واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: سلام دوستان میدونم که خیلیهاتون دوست داریدهنرفتوشاپ رویادبگیریدمنم دوست دارم یادبگیرم خوشحال میشم کمک کنیدوازمراحل ابتدایی اموزش بدیدواگه دوست داشتین میتونین عکسهایی که با فتوشاپ درست کردیدرواینحا بذاریدلطفا هرکس تحربه ای داره کمک کنه
آموزش ترفندهاي فتوشاپ:
http://aflakpc.persianblog.ir/
سلام عزيزم . من فتوشاب و كرل زياد كار ميكنم تقريباً همه عكسامو با اين دوتا نرم افزار درست ميكنم . ولي خودم ياد گرفتم يه عكس توي فتوشاپ باز كن و در قسمت فيلترها برو و ببين هر كدوم از فيلترها چه كاري روي عكس انجام ميدن . تازه ميتوني آموزش گام به گامش رو هم از اينترنت بگيري . چيزهاي و امكانات خيلي جالبي داره . تازه يك سري تمپليت هاي رايگان هم توي اينترنت داره كه مي توني دانلود كني و عكسات رو داخل اونها قرار بدي عزيزم بازم اگر كمك خواستي من در خدمتم دوستم .
توي اينترنت دنباله اين لغت بگرد . تصاوير لايه باز براي فتوشاپ . يا :
FREE WEDDING PSD
http://mahmodnigm2008.jeeran.com/archive/2009/4/859289.html
مرسی گیگیلنازجون ازراهنماییت ولی فکرکنم خیلی بایدکارکنی تا یادبگیری
من با یه آموزش ساده و نسبتا کاربردی شروع می کنم، از این آموزش برای حذف پس زمینه نامناسب عکسامون یا حتی زیباسازی عکسامون استفاده می کنیم:
اول عکسمون رو تو فتوشاپ باز می کنیم
با فشار دادن دکمه ctrl+shift+n یه لایه جدید ایجاد می کنیم
از جعبه tools ابزار Elliptical marquee tool رو انتخاب می کنیم و در قسمت آپشن (که بالای صفحه، پایین نوار منو هست) به feather بسته به سایز عکستون مقدار دهی می کنید، مثلا من برای عکسم مقدار 20 رو دادم، بعد دور قسمت مورد نظرتون می کشید، کاری که تو این مرحله انجام دادیم اینه: بخشی از عکستون رو با این ابزار انتخاب کردید
تو مرحله بعد دکمه ctrl+shift+I رو می زنیم تا انتخابمون Inverse بشه
حالا ابزار paint bucket رو انتخاب می کنیم و رنگ پیش زمینه رو هم سفید، حالا تو لایه ای که ایجاد کردیم روی قسمت های حاشیه ای کلیک می کنیم (اون قسمتهایی که ضربدر زدم)
نتیجه باید به صورت زیر باشه:
با زدن دکمه ctrl+shift+e همه لایه های قابل مشاهده با هم merge میشن و می تونید فایلتون رو با فرمت jpg ذخیره کنید
اگه اشکالی بود در خدمتم
پيوست ها:
final.jpg [ 36.54 KiB | بازديد 384 بار ]
مرسی memol عزیز
خیلی خوب بود
عزیزم میشه روتوش کردن عکس را هم یاد بدید
آموزشتان خیلی عالی است
عزیزم paint bucket را از کجا باید انتخاب کنیم؟
عاشق نوشته است:عزیزم paint bucket را از کجا باید انتخاب کنیم؟
همون سطل رنگه، تو جعبه ابزارهاست، سمت چپ پنجره فتوشاپه
عاشق نوشته است:مرسی memol عزیز
خیلی خوب بود
عزیزم میشه روتوش کردن عکس را هم یاد بدید
آموزشتان خیلی عالی است
راستش یه کم سختمه یه فایل برای آموزش روتوش درست کنم، ولی یدونه فایل pdf دارم ماله سایته پی سی ورلد قسمت گرافیکش اگه از نظر قوانین اشکالی نداره اونو بذارم، و خودم رفع اشکال کنم، وگرنه طول میکشه تا آموزش ام آماده بشه
ممول جون مرسی عزیزم عالی بود منم دوست دارم یاد بگیرم فعلا در حد صفرم
منتظر آموزشهای خوبت به زبان ساده ساده هستممممممممممم
دوستان در این مبحث میخوام از ابتدا باهم فتوشاپ رو مرحله به مرحله پیش بریم
بخش اول آشنايی با محيط فتوشاپ
آشنايی با محيط PhotoShop:
وقتی برای اولين بار برنامه فتوشاپ را باز میکنيم جعبه ابزار (Tool Box) را مشاهده خواهيم کرد که در سمت چپ صفحه نمايش قراردارد. در سمت راست نيز سه پنجره وجود دارد. منوهای PhotoShop هم در قسمت بالای صفحه نمايش قرار گرفتهاند.
در اين حالت محيط کاری را مشاهده نخواهيم نمود، زيرا فتوشاپ برخلاف ساير برنامههای گرافيکی به صورت خودکار صفحه جديدی را برايمان باز نمیکند. اين بدان علت است که بيشتر کارها در فتوشاپ روی تصاويری صورت میگيرد که از منابع ديگری به دست آمده است
پيوست ها:
1.JPG [ 52.32 KiB | بازديد 420 بار ]
ايجاد صفحه جديد :
برای ايجاد يک صفحه جديد روی منوی فايل کليک می کنيم و گزينه New را انتخاب می کنيم. در پنجره New در قسمت Name میتوانيم اسم مورد نظرمان را برای اين تصوير وارد نماييم. همچنين میتوان اين جعبه متن را خالی رهاکرد و بعداً تصوير را نام گذاری نمود.
در بخش Image Size بايد اندازههای تصوير، يعنی ارتفاع و پهنای آن را تعيين کنيم. اين اندازهها میتواند بر حسب پيکسل، اينچ، سانتيمتر، نقطه، پيکا يا ستون باشد. با کليک روی ليست بازشونده اين قسمت میتوانيم آن را ببنديم.
قسمت Resolution (وضوح) مربوط به تعداد نقطهها در هر اينچ يا سانتيمتر میباشد (Pixel/inch يا Pixel/cm). اين پارامترها از اهميت زيادی برخوردار است زيرا کيفيت تصوير را تعيين میکند. هرچه وضوح بالاتر باشد، تصوير دارای کيفيت بهتری میشود. در عين حال حافظه بيشتری نيز اشغال خواهد شد. وضوح بيشتر تصاوير چاپی در حدود 300 Pixel/inch است.
در قسمت mode نوع رنگ را انتخاب میکنيم.در باره انواع رنگها در بخشهای بعدی کاملاً توضيحات ارائه خواهد شد.
در قسمت contents سه گزينه داريم که بايد يکی از گزينهها حتماً انتخاب شود. در اين قسمت نوع پسزمينه تصوير را انتخاب میکنيم.
گزينه Transparent در قسمت contents را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمهی ok کليک کرده تا با توجه به اين تنظيمات وارد يک صفحه جديد شويم.
پيوست ها:
2.JPG [ 84.7 KiB | بازديد 439 بار ]
پنجره Navigator:
در سمت راست پنجرهای با نام Navigator وجود دارد. در اين برگه يک مستطيل قرار دارد که توسط آن محدودهای از کل تصوير مشخص میشود. محدوده داخل اين مستطيل در پنجره مربوط به تصوير نمايش داده میشود. با حرکت مثلثی که در اين برگه قرار دارد يا تغيير عددی که در جعبه متن کنار آن وجود دارد، میتوانيم اندازه اين محدوده را تغيير دهيم.
برای تغيير اندازه دو دکمه نيز در پايين پنجره وجود دارد که میتوان از طريق آنها نيز ابعاد مذکور در صفحه قبل را تغيير داد.
پيوست ها:
3.JPG [ 63.58 KiB | بازديد 390 بار ]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1524]