واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تشكيل 25 كميته دهه فجر در مازندران/ دستاوردهاي انقلاب به جهانيان عرضه شود
ساري - خبرگزاري مهر: رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي مازندران با اشاره تشكيل 25 كميته در ستاد اجراي دهه فجر، گفت: شوراي تبليغات مجمع نمايندگان از دستگاههاي اجرايي استان تشكيل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام يوسف يوسف پور پيش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد هماهنگي دهه فجر در سالن شماره 2 استانداري مازندران با بيان اينكه براي آسيب شناسي و ساختار تنظيم صحيح شوراي نخبگان در اتاق فكر براي بررسي مراسم هاي مطلوب تشكيل داده شد.
وي با اعلام اينكه حضور شوراي همانگي تبليغات در جلسات بصورت مرتب و منظم نيست، اظهارداشت: در كميته ارزيابي و نظارت يكي از محورها حضور ميران كل در برنامه ريزي و برگزاري مراسم هاست.
اين مسئول ، اجراي عدالت خواهي و محروميت زدايي زير سايه پيامبر(ص) و قران و نقش جوانان و شكوفايي علمي را مطرح كرد.
همچنين مديركل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران با اشاره به اينكه سالهاي زيادي برنامه هاي بسياري در خصوص دهه فجر انجام شده، گفت: با تمام اين تفاسير فجر ياوران استان چقدر در اين خصوص به آگاهي رسيدند.
مريم جمشيدي با بيان اينكه امروزاقدامات خوبي در زمينه اشاعه و روشنگري در اين راستا انجام شده است، اظهارداشت: متاسفانه نسل امروز شناخت زيربنايي و آگاهي آنها در اين زمينه بسيار پايين است.
وي بيان كرد: تا اين شناخت بطور زير بنايي در نسل امروز حاصل نشود نمي توان شاهد اتفاقات واقعي بود.
وي با بيان اينكه مسئولين سرفصل و سر لوحه خود را به ارائه آگاهي ها اختصاص دهيد، اذعان داشت: نسل جوان جامعه به اين آگاهي ها نيازمند هستند.
اين مسئول استاني با اشاره به فرموده امام علي (ع) كه بايد فرزندان خود را با زبان زمان آموزش دهيد، افزود: خانواده ها و مسئولين نظام بايد با زبان زمان و آنچه كه جوانان را خيلي شيك مثل وسايل ارتباطات جمعي و مجازي تهديد مي كند به نوعي در اينها ورود پيدا كنيد.
جمشيدي با اشاره به اينكه آموزش و پرورش بيشترين نقش را در ارائه آگاهي دارد، اذعان داشت: فاصله اي كه به عناوين مختلف نهادهاي رقيب بين مسئولين و نسل جوان ايجاد مي كنند برداشته شود.
وي خاطرنشان كرد: نفوذ به اينترنت، مسابقات وبلاگ نويسي و شبكه هاي اجتماعي كه جدي فعاليت مي كنند بيشتر از برگزاري همايش ها تاثيرگذار است.
وي بيان كرد: مسئولين همانند مداد نقاشي هستند، شايد با هم اختلاف سليقه و اختلاف نظر داشته باشند اما روزي براي كامل كردن نقاشي به حضور هم نياز داريم.
استاندار مازندران نيز با بيان اينكه ابعاد فرهنگي مهمترين بعد فعاليت هاست، گفت: تلاش هاي مختلفي در ابعاد اجتماعي و فرهنگي شد و در دهه فجر بايد به اين ابعاد و اين نهضت توجه بيشتري شود.
ربيع فلاح جلودار با اشاره به اينكه در سالهاي گذشته فعاليت هاي خوبي در قبل و بعد انقلاب و 8 سال دفاع مقدس انجام شد، اظهار داشت: خروجي برگزاري اين مراسمات بايد حفظ دستاوردهاي انقلاب و دفاع مقدس و انتقال اين ميراث به نسلهاي آينده باشد.
وي با اعلام اينكه با توجه به وجود مشكلات در سطح جهاني و داخلي، افزود: جمهوري اسلامي ايران تنها كشوريست كه بر خلاف كشورهاي ديگر در مقابل مشكلات استقلال واقعي و خود تصميم گيرنده است.
مقام ارشد استان با بيان اينكه شوراي تبليغات بايد گروهي را براي بررسي مسائل و همچنين مشكلات پيش رو تشكيل دهد، گفت: بايد نوآوري و تحليل درست براي جايگاه شوراي تبليغات در برگزاري مراسم دهه فجر ارائه شود.
فلاح جلودار بيان كرد: بايد يك تبادل نظر و همفكري براي تشكيل كميته ها تشكيل شود و با رويكرد فكري بايد دستگاههاي اجرايي را در بحث دهه فجر توجيه كند.
وي با بيان اينكه بنده به ستاد اجراي دهه فجر نمره خوبي نمي دهم، افزود: با توجه به اينكه مازندران يك استان علويون و ولايت مدار و سرآمد همه استان هاي كشور است كه بايد در مناسبت هاي مختلف بوبژه فرهنگي خود را نشان دهد.
استاندار مازندران خاطرنشان كرد: در بحث حضور مردم، رزمندگان و آحاد جامعه كه در انقلاب با از خود گذشتگي جان خود را فدا كردند يا اين توانايي را نداريم كه اينها را جمع آوري و به بقيه نشان دهيم.
فلاح با تاكيد بر اينكه بايد مديران كل دستگاههاي اجرايي در اجراي برنامه هاي دهه فجر حضور پررنگ داشته باشند، اظهارداشت: در اجراي اين برنامه، دستاوردهاي انقلاب در دهه فجر به اطلاع مردم برسانند و مردم را خوشحال كنند.
دستاوردهاي انقلاب به جهانيان عرضه شود
وي با اشاره به اينكه انقلاب توسط مردم شكل گرفت، اذعان داشت: بنظر بنده كميته هاي فني و تخصصي است و بايد دستاوردهاي انقلاب جدي گرفته شود و به جهانيان عرضه شود.
وي با بيان اينكه كميته ها در اولين فرصت برنامه هاي خود را بصورت جزوه مكتوب ارائه دهند، تصريح كرد: با ارائه اين جزوه و بررسي آن و با وجود مسائل و مشكلات به رفع آن پرداخته شود.
اين مسئول بيان كرد: نقش مردم بايد در برگزاري برنامه هاي دهه فجر و برنامه هاي اينچنيني تعريف كنيد و آنها را مشاركت در تصميم گيري و انجام اقدامات باشند.
فلاح بحث حضور هنرمندان و بانوان در اجراي برنامه ها مهم شمرد و با بيان اينكه در ارتباط با خانواده شهدا هر اقدامي انجام شود اندك است، اظهارداشت: بايد وظيفه شخصي و اعتقادي همه دستگاههاي اجرايي باشد.
وي به اجراي برنامه هاي دهه فجر با شعار ولي فقيه سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي تاكيد كرد.
فلاح تصريح كرد: با توجه به فضاي گسترده، وظيفه سنگين و حساس بودن مردم بايد تمام زوايا مد نظر گرفته شود.
كد خبر: 2202291
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۳:۲۸
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]