واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير صنايع و معادن: ظرفيت توليد سيمان كشور از مرز 56 ميليون تن گذشت
خبرگزاري فارس: وزير صنايع و معادن گفت: با گشايش كارخانه سيمان ساروج اصفهان و ديگر كارخانههاي سيمان كشور، ظرفيت توليد سيمان كشور از 40 ميليون تن به 56 ميليون تن رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، علي اكبر محرابيان ظهر امروز در آيين گشايش كارخانه سيمان ساروج اصفهان در منطقه مرودشت علويجه اظهار داشت: طي يكسال گذشته ظرفيت توليد سيمان در كشور بيش از 16 ميليون تن افزايش داشته است كه اين حركت، انقلابي بزرگ در صنعت سيمان كشور محسوب ميشود.
وي با اشاره به كاهش چشمگير قيمت سيمان در كشور افزود: سال گذشته هر تن سيمان با قيمت يك ميليون و 700 هزار ريال به فروش ميرسيد در حاليكه امسال سيمان با قيمت كمتر از 520 هزار ريال عرضه ميشود.
وزير صنايع و معادن با اشاره به رشد شاخصهاي بورس در بخش سيمان تصريح كرد: اين حركتها سبب رضايتمندي توليدكنندگان بخش صنعت و بهبود وضعيت سيمان در كشور شده است.
وي با مقايسه شاخصهاي رشد بخش توليد و صنعت استان اصفهان در برنامههاي سوم و چهارم توسعه بيان داشت: توليد استان در شش ماهه گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته 18 درصد رشد داشته كه اين آمار از متوسط رشد توليد كشور با 5/11 درصد بالاتر است.
محرابيان با تأكيد بر رشد 152 درصدي پروانه بهرهبرداري طي برنامه چهارم توسعه دوره دولت نهم در مقايسه با اين مدت مشابه در برنامه سوم توسعه اظهار داشت: متوسط رشد كشور در صدور پروانه بهرهبرداري 65 درصد بوده است.
وي همچنين ميزان سرمايهگذاري استان اصفهان در برنامه سوم توسعه را 4ميليارد و 510 ميليون ريال عنوان كرد و خاطرنشان كرد: اين ميزان در برنامه چهارم توسعه با رشد 384 درصد، به ميزان 26 ميليارد و 100 ميليون ريال افزايش يافته است.
وزير صنايع و معادن از ايجاد 41 هزار و 500 فرصت شغلي در برنامه چهارم توسعه خبر داد و گفت: در برنامه سوم 22 هزار و 410 فرصت شغلي در بخش صنعت و معدن استان ايجاد شده بود.
وي افزود: فرصت شغلي در دولت نهم در استان اصفهان با رشد 85 درصدي مواجه شده در حالي كه متوسط رشد كشور در اين مدت 15 درصد بوده است.
محرابيان تصريح كرد: اين آمارها گوياي رشد و توسعه صنعت استان اصفهان در برنامه چهارم توسعه و فعاليتي بيش از كل پنج سال است.
وي همچنين از اختصاص نيمي از منابع صندوق ذخيره ارزي براي توليد بخش خصوصي خبر داد و افزود: اختصاص 7 ميليارد دلار از اين صندوق براي شش ماه به صورت تسهيلاتي چون دلار، يورو، درهم و درهم، پرداخت مابهالتفاوت تسهيلات از سوي صنعتگران به صورت دلار به دليل ثبات بازار دلار و همچنين پيش پرداخت حكمي كمتر از 10 درصد براي دريافت تسهيلات موجب توزيع عادلانه تسهيلات در بخش صنعت شده است.
وزير صنايع و معادن با تاكيد بر اينكه در شش ماه ابتداي امسال با تلاش صنعتگران كاهش توليد نداشتهايم خاطرنشان كرد: با تامين نقدينگي و تامين به موقع سوخت در نيمه دوم امسال توليدات در بخش صنعت افزايش مييابد.
انتهاي پيام/ب
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]