تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860329915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله نوری همدانی:عربستان پول نفت و گاز خود را برای مبارزه با شیعیان صرف می‌کند/ نمی‌توان با آمریکا سازش کرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
آیت الله نوری همدانی:عربستان پول نفت و گاز خود را برای مبارزه با شیعیان صرف می‌کند/ نمی‌توان با آمریکا سازش کرد

آیت الله نوری همدانی:عربستان پول نفت و گاز خود را برای مبارزه با شیعیان صرف می‌کند/ نمی‌توان با آمریکا سازش کرد
یکی از مراجع تقلید بیان کرد: عربستان پول نفت و گاز خود را برای مبارزه با شیعیان صرف می‌کند و دست نشانده آمریکا است.
به گزارش نامه نیوز، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی ظهر یکشنبه در دیدار با تعدادی از کارکنان وزارت دفاع بیان کرد: نام مناسبی با عنوان دهه فجر برای پیروزی انقلاب در نظر گرفته شده است که این نام نشان دهنده این است که کسانی که در راه خدا مبارزه می‌کنند خداوند نیز به آنها کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: در برابر مستکبران نباید سکوت کرد، خداوند نیز وعده داده است که چنانچه در برابر مستکبران بایستید خداوند نیز به آنها یاری خواهد کرد. استاد برجسته حوزه با بیان اینکه تعدادی از آیات قرآن سرنوشت جباران و ستمگران را نشان می‌دهد، که خداوند جباران را نابود خواهد کرد، گفت: همانطور که افرادی ستمگر در برابر اولیای خداوند قیام می‌کردند اما خداوند متعال نقشه‌های آنها را از بین می‌بردند. وی با بیان اینکه ریشه انقلاب در ایمان و عقیده مردم است، گفت: همواره انگیزه‌ای برای انقلاب وجود دارد و باید همیشه این انگیزه تقویت شود زیرا این انقلاب ادامه دهنده راه اولیای الهی است. باید برای درک قرآن به تفاسیر مراجعه کرد آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه قرآن دارای یک ظاهر و یک باطن است که باطن قرآن را تنها اهل بیت(ع) می‌دانند، گفت: لازم است برای درک قرآن به تفاسیر مراجعه کرد که هم ظاهر و هم باطن قرآن را تعریف می‌کند. وی همچنین با اشاره به تفاسیری که اهل بیت(ع) از قرآن ارائه کرده‌اند، بیان کرد: از دیدگاه امام صادق(ع) والفجر به معنی ظهور امام زمان(عج) است که پایان همه ظلمت‌ها است و عدالت و وحدت سراسر دنیا را فرا می‌گیرد. ولیال العشر نیز دوران امام حسن(ع) تا دوران امام حسن عسکری(ع) که سراسر خفقان بود را در بر می‌گیرد. این مرجع تقلید شیعیان جانفشانی‌های مردم در دوران دفاع مقدس را به دلیل ایمان و عقیده آنان دانست و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل دلگرمی مردم واقع شد و چنانچه مردم سست بودند نمی‌توانستند پیروزی انقلاب را رقم بزنند. نمی‌توان با آمریکا سازش کرد وی با بیان اینکه کافران، منافقان و صهیونیست‌ها سه گروهی هستند که بر اساس تعالیم قرآنی دشمنان اهل ایمان به شمار می‌روند، تأکید کرد: همیشه باید با کفار به ریاست آمریکا و انگلیس و منافقین و همچنین صهیونیست‌ها مبارزه کرد و از نقشه‌های آنها آگاه بود و نمی توان با آمریکا سازش کرد. به گزارش مهر، آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه اکنون تکفیری‌ها نیز به جمع دشمنان ما اضافه شده‌اند که از حمایت عربستان سعودی بهره‌مندند، گفت: عربستان پول نفت و گاز خود را برای مبارزه با شیعیان صرف می‌کند و دست نشانده آمریکا است.  




1392/11/13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن