تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850918303




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 زن قدرتمند در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات زنان تاثير‌گذار در صنعت آي‌سي‌تي كدامند


واضح آرشیو وب فارسی:آی تی ایران: 10 زن قدرتمند در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات زنان تاثير‌گذار در صنعت آي‌سي‌تي كدامند
مترجم :‌ ميثم لطفي منبع :‌ ايران نسخه چاپي

سازمان ITU اعلام كرده است كه اين روزها تعداد دختراني كه رشته تحصيلي مرتبط با فناوري را براي تحصيلات عالي خود برمي‌گزينند رو به كاهش است؛ به طوري كه تعداد زنان و دختراني كه در علوم رايانه‌اي فارغ‌التحصيل مي‌شوند نيمي از تعداد مشابه در دهه 80 ميلادي است. هم‌اكنون در اروپا 7 ميليون نفر در حوزه فناوري ارتباطات مشغول به كار هستند و سالانه 120 هزار فرصت شغلي در اين حوزه توليد مي‌شود.

سازمان جهاني مخابرات(ITU) براي سال گذشته شعاري با عنوان "زنان و دختران در دنياي فناوري ارتباطات واطلاعات" را انتخاب كرد تا بتواند اين گروه از افراد را بيش از هر زمان ترغيب كند تا در حوزه فناوري حضور يابند. اين سازمان در سال 2013 ميلادي نيز تاكيد فراوان بر افزايش حضور زنان در صنعت فناوري داشت و اعلام كرد كه تمامي مشاغل مرتبط با ICT بايد به گونه‌اي هماهنگ شوند كه امكان حضور زنان در آن‌ها فراهم شود. اما سازمان ITU با وجود تاكيدهاي مذكور توضيح داده است كه اين روزها تعداد دختراني كه رشته تحصيلي مرتبط با فناوري را براي تحصيلات عالي خود برمي‌گزينند رو به كاهش است؛ به طوري كه تعداد زنان و دختراني كه در علوم رايانه‌اي فارغ‌التحصيل مي‌شوند نيمي از تعداد مشابه در دهه 80 ميلادي است. هم‌اكنون در اروپا 7 ميليون نفر در حوزه فناوري ارتباطات مشغول به كار هستند و سالانه 120 هزار فرصت شغلي در اين حوزه توليد مي‌شود. با اين حال، به دليل تخصصي بودن اين صنعت و نياز به پشتوانه تحصيلي، پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2015 ميلادي 700 هزار فرصت شغلي در بخش ICT وجود داشته باشد كه زنان براي حضور در آن‌ها آمادگي نداشته باشند. با وجود همه اين مسايل، زنان اين روزها در صنعت جهاني فناوري حضور چشمگير دارند و در پست‌هاي مديريتي با تمام توان ايفاي نقش مي‌كنند. اين مسئله باعث شده است كه مركز Women in Technology International به مديريت "كرولاين ليتون" بررسي گسترده‌اي انجام دهد و ليست زنان تاثير گذار در صنعت جهاني فناوري اطلاعات و ارتباطات را منتشر كند. اين ليست به قرار زير منتشر شده است.

1- "جيني رومتي"( Ginni Rommety) – مديرعامل شركت IBM

زماني كه IBM در اكتبر 2011 اعلام كرد كه "جيني رومتي" مديريت اين شركت را برعهده گرفته است، همه شركت‌هاي بزرگ فناوري متعجب شدند. اما رومتي فعاليت‌هاي خود را به گونه‌اي دنبال كرد كه نشريه Time در سال 2012 ميلادي او را به عنوان "اثرگذارترين شخص در جهان" برگزيد.

شركت IBM با مديريت رومتي بار ديگر موفقيت را در سابقه‌ فعاليت هاي خود تجربه كرد. او در فرآيند مديريتي خود نه تنها فروش محصولات و سود نهايي شركت IBM را افزايش داد، بلكه باعث شد ميزان رضايتمندي كارمندان اين شركت هم افزايش يابد و در نهايت كيفيت محصولات توليد شده در IBM هم بهتر شود. كارشناسان از رومتي به عنوان يكي از گران‌ترين مديران عامل جهان ياد مي‌كنند.

2- "مِگ ويتمن"( Meg Whitman) – مديرعامل شركت HP

زماني كه "لئو اپوتِكِر"( Leo Apotheker) با مديريت اشتباه خود HP را با مشكلات فراوان مواجه كرد، هيئت مديره اين مركز تصميم گرفت "مِگ ويمن" را جايگزين او كند. ويتمن پيش از اين مديرعامل شركت eBay بود و به‌خوبي مي‌دانست يك شركت بزرگ را بايد چگونه اداره كند. زماني كه او اين موقعيت شغلي را در اختيار گرفت، شركت HP به‌ آهستگي وارد مسير موفقيت شد. اين شركت هم‌اكنون بزرگترين توليدكننده رايانه‌هاي شخصي در جهان محسوب مي‌شود و توانسته است بازار جهاني را در دست بگيرد. ويتمن تضمين كرده است كه در آينده موفقيت‌هاي بيشتري از آن HP شود.

3- "نيلي كروئز"( Neelie Kroes) – رئيس كميسيون ديجيتال در اتحاديه اروپا

اگرچه "نيلي كروئز" مديريت يك شركت فناوري را برعهده ندارد،اما موقعيت كنوني او به گونه‌اي است كه مي‌تواند تمام شركت‌هاي فناوري در جهان را مديريت كند. او در طول فعاليت‌هاي خود در حوزه فناوري اقدامات گسترده‌اي انجام داده است و هم‌اكنون به عنوان نخستين فرد اتحاديه اروپا در زمينه استراتژي‌هاي حوزه ICT محسوب مي‌شود.

فعاليت‌هاي كروتز در اين موقعيت شغلي حساس باعث شده است تا اتحاديه اروپا در بخش فناوري پيشرفت‌هاي فراوان كند و طي چند سال اخير به موفقيت‌هاي فراوان در اين زمينه دست يابد.

4- "اورشلا برنز"( Urshla Burns) – مديرعامل شركت Xerox

او نخستين بار در تابستان سال 1980 به عنوان يك كارگر ساده فعاليت خود را در شركت زيراكس آغاز كرد و فعاليت‌هاي خود را به گونه‌اي انجام داد تا سرانجام در سال 2009 به عنوان مديرعامل اين شركت برگزيده شد. او پيش از اين مديريت سازمان Anne Mulcahy را برعهده داشت و همواره در زندگي كاري خود فردي موفق بود.

او هم‌اكنون به گونه‌اي در موقعيت شغلي خود حاضر شده است كه شركت زيراكس پله‌هاي موفقيت خود را به‌سرعت سپري مي‌كند. او پس از آنكه به عنوان مديرعامل برگزيده شد، بزرگترين خريد شركت زيراكس را انجام داد و با پرداخت 6.4 ميليارد دلار شركت Affiliated Computer Services را خريد. نشريه Forbes پيش از اين اعلام كرده بود كه اون چهاردهمين زن قدرتمند جهان در حوزه تجارت و بازرگاني محسوب مي‌شود.

5- "شريل سندبرگ"( Sheryl Sandberg) – مدير اجرايي شركت فيس‌بوك

شبكه اجتماعي فيس‌بوك كه شمار مشتركان آن از مرز يك ميليارد نفر هم فراتر رفته است، ارزشي بالغ بر 60 ميليارد دلار دارد و بيشتر فعاليت‌هاي آن برعهده مدير عملياتي شركت است. سندبرگ در اين سال‌ها بسيار موفق عمل كرده است، اما زماني كه فيس‌بوك وارد بازار بورس شد او نشان داد كه لياقت برگزيده شدن به عنوان يكي از قدرتمندترين زنان جهان را دارد.

كارشناسان بر اين باورند كه سندبرگ يكي از اثرگذارترين و مهم‌ترين افراد در صنعت جهاني فناوري محسوب مي‌شود. او پيش‌تر در شركت گوگل و "وزارت خزانه‌داري آمريكا" فعاليت كرده است و هم‌اكنون به خوبي مي‌داند كه شركت بزرگي چون فيس‌بوك را چگونه اداره كند.

6- "اوا چن"( Eva Chen) – مديرعامل شركت Trend Micro

او مديريت شركت توليدكننده ابزارهاي امنيتي Trend Micro را برعهده دارد. اين شركت را "جني چانگ"( Jenny Chang) خواهر وي و "استيو چانگ"( Steve Chang) برادر زنش در سال 1988 ميلادي تاسيس كردند. اما نحوه فعاليت اين شركت از زمان مديريت "اوا چن" به طور كامل تغيير كرد. او در سال 1992 ميلادي دفتر مركزي شركت را به شهر توكيو انتقال داد و در سال 2009 با خريد شركت كانادايي Third Brigade توانست بزرگترين تحول را در اين زمينه رقم بزند. اقدامات او طي سال‌هاي اخير به قدري قابل ملاحظه بود كه براي سال 2011 ميلادي گفته شد مجموع درآمدهاي Trend Micro از 1.2 ميليارد دلار هم فراتر رفته است. اين شركت در 23 كشور جهان بيش از 4500 كارمند دارد تمامي آن‌ها را "اوا چن" مديريت مي‌كند.

7- "سافرا كاتز"( Safra Catz) – رئيس شركت اوراكل

او در كنار "لري اليسون"( Larry Ellison) رئيس اصلي شركت اوراكل فعاليت مي‌كند و در اصل مديريت اوراكل به عنوان يكي از بزرگترين شركت‌هاي فناوري جهان را به طور كامل در دست دارد. او از سال 2004 تا كنون سمت مديريت را در شركت اوراكل به خود اختصاص داده و به يكي از تاثيرگذارترين افراد در صنعت جهاني فناوري تبديل شده است. اگر اليسون از پست كنوني خود كناره‌گيري كند، كاتز را بهترين گزينه براي جايگزيني با او مي‌دانند.

"سافرا كاتز" همچنين مديريت مركز مالي اوراكل نيز برعهده دارد و پيش از آنكه وارد اين شركت شود، با بسياري از بانك‌هاي سرمايه‌گذاري بزرگ جهان همكاري مي‌كرده است. كاتز تاكنون در بسياري از نشريات بين‌المللي جهان از جمله Fortune و Forbes عنوان يكي از قوي‌ترين زنان جهان را در اختيار گرفته است.

8- "ماريسا مِير"( Marissa Mayer) – مديرعامل شركت ياهو

شركت ياهو كه در گذشته محبوبيت فراواني نزد كاربران جهاني داشت، با روي كار آمدن گوگل كم‌كم از عرصه رقابتي خارج شد. اما زماني كه "ماريسا مير" مديريت اين شركت را برعهده گرفت توانست بار ديگر ياهو را به دوران اوج خود برساند. اگرچه تخصص اصلي مير با نياز ياهو متفاوت بود، اما تجربه مديريتي او توانست اين پورتال بزرگ اينترنتي را از مشكلات پيش‌رو نجات دهد.

"ماريسا مير" به مدت 13 مدير يكي از بخش‌هاي داخلي گوگل بود و در بسياري از محصولات و پروژه‌هاي اصلي گوگل شركت داشت. اگرچه "لري پيج"( Larry Page) مدير اصلي گوگل همواره مخالف آن بود كه مِيِر مديرعامل گوگل را در دست بگيرد، به همين خاطر او را به "مدير مركز خدمات و سرويس‌هاي منطقه‌اي" برگزيد. زماني كه ماريسا مديريت شركت ياهو را در دست گرفت، به گوگل ثابت كرد كه در پيدا كردن جايگاه مناسب براي او اشتباه كرده است.

9- "رني جيمز"( Renee James) – معاون مديرعامل شركت اينتل

او همواره به عنواني يكي از قدرتمندترين مديران شركت اينتل شناخته شده است و يكي از معدود افرادي محسوب مي‌شود كه از هم‌اكنون به عنوان مديرعامل بعدي بزرگترين شركت توليدكننده تراشه در جهان برگزيده شده است. جيمز شهرت خود را به واسطه فعاليت‌هاي قبلي در شركت‌هاي مختلف به دست آورده است. زماني كه او تنها 25 سال داشت، در شركتي با نام Andy Grove كار مي‌كرد و پس از مدت‌ها تلاش موفق شد ارتباط مستقيم و پرسود شركت خود با سازمان‌هاي بزرگي همچون اينتل را فراهم كند.

او در دره سيليكون نيز به موفقيت‌هاي فراوان دست يافت و توانست بزرگترين واگذاري در حوزه سيستم‌هاي امنيتي را رقم بزند. با فعاليتي كه او كرد شركت توليدكننده ابزارهاي امنيتي McAfee به ارزش 7.7 ميليارد دلار به اينتل واگذار شد.

10- "پادماسري واريور"(Padmasree Warrior) – مدير مركز فناوري در شركت سيسكو

سيسكو يكي از بزرگترين شركت‌هاي فناوري در جهان محسوب مي‌شود كه در حوزه شبكه‌هاي پيچيده و سيستم‌هاي رايانه‌اي گسترده فعاليت مي‌كند و مديريت مركز فناوري‌هاي آن را خانم واريور به عهده دارد. او از سال 2007 اين شغل را برعهده گرفته است و به گفته مديران داخلي، تاكنون هيچ مديري نتوانسته است مركز فناوري‌هاي سيسكو را به اين خوبي اداره كند.

او گروهي متشكل از 10 هزار مهندس را مديريت مي‌كند و كنترل پروژه‌هاي اصلي شركت سيسكو از جمله شبكه‌هاي بدون مرز، مراكز داده و همچنين سيستم‌هاي مجازي‌سازي، سيستم‌هاي همكاري و حيطه امنيت و ابزارهاي موبايلي را نيز برعهده دارد. خانم واريور يكي از خوشنام‌ترين مديران فناوري در جهان محسوب مي‌شود و پيش از اينكه وارد سيسكو شود، به مدت 20 سال مديريت مركز فناوري در شركت موتورولا را برعهده داشت. او از "جرج بوش"( George Bush) رئيس جمهور اسبق آمريكا "مدال ملي فناوري" را نيز دريافت كرد.

------------

موارد موضوعي مرتبط

زنان

آي‌تي

تاثير گذار

سازمان جهاني مخابرات

سال 2013

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آی تی ایران]
[مشاهده در: www.itiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن