تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860287449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله هاشمی :اگر بنا باشد با پارلمان مزاحم شوند ، پارلمان ما برای چنین کارهایی آماده تر است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
آیت الله هاشمی :اگر بنا باشد با پارلمان مزاحم شوند ، پارلمان ما برای چنین کارهایی آماده تر است

آیت الله هاشمی :اگر بنا باشد با پارلمان مزاحم شوند ، پارلمان ما برای چنین کارهایی آماده تر است
ر شرایطی که طرح غنی سازی 60 درصد در مجلس ایران منتظر مذاکرات هسته ای است تا در صورت به نتیجه نرسیدن و اعمال تحریم های جدید در صحن مجلس تصویب شود،هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلویحا از این طرح حمایت کرد.

به گزارش نامه نیوز، در مجلس هم آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با هشدار درباره تبعات اعمال تحریم‌های جدید علیه ملت ایران، گفت:« در این صورت مجلس طرح الزام دولت به غنی‌سازی ۶۰ درصد را تصویب خواهد کرد.»

بنا به گزارش خبرآنلاین، هاشمی در گفت وگو با سایت انتخاب در پاسخ به این پرسش که هدف از طرح غنی سازی 60 درصد در مجلس چیست؟، گفت:«فکر می کنم اینها می خواهند با سنا و کنگره آمریکا مقابله کنند ؛چون آنها حرف های زور می زنند و این ها مقابله می کنند . آن ها باید بدانند که اگر بنا باشد با پارلمان مزاحم شوند ، پارلمان ما برای چنین کارهایی آماده تر است.»
آماده تر بودن مجلس ایران در شرایطی است که خبر می رسد کنگره آمریکا برای تحریم ایران تلاش های جدید را شروع کرده است و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می گوید:«اگر رئیس‌جمهور آمریکا نخواهد مقابل کنگره را بگیرد، ترک میز مذاکرات برای جمهوری اسلامی ایران کاری ندارد، ولی آن زمان مطمئناً بازنده این موضوع، آمریکایی‌ها خواهند بود و بازگشت به مذاکرات به راحتی ممکن نخواهد بود.»
ایده ترک مذاکرات روز گذشته در یاداشت حسین شریعتمداری هم تکرار شد. شریعتمداری که می گوید در توافق ژنو از واژه های کشدار استفاده شده است در یادداشت خود خاطر نشان کرده است:«توافقنامه ژنو از نگاه نظام جمهوری اسلامی ایران فاقد وجاهت قانونی بوده و اعتبار اجرایی ندارد.»
او برای این اعتبار نداشتن به این مساله اشاره می کند که اجرای توافقنامه بدون تصویب مجلس شورای اسلامی، نقض آشکار حاکمیت ملی ایران است و از سوی دیگر در ماده 10 معاهده NPT تصریح شده است؛ «چنانچه هر یک از اعضای معاهده تشخیص دهد حوادثی فوق‌العاده مربوط به موضوع این معاهده منافع عالیه کشورش را به مخاطره انداخته است، این حق را خواهد داشت که در اعمال حق حاکمیت ملی خود از این معاهده کناره‌گیری کند»
شریعتمداری در پایان تصریح کرده است: با توجه به ماده فوق، توافقنامه ژنو از آنجا که به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسیده است با قانون اساسی کشور مغایرت دارد و این مغایرت، مصداق بارز نقض حاکمیت ملی است و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند و حق دارد از اجرای توافقنامه‌ای که به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسیده است، خودداری کند.
از سوی دیگر سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان اخبار منتشر شده درباره تاسیس دفتر موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران را رد کرد.
رویترز به نقل از دیپلمات‌ها گزارش داد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به منظور مدیریت بهتر امور مربوط به راستی آزمایی انجام توافق تهران با 1+5، حضور بیشتر خود در ایران را بررسی می‌کند.
دیپلماتها همچنین می‌گویند، در مواجهه با توسعه نقش خود مطابق با توافقنامه 24 نوامبر، آژانس بین المللی انرژی اتمی احتمالا نیاز به بازرسیهای بیشتر از ایران را بررسی خواهد کرد و همچنین درحال بررسی استقرار یک دفتر کوچک و موقت در تهران است.
بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با فارس درباره اخبار منتشر شده درخصوص تاسیس دفتر موقت آژانس بین المللی انرژی اتمی این خبر را تکذیب کرد و گفت: چنین چیزی تاکنون در مذاکرات مطرح نشده است.
کمالوندی گفت: این مطلب پایه خبری درستی ندارد چون نه آژانس بین المللی انرژی اتمی چنین چیزی را از ما خواسته نه ما مذاکراتی را در این باره با آژانس انجام داده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه حتی در مذاکرات ایران و 5+1 نیز چنین مسئله ای مطرح نشده است، ابراز داشت که ما نمی‌دانیم منبع خبر (رویترز) چرا و با چه هدفی این خبر را منتشر کرده است.
وی این خبر را بی پایه و اساس دانست و گفت که مشخص نیست این نقل قول از چه کسی است.




1392/10/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن