تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860439214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه جراحی همه دانش‌آموزان شین آبادی ۷.۵میلیارد تومان است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



هزینه جراحی همه دانش‌آموزان شین آبادی ۷.۵میلیارد تومان است
نماینده مردم پیرانشهر در مجلس در مورد وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده شین‌آبادی گفت: اولین دانش‌آموز شین‌آبادی امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت.




به گزارش جام نیوز به نقل از تسنیم، رسول خضری نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، در خصوص وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده شین‌آباد پیرانشهر بعد از اینکه آقای نهاوندیان به نیابت از رئیس‌جمهور چهارشنبه در باشگاه فرهنگیان به عیادت دانش‌آموزان حادثه‌دیده آمد و در آنجا قول داد که هزینه جراحی این دانش‌آموزان واریز شود، این پول به حساب دانشگاه واریز شد و صبح امروز نیز یکی از دانش‌آموزان تحت عمل جراحی قرار گرفت و عمل جراحی دوم و سوم نیز امروز انجام می‌شود و ظاهرا تیم پزشکی 3 نفر را این هفته برای عمل جراحی در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه  عمل‌های جراحی زیبایی و ترمیمی بسیار زمان‌بر است، گفت: طی جلسه‌ای که 2 ماه پیش با دکتر فاطمی داشتیم، وی پروسه 5 ساله را تعیین کرد و قرار شد هر سال مبلغ یک تا 1.5 میلیارد تومان به حساب بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) جهت خدمات ویژه به این دانش‌آموزان واریز شود تا صرفا اساتید به جراحی این دانش‌آموزان بپردازند.
نماینده مردم پیرانشهر تصریح کرد: در ابتدای دولت یازدهم 2 درخواست از روحانی داشتیم که یکی این بود درمان و جراحی این دانش‌آموزان توسط بهترین تیم پزشکی و در بهترین مرکز چه در داخل و چه در خارج از کشور انجام شود و با توجه به توافق و تمایل اولیای این دانش‌آموزان جراحی توسط تیم دکتر فاطمی و دکتر امامی قرار گیرند و درخواست دوم اختصاص مستمری به این عزیزان بود که در دیدار با نهاوندیان مطرح شد و وی قول داد که این موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.
خضری خاطرنشان کرد: پدران این افراد، انسان‌های بی‌بضاعتی هستند و در ایاب و ذهاب برای درمان فرزندانشان از جهت شغلی و معیشتی با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند لذا به اولیای آنها باید مساعدتی شود.
وی ادامه داد: سال گذشته 60 میلیون تومان و امسال نیز 72 میلیون تومان بابت بیمه عمر برای دانش‌آموزان پرداخت شد و دیه نقدی نیز بسته به درصد سوختگی از 6 تا 76 میلیون تومان نقداً به خانواده‌ها پرداخت شد و 2 دانش‌آموزی که فوت شدند دیه آنها در اسفند سال 91 به صورت نقدی پرداخت شد.
نماینده مردم پیرانشهر در ادامه سخنان خود، با بیان اینکه روند درمان این دانش‌آموزان طبق پروتکلی که در دولت دهم امضا شد و معاون اول رئیس‌جمهور آن را ابلاغ کرد، تا آخر عمر چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور بر عهده دولت است و تلاش داریم جز دغدغه بیماری مشکل دیگری از نظر تامین درمان نداشته باشند و با توجه به دختر بودن این دانش‌آموزان، مستمری را نیز برای آنها پیگیری می‌کنیم تا در آینده زندگی و حضور در اجتماع از کمک‌هایی برخوردار باشند و نهاوندیان نیز قول داد تا پیگیری کنند.
خضری یادآور شد: 28 دانش‌آموز در حادثه آتش‌سوزی شین‌آباد دچار حادثه شده بودند که 2 نفر از آنها فوت کرده بودند و از 26 نفر باقی‌مانده نیز 14 نفر بهبودی نسبی دارند که البته درخواست کردند این 14 نفر نیز معاینه شوند و 12 نفری که شدت جراحات آنها زیاد است، به جراحی‌های متعدد نیاز دارند و نمی‌توان بازه زمانی برای این جراحی‌ها درنظر گرفت. یعنی حتی ممکن است نیاز باشد که بعد از سن بلوغ، جراحی‌ای انجام شود و به همین دلیل در پروتکل سال گذشته اصرار داشتیم سقف زمانی تعیین نشود و این دانش‌آموزان اگر تا آخر عمر نیاز به جراحی داشته باشند، دولت مکلف باشد صفر تا 100 این هزینه‌ها را پرداخت کند.




۱۳۹۲/۱۰/۹ - ۱۴:۳۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن