واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه تفرش:شاخصه پيشرفت هر كشور در تحقيق و پژوهش آن جامعه است
رئيس دانشگاه تفرش گفت: در قرن حاضر مهمترين شاخصه و نشانه پيشرفت هر جامعه انجام تحقيق و پژوهشهاي در آن جامعه است.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/09/23/13920923000433_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، احمدرضا رباني بعد از ظهر امروز به مناسبت فرا رسيدن هفته پژوهش و تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه تفرش افزود: در دين اسلام به امر پژوهش تاكيد بسياري شده و هيچ عملي برتر از پژوهش شناخته نشده و اين موضوع نشانگر اهميت تحقيق و پژوهش در دين مبين اسلام است.
وي يكي از مهمترين اولويتهاي دانشگاه تفرش را پژوهش در علوم دانست و يادآور شد: شهرستان تفرش با پتانسيلهاي خوب علمي و پژوهشي و وجود مركز علمي همچون دانشگاه تفرش در اين شهرستان با جذب دانشجو از سراسر ايران و داشتن اساتيد و هيئت علمي مجرب در زمينه معرفي پروژههاي كلان ملي و ارتباط با صنايع در ميان دانشگاههاي استان پيشتاز است.
رئيس دانشگاه تفرش پيوستن به 11 دانشگاه داراي ابررايانه در كشور، استقلال مركز رشد، واگذاري مديريت كلينيك صنعت استان به دانشگاه تفرش، كسب مجوز گروه پژوهشي فتونيك، تجهيز آزمايشگاههاي دانشگاه، افزايش پهناي باند دانشگاه از 4 به 16 مگابايت و قرارگرفتن 9 مقاله اساتيد اين دانشگاه در فهرست مقالات داغ، فعال شدن مركز نشر دانشگاه و كسب مجوز گروه پژوهش محور فتونيك را از مهمترين اقدامات دانشگاه تفرش در حوزه پژوهشي در سه سال اخير عنوان كرد.
رباني با اشاره به اينكه توسعه علمي يكي از نيازهاي جدي و از اولويت كشور است كه طي سالهاي گذشته اقدامات خوبي در اين راستا توسط دانشگاهها و مراكز علم و فناوري صورت گرفت، اظهار داشت: راهاندازي دوره دكتراي رشتههاي رياضي و برق در دانشگاه نيز يقينا به ارتقاي فعاليتهاي پژوهشي و توليد علم در دانشگاه و هم چنين گسترش ارتباط با صنعت كمك خواهد كرد.
وي با اشاره به اينكه پژوهش از اساسيترين نيازهاي كشور براي دستيابي به رشد و پيشرفت است، تصريح كرد: پژوهش شاهراه ورود به نوآوري و شكوفايي است كه ميتواند مسير رسيدن به توسعه در بخشهاي مختلف را هموار سازد.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تفرش نيز در اين آئين گفت: پژوهش نيازمند تزريق بودجه و اعتبارات كافي است، زيرا سهم دانشگاههاي كوچك مانند دانشگاه تفرش از بودجههاي پژوهشي بسيار ناچيز است، از اين رو لازم است ضمن بازنگري در تخصيص بودجه پژوهشي به دانشگاهها، دولت صنايع را ملزم كند تا بخشي از درآمدهاي خود را به حوزههاي پژوهشي دانشگاهها تزريق كنند.
مشكين كلك اظهار داشت: صنايع بايستي به نتايج تحقيقاتي دانشگاهها اعتماد كنند و در اين راستا سرمايهگذاري كافي نيز داشته باشند، همچنين نتيجه دادن تحقيق در پژوهش نيازمند زمان كافي است و صنايع هم براي رسيدن به اهداف مناسب و بهتر در حد كافي صبور باشند.
وي انجام پروژههاي پژوهشي متمركز و تخصصي و تلاش براي همجهت كردن و هدفمند كردن گروههاي پژوهشي، تلاش در جهت حضور مستمر دانشگاه در صنعت و بالعكس، توجه اساسي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به امر پژوهش به صورت متوازن با امر آموزش و سوق دادن اساتيد به سمت پروژههاي پژوهشي را از مهمترين راهكارهاي عملي براي گسترش امر پژوهش به منظور حل مشكلات كشور عنوان كرد.
در پايان اين مراسم از 7 استاد پژوهشگر، 11 دانشجو و دو كارمند نمونه در حوزه پژوهشي با اهدا لوح و جوايزي تقدير شد.
انتهاي پيام/87008/ب۳۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]