تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806941593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشکده صنعت هواپیمایی در آستانه ساخت پهپاد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دانشکده صنعت هواپیمایی در آستانه ساخت پهپاد تهران-ایرنا- مدیر کارگاه های فنی مهندسی دانشکده صنعت هواپیمایی از راه اندازی کارگاه ساخت هواپیماهای بدون خلبان (پهپاد) در این دانشکده خبر داد.


فرداد ایزدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برای ساخت هواپیمای پهپاد (پرنده هدایت پذیر از دور ) دو پروژه تعریف شده و هم اکنون مراحل طراحی آن به پایان رسیده است و در آستانه ساخت پهپاد در این دانشکده هستم.
وی با بیان این که کشورهای زیادی سازنده هواپیمای پهپاد هستند، افزود: این هواپیماها دور از دید و تنها با استفاده از سیستم جی پی اس ماموریت های خود را انجام می دهند و جمهوری اسلامی ایران با استفاده از توانمندی های متخصصان داخلی خود موفق به تولید این نوع هواپیما شده است.
ایزدی با اشاره به سابقه فعالیت های دانشکده صنعت هواپیمایی کشور گفت: این دانشکده با 60 سال سابقه کار در زمینه آموزش، تعمیر، نگهداری، الکترونیک و مخابرات هواپیما یکی از مراکز مهم آموزشی در صنعت حمل و نقل هوایی در منطقه به شمار می رود.
وی گفت: دانشجویان این دانشکده پس از فارغ التحصیلی در صنعت هوانوردی کشور مشغول به کار می شوند و وجود آزمایشگاه های مدرن در زمینه صنعت هوانوردی اعتبار ویژه ای را به این دانشکده داده است.
مدیر کارگاه های فنی مهندسی دانشکده صنعت هواپیمایی افزود: در دوران تحریم فارغ التحصیلان این دانشکده توانستند این صنعت پیشرفته را اداره کنند تا صنعت حمل و نقل هوایی کشور سرپا بماند.
به گفته ایزدی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت پهپادها به پیشرفت های قابل توجهی دست پیدا کرده و ایران در زمان تحریم ها نیز موفق شد انواع پهپاد را تولید کند.
کنترل پهپاد بدون استفاده از انسان در درون آن صورت می گیرد. اگر چه انسان نیز می تواند به عنوان محموله در آن باشد. این وسیله پرنده از نیروهای ایرودینامیکی برای پرواز در مسیر دلخواه استفاده می کند. پهپادها یا بوسیله کنترل از راه دور یا با برنامه های پیش پروازی ریخته شده از قبل یا با سامانه های خودکار دینامیک هدایت می شوند. پهپادها در حال حاضر در برنامه های نظامی و غیر نظامی مانند خاموش کردن آتش سوزی ها یا جایی که پرواز برای خلبان خطر دارد یا کنترل پلیس در ناآرامی ها و صحنه های جرم یا شناسایی بیشتر حوادث غیرمترقبه طبیعی استفاده می شود.
بیشترین سرمایه گذاری در جهان در زمینه ساخت و تجهیز پهپادها را وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا انجام داده است؛ به طوری که بین سال های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۵ حدود ۳ میلیارد دلار برای طراحی ساخت و تجهیز پهپادها هزینه کرده است. حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ باعث شد تا دولت آمریکا بودجه بیشتری را به طراحی و ساخت و تجهیز پهپادها اختصاص دهد.
پهپادها اکنون و در آینده به طور وسیع در زمینه های مخابرات و ناوبری جهانی و تحقیقات هواشناسی و جغرافیایی و جاسوسی به کار گرفته خواهد شد.
در حال حاضر ۳۲ کشور در حال ساخت و گسترش ۲۵۰ مدل پهپادهای اکتشافی هستند.
اقتصام(3)**1108 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن