واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه/ 50زهرابيگم روستا:توجه برخي مبلغان زن به جنبه مادي كار، رسالت تبليغ را زير سؤال برده است
گروه اجتماعي: توجه برخي مبلغان زن به جنبه مادي و دريافت دستمزدهاي هنگفت يكي از شايعترين آسيبهاي حوزه تبليغ زنان است كه حتي رسالت تبليغ را زير سؤال ميبرد.
«زهرابيگم روستا» مدرس قرآن و يكي از پيشكسوتان عرصه تبليغ در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با بيان اين مطلب گفت: يكي از اصولي كه بايد همواره در امر تبليغ مورد توجه مبلغان قرار گيرد، بهروز بودن اطلاعات ديني آنان است زيرا بالابودن آگاهيهاي ديني كمك زيادي به جذب مخاطب و همچنين پاسخگويي به شبهات آنان ميكند.
وي افزود: بهرهمندي از لفظ گويا و قدرت بيان از ديگر ويژگيهاي مبلغان است چراكه اطلاعات تخصصي آنها زماني به ارتقاي معارف مخاطبان منجر ميشود كه اين مباني با بيان قوي و صحيح به مخاطبان ارائه شود.
روستا در پاسخ به پرسش خبرنگار ايكنا مبني بر اينكه با توجه به اين ويژگيها وضعيت كنوني مبلغان را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ تصريح كرد: آگاهي دقيقي از روند فعاليت آنها ندارم اما با تعاملي كه با جمعي از زنان مبلغ دارم عملكرد برخي از آنان نامناسب و شايسته تبليغ نيست.
اين مدرس قرآن درباره آسيبهاي كنوني عرصه تبليغ بانوان به ايكنا اظهار كرد: توجه به جنبه مادي و دريافت دستمزدهاي هنگفت يكي از شايعترين آسيبهاي حوزه تبليغ زنان است كه حتي رسالت تبليغ را زير سؤال ميبرد زيرا برخي از مبلغان در قبال جزئيترين برنامهها، تقاضاي پول زيادي را از ميزبان دارند.
وي ضعف در انتقال مطالب به مخاطبان را از ديگر خلأهاي حوزه تبليغ زنان عنوان كرد و گفت: چه بسيار مبلغاني كه مطالعات خوبي در زمينه دين و نحوه تبليغ آن دارند اما ضعف در برقراري ارتباط، همه دانش آنان را تحتالشعاع قرار داده است.
ساماندهي فعاليت زنان مبلغ از ديگر مباحث طرحشده در اين گفتوگو بود كه مؤلف كتاب «بياني از قرآن» درباره آن افزود: نهادهاي دولتي موظف در امر تبليغ بايد تدابيري را براي مقابله با مبلغاني كه از ابزارهاي تبليغي براي بهدست آوردن شهرت و مكنت استفاده ميكنند، اتخاذ كنند.
روستا در پايان اين گفتوگو خواستار توجه مبلغان به ابعاد اسلامي تبليغ و پرهيز از جنبههاي مادي و غيرالهي در اين زمينه شد.
همچنين «زهرابيگم روستا» در سال 1295 هجري شمسي در محله «سرچشمه» متولد شد و از نوجواني وقت خود را صرف آموزش قرآن كرد و در همين زمينه تأليفاتي با عنوان كتاب تفسير «بياني از قرآن» را در كارنامه كاري خود دارد كه حاصل بيش از 20 سال تحقيق اين مدرس قرآن است.
تأليف كتاب در زمينههاي تاريخ زندگي چهارده معصوم(ع)، زندگي حضرت زينب(س)، حضرت ابوالفضل(ع) و «راهنماي حج» از ديگر فعاليتهاي اين بانوي مبلغ است.
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]