تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845791771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید از خودشیفتگی تکنوکراتی پایین آییم/حکمرانی آب تغییر یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار: باید از خودشیفتگی تکنوکراتی پایین آییم/حکمرانی آب تغییر یابد تهران- ایرنا- پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار با انتقاد از شیوه موجود مدیریت در حوزه آب گفت: باید از خودشیفتگی تکنوکراتی پایین آییم و حکمرانی آب تغییر یابد.


فاطمه ظفرنژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با یادآوری برگزاری جلسه روز گذشته بررسی چالش های آب در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، افزود: برای اولین بار در نهاد ریاست جمهوری جلسه ای برگزار شد که کارشناسان غیر دولتی، سازمان ها و نهادهای مردمی و همچنین منتقدین در حوزه آب در آن شرکت داشتند؛ این موضوع اقدامی حدید و بی سابقه است.
وی، این اقدام مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری را یک گام به جلو توصیف و اظهارامیدواری کرد که این روند ادامه پیدا کند و منتقدین و نهادهای غیر دولتی، خبرگان بومی هم بتوانند حضور یابند و نظرات خود را مطرح کنند.
پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار تصریح کرد: خبرگان بومی در طول 10 هزار سال بر خلاف افزایش جمعیت، منابع آب را به گونه ای حفظ کردند که به آن آسیبی وارد نشد اما ما در 50-60 سال اخیر با یک دانش کاملا ناکارآمد و خطی بر سر این منابع آب بلا نازل کردیم.
ظفرنژاد ادامه داد: بلایی بر سر این منابع آب در آوردیم که امروز شاهد ارومیه با آن وضع نابسامان، کارون، گاوخونی و زاینده رود خشکیده هستیم.
وی به افت چند 10 متری سفره های زیر زمینی ، تخریب دهانه ها و رودخانه های حوزه خزر هم اشاره کرد و افزود: بحران شدید در حوزه سرخس و مشهد و در حوزه مرکزی هم همین طور است و به طور کلی همه حوزه های آب خیز و آب ریز ما با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.
پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار به اظهارات حسام الدین آشنا رییس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در جلسه روز گذشته (یکشنبه) اشاره و اضافه کرد: وی در پایان جلسه سخنان خیلی خوبی مطرح کرد که به نظر من نشان می دهد که دکتر آشنا اشراف خوبی بر موضوع این مشکل دارند.
ظفرنژاد ادامه داد: رییس مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری گفت ما باید از خودشیفتگی تکنوکراتی پایین بیاییم، چیزی که بحران دانش نام گرفته است.
وی، تکنوکرات را فردی عاشق یک فناوری توصیف کرد که به عواقب و پیامدهای اجتماعی آن توجه ندارد.
پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار همچنین گفت: صحبت خوب دکتر آشنا این بود که بتوانیم دولت و حکمرانی دولتی را نه به عنوان یک موضوع سیاسی بلکه به عنوان یک راه کار مدیریتی نقد کنیم.
ظفرنژاد تصریح کرد: حکمرانی آب در کشور باید بتواند شرایط بهتر و مناسب تری پیدا کند.
وی اظهار امیدواری کرد: با تداوم این جلسات و افزایش وزن خبرگان بومی و سازمان های مردم نهاد فعال، بتوانیم راه کار خوبی برای حل مشکل آب کشور پیدا کنیم.

** سدهای ساخته شده به مردم بومی آسیب زده است
پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار با بیان این که در مدیریت حوزه آب، دچار حکمرانی بیش از اندازه هستیم، تصریح کرد: بسیاری از سازوکارهای بومی را که به خوبی اداره می کردند، حذف و حکمرانی کاملا دولتی را جانشین آن کردیم.
ظفرنژاد یادآور شد: در 100 سال پیش، تمام حوزه های جداگانه آب خیز و آبریز دارای مدیریت محلی بوده اند و خبرگان محلی و بومی با شناخت از شرای بومی و منطقه برنامه ریزی می کردند و جمعیت هم که زیاد می شد، می دانستند که چگونه با توسعه درون زا و پایدار و حفظ امنیت غذایی منابع موجود را مدیریت کنند.
پژوهشگر حوزه آب و توسعه پایدار اظهار داشت: در این 50 سال اخیر شیوه حکمرانی را از کسانی گرفتیم که مال ما نبود و با آن، بسیاری چیزها را تخریب کردیم.
ظفرنژاد ادامه داد: الان حکمرانی آب هم منتج از شیوه ای است که در واقع تمام ساز و کارهای بومی و همچنین قنات را تخریب کرده و از بین برده است.
وی، درباره سدهای ساخته شده در کشور هم اشاره کرد و اظهار داشت: سدهای بسیار زیادی با تصمیم گیری های از بالا به پایین تکنوکرات ها، مهندسان، مجلسی ها و دولتی ها ساخته شده است که ظرفیت بیشترشان خالی است.
این فعال حوزه آب تاکید کرد: این سدها هم مسایل زیادی دارد و هم مردم بومی را به شدت دچار آسیب کرده است از این رو مدیریت آب ناگزیر است که تغییر کند.
سیام(4)1429**1336
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن