تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860287388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

83 کشور کشور جهان در سوریه نیرو دارند اما آمریکا ایران را متهم می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یادداشتی از میرمسعود حسینیان/
83 کشور کشور جهان در سوریه نیرو دارند اما آمریکا ایران را متهم می‌کند
آمارها نشان می‌دهد که بیش از 83 کشور نیروهایی را در سوریه دارند اما آمریکا ایران را متهم به اعزام نیرو می‌کند.


به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران،"میرمسعود حسینیان" کارشناس مسائل سیاست خارجی طی یادداشتی به بررسی سیر تحولات ایران و تاثیرگذاری آن بر منطقه همچنین پس گرفتن دعوت‌نامه ایران از سوی دبیرکل سازمان ملل برای شرکت در کنفرانس ژنو2  پرداخت.
 
متن یادداشت به شرح زیر است:
 
سیر صعودی تحکیم جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و صحنه بین‌المللی از انتخابات ریاست جمهوری شروع شد و با سفر موفق ریاست جمهوری به نیویورک و انجام مذاکرات با مقامات کشورهای مختلف ادامه یافت.
 
از دیگر موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران می‌توان به جلوگیری از جنگ سوریه که برخی از کشورهای منطقه به پشتوانه غرب مایل به اجرای آن بودند اشاره کرد.
 
پس از آن مذاکرات موفق ایران با 1+5 بود که این مذاکرات و توافق‌نامه ژنو در مجموع توانست جایگاه ویژه‌ای برای ایران رقم بزند و نقش آن را در تمامی عرصه‌ها محکم کند.
 
این جایگاه ایران با دو موضع‌گیری مواجه شد؛ یکی مواضع مثبتی بود که برخی کشورهای منطقه آن را اتخاذ کردند که به دنبال آن سفر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و علی لاریجانی رئیس مجلس به حوزه خلیج‌فارس و پس از آن سفرهای ظریف به عراق و لبنان رقم خورد.
 
موضع دیگر اینکه بعضی کشورها نتوانستند جایگاه ایران را هضم کنند که تبعات آن را در پیشنهاد تبدیل شورای همکاری خلیج‌فارس به اتحادیه که در راستای ثبت موقعیت ایران بود می‌توان تفسیر کرد، همچنین انفجارها در مقابل سفارت ایران در بیروت از جمله این مواضع است.
 
با توجه به شرایط پیش‌ آمده می‌بینیم دبیرکل سازمان ملل و برخی کشورها خواستار حضور ایران در ژنو 2 شدند اما کشورهایی چون آمریکا و عربستان و گروه‌های معارضین با حضور ایران مخالفت کرده و مسئله پیش‌شرط را مطرح کردند، آمریکا و متحدانش می‌دانند که جایگاه ایران را نمی‌توان نفی کرد اما نمی‌خواهند از موضع خود عقب‌نشینی کنند در نتیجه با تهمت‌زنی و اتهامات سعی به تزلزل جایگاه ایران دارند.
 
آمارها نشان می‌دهد که بیش از 83 کشور نیروهایی را در سوریه دارد اما می‌بینیم که آمریکا ایران را متهم به اعزام نیرو می‌کند و هر بار نیز کشورمان به طور جدی این موضوع را نفی کرده‌است.
 
مسئولان ایرانی همواره اعلام کردند که هیچ گونه اصراری برای حضور در ژنو 2 ندارند و امروزه شاهد هستیم علی‌رغم دعوت رسمی ایران با فشارهای وارد شده از سوی آمریکا و معارضین این دعوت‌نامه لغو شد.
 
انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن