخشها در طراز استاندارد جهانی است، بنابراین بسیار مفید خواهد بود که دستاوردهای علمی دو کشور را به هم منتقل کنیم.
رییس جمهوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران معتقد است دانشگاههای دو کشور باید ارتباطات نزدیکی با یکدیگر برقرار کنند، بیان داشت: باید تبادل استاد و دانشجو بین ایران و عمان را تسهیل و با استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود در دو کشور، زمینه رشد علمی و دانشگاهی مشترک را با حضور اساتید و دانشگاهیان فراهم کنیم.
رییس جمهوری در ادامه تصریح کرد: تردیدی نیست که امروز دانشگاهها علاوه بر تعلیم دانشجویان، نقش بسیار مهمی در عرصههای مختلف جامعه و کشور دارند، این دانشگاهها هستند که مدیران آینده کشور را تربیت می کنند و لذا به نحوی در سیاست آینده کشورها و جهان نیز حضور و نقش فعال دارند و آنها هستند که روند اقتصاد آینده جهان را میسازند.
دکتر روحانی منطقه خاورمیانه را حساس و مهم توصیف کرد و با اشاره به مشکلات و اوضاع نابسامان این منطقه از جمله رواج افراطی گری و تروریسم گفت: در دو دهه اخیر، اکثر ترورها و انفجارهایی که در منطقه و جهان به وقوع پیوسته را به نحوی به گروههای اسلامی منتسب کرده و می خواهند به این وسیله چهره اسلام را در دنیا مخدوش نمایند.
رییس جمهوری افزود: وظیفه بزرگ همه مسلمانان، علما و دانشگاهیان این است که واقعیتهای اسلام را برای جوانها و مسلمانان تشریح کرده و توضیح دهند.
دکتر روحانی با اشاره به ضرورت قرابت هر چه بیشتر کشورهای مسلمان با یکدیگر و تاکید قرآن مجید بر وحدت، برادری و اخوت میان مسلمانان اظهار کرد: سرمایههای بزرگ دنیای اسلام در سایه کشتار و جنگ و رقابتهای تسلیحاتی تلف میشود.
رییس جمهوری با بیان اینکه برخی مسلمانان به بهانههای مختلف رو در روی هم قرار گرفتهاند، تصریح کرد: این در حالی است که معضل اصلی منطقه یعنی اسرائیل فراموش شده و این کشور بیش از ۶۰ سال است که فلسطین را اشغال کرده و متاسفانه هنوز راهحلی برای بازگشت مردم آواره فلسطینی به وطنشان که در اردوگاه و در شرایط سخت زندگی می کنند، پیدا نشده است.
دکتر روحانی تاکید کرد: اگر بناست ملتها در دنیای اسلام دست به دست هم دهند و به سمت پیشرفت و تعالی حرکت کرده و اختلافات را کم کنند، یکی از مسئولیتهای مهمِ دانشمندان و اساتید دانشگاه ها، این است که با مسائل دنیای اسلام و راهحلهای آنها آشنا باشند.
رییس جمهوری با بیان اینکه باید باور کنیم هیچ مشکلی نیست که برای آن راه حل مسالمت آمیز وجود نداشته باشد، گفت: هیچ راهی برای امنیت و توسعه پایدار نداریم مگر آنکه امنیت و توسعه خودمان را امنیت و توسعه همسایگان هم بدانیم.
دکتر روحانی با اشاره به تصویب طرح مقابله جهانی با خشونت و افراطگرایی در مجمع عمومی سازمان ملل به صورت اجماعی اظهار کرد: اینکه هیچ کس در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار رایگیری برای این پیشنهاد نشد نشان داد که افراطی گری به عنوان یک معضل برای همه ملموس است.
رییس جمهوری تصریح کرد: معتقدم امروز شرایطی است که کشورهای منطقه باید قرابت و نزدیکی بیشتری با هم داشته باشند و اگر جایی اختلاف نظری هست، به صورت مسالمتآمیز بنشینیم و آن را حل و فصل کنیم.
دکتر روحانی گفت: جمهوری اسلامی ایران در بحث هسته ای ۱۰ سال با کشورهای غربی دچار اختلاف نظر بود، اما با چند مذاکره جدی و رو در رو به یک راه حل موقت دست یافتیم که امروز برای راه حل جامع و نهایی در حال گفتگو هستیم. گر چه آنهایی که دنبال خشونت و افراط هستند از این روند خوشحال نیستند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]