تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818272463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند نکته درباره هپاتیت سی در بیماران هموفیلی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چند نکته درباره "هپاتیت سی" در بیماران هموفیلی
رئیس شبکه هپاتیت ایران نکاتی را درباره شیوع هپاتیت سی در بیماران هموفیلی شرح داد و گفت: به طور کلی رسیدگی به وضعیت درمانی بیماران هموفیلی مبتلا به هپاتیت «سی» با فراهم کردن امکانات تشخیصی دقیق‌تر و داروهای موثرتر، تقویت سازمان انتقال خون در ارائه خدمات بیشتر به مردم و تبلیغ در جهت تقویت اهدای خون مناسب، می‌تواند مشکل بیماران هموفیلی مبتلا به هپاتیت «سی» را حل کند.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر سیدموید علویان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بیماری هموفیلی، گفت: بیماری هموفیلی یک بیماری ارثی با اختلال انعقادی است. این بیماری با انواع آن یعنی هموفیلی نوع «آ» و هموفیلی نوع «ب» معرفی می‌شود. هرچند که مرگ بیماران هموفیلی به دلیل انواع خونریزی دور از انتظار نبوده است، اما خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی و ارائه مراقبت‌های لازم، طول عمر این بیماران افزایش یافته و علاوه بر آن شیوه زندگی آنها نیز تغییر کرده است. به طوریکه در سال ۱۹۷۳ گزارشی منتشر شد که بر اساس آن از مجموع ۱۱۳ بیمار هموفیل تحت نظر، ۸۲ نفر قبل از ۱۵ سالگی فوت کرده‌اند.


وی با بیان اینکه در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ استفاده از پلاسمای تازه سبب بهبودی بیماران شد و سپس در دهه ۱۹۶۰ به دنبال ورود فاکتورهای تغلیظ شده انعقادی، بیماران هموفیلی به زندگی نزدیک به طبیعی دعوت شدند، افزود: بیماران هموفیلی باید از فرآورده‌های انعقادی استفاده کنند تا بتوانند کیفیت زندگی خود را حفظ کنند، اما مشتقات پلاسمایی در ابتدا ممکن بود حاوی عوامل عفونی مانند ویروس‌های هپاتیت «بی» و «سی»، ایدز و... باشند، اما با پیشرفت روزبروز علم پزشکی به سمت کشف مجهولات و حذف خطرات خون و فرآورده‌های آن، علاوه بر ارتقاء کیفیت زندگی بیماران هموفیلی، آنها را در برابر خطرات بیماری‌های عفونی تا حدود زیادی محافظت کرد.


علویان با بیان اینکه طبق بررسی‌های انجام شده میزان آلودگی به هپاتیت «سی» در مبتلایان به هموفیلی نوع «آ» بیشتر از هموفیلی‌های  نوع «ب» است، ادامه داد: علت آن مصرف بیشتر فاکتورهای انعقادی توسط بیماران هموفیل نوع «آ» .اعلام شده است از طرفی همانطور که گفته شد مصرف خون و فرآورده‌های خونی مانند پلاسمای تازه، قبل از سال‌های ۱۳۷۴-۱۳۷۵ می‌تواند یکی از راه‌های عمده‌ ابتلای این جمعیت به هپاتیت «سی» باشد. گرچه که راه‌های انتقال دیگر از جمله دفعات بستری زیاد در بیمارستان، تزریقات مکرر، دندانپزشکی، اعتیاد به مواد مخدر تزریقی، بی بند و باری جنسی از راه‌های دیگر ابتلا به هپاتیت «سی» است.


وی تاکید کرد: به طور کلی رسیدگی به وضعیت درمانی بیماران هموفیلی مبتلا به هپاتیت «سی» با فراهم کردن امکانات تشخیصی دقیق‌تر و داروهای موثرتر، تقویت سازمان انتقال خون در ارائه خدمات بیشتر به مردم و تبلیغ در جهت تقویت اهدای خون مناسب می‌تواند مشکل بیماران هموفیلی مبتلا به هپاتیت «سی» را حل کند.








۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن