واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش بزرگ خانواده در خراسان جنوبي برگزار شد
داخلي. اجتماعي. فرهنگي.
همايش بزرگ خانواده به مناسبت گراميداشت روز ملي خانواده روز چهارشنبه در بيرجند برگزار شد.
مدرس آموزش خانواده و عضو انجمن مشاوره ايران در اين همايش با بيان اينكه خانواده از منظر دين اسلام نمادي از بهشت است گفت: تنها جايي كه ميتوان طعم بهشت و آرامش را چشيد كانون گرم خانواده است.
ولايتالله درويشي با اشاره به فرصتها و تهديدهاي خانواده افزود: شكسته شدن اقتدار پدر و محبوبيت مادر، فقدان مهر و محبت، بياعتنا بودن و نيز بيكاري و تورم از جمله تهديدهاي درون و برون خانواده است.
وي توجه به دين اسلام و گرايش ذاتي زن و مرد به يكديگر را از فرصتهاي خانواده ذكر و بيان كرد: بايد با مديريت تهديدهاي خانواده را به فرصت تبديل كنيم.
او افزود: هيچ ثروتي براي خانواده بهتر از نشاط و آرامش نيست لذا بايد براي ايجاد نشاط صادق و پايدار در خانواده تلاش كرد.
وي اظهار داشت: با توجه به اينكه شخصيت فرزندان از رفتار پدر و مادر شكل ميگيرد توجه به ارتقا سلامت محيط خانواده و كيفيت روابط با ديگران ضروري است.
مديركل دفتر امور خانواده و بانوان استانداري خراسان جنوبي هم در اين همايش گفت: حضرت زهرا(س) بهترين الگو براي خانواده است.
فاطمه زهرا هلال بيرجندي همچنين زن را عامل رشد و كمال، آرامش خانواده و مايه دلگرمي فرزندان دانست و افزود: در دولت نهم بر اساس نظام مقدس جمهوري اسلامي گامهاي مثبتي در راستاي تحكيم بنيان خانواده برداشته شده است.
وي "طرح ملي رحمت" با شركت ۲۶هزار و ۲۰۰خانواده شهري و روستايي، طرح آموزش خانواده با حضور ۲۶۴۰نفر از كاركنان شاغل و ۴۸طرح و برنامه ديگر را از جمله برنامههاي اجرا شده براي تحكيم بنيان خانواده در استان ذكر كرد.
او افزود: امسال برنامههاي ۳۷طرح فرهنگي با جذب يك ميليارد و ۴۶۰ ميليون ريال اعتبار براي تحكيم بنيان خانواده در خراسان جنوبي در حال اجرا است.
معاون سياسي امنيتي استانداري خراسان جنوبي هم بر توجه به رشد و شكوفايي كانون خانواده ايراني براي الگو شدن در جهان تاكيد كرد.
عيسي فرهادي در همايش منطقهاي روز ملي خانواده در خراسان جنوبي افزود:
خانواده نهاد مقدسي است كه در طول تاريخ حيات بشري فراز و نشيبهاي بسياري را طي كرده است.
وي گفت: طي اين دوران تلاشهاي زيادي براي متلاشي كردن نهاد ارزشي خانواده تحت تاثير عوامل محيطي، سياسي و استعماري صورت گرفته است.
او با اشاره به اينكه ۵۰درصد نهاد مقدس خانواده را بانوان تشكيل ميدهند افزود: هجمههاي زيادي براي منحرف كردن اين بخش از نهاد خانواده وجود داشته كه نگاههاي جاهلانه و ابزاري به زن نمونهاي از آن است.
وي گفت: اسلام آمد و به همه نابسامانيها در مورد زن پايان داد و خانواده را اصيلترين و با ارزشترين نهاد اجتماع قرار داد تا جايي كه قرآن كريم هيچ تفاوتي را بين زن و مرد در پاداش اخروي قايل نشده است.
او با اشاره به اينكه امروزه خانواده در دنياي امروزي بيش از هر زمان ديگري مورد هجمه و تجاوز قرار دارد گفت: همه استعدادها و لذتهاي بشري در سايه يك خانواده ارزشي است.
وي بر توجه علما، صاحبنظران و جوانان به رشد و شكوفايي نهاد خانواده بر اساس خانوادهاي كه اسلام توصيه كرده تاكيد و بيان كرد: بيتوجهي به اين نهاد مقدس ضربات جبران ناپذيري به جامعه بشري وارد ميكند.
مديركل اداره بهزيستي خراسان جنوبي هم در اين همايش گفت: خانواده كوچكترين نهاد اجتماع به عنوان اصليترين و بنياديترين عضو جامعه محسوب ميشود.
محمدحسن اكبري مطلق با اشاره به اينكه در متون اسلامي و تاريخ اسلام توجه خاصي به نهاد مقدس خانواده شده افزود: خانواده مدرسه اصلي تربيت انسان و مهد انسانسازي است.
وي گفت: به رغم تحولات و تغييرات و رشدي كه به عنوان توسعه در دنيا بوجود آمده عملكرد و بنياد اصلي خانواده تغيير نكرده است.
او تربيت فرزندان و تامين نيازهاي روحي، رواني و معنوي و رسيدن به آرامش را رسالت و فلسفه تشكيل خانواده ذكر و بيان كرد: تحكيم بنيان خانواده و كاهش آسيبهاي اجتماعي بايد از اهداف اصلي دستگاهها باشد.
همايش منطقهاي روز ملي خانواده از سوي بهزيستي خراسان جنوبي با حضور استانهاي خراسان رضوي، خراسان شمالي، سيستان و بلوچستان، سمنان و كرمان در بيرجند برگزار شد.
چهارشنبه 4 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]