تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860286295




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دورخیز ترامپ برای قراردادن سپاه در لیست تروریست‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: دورخیز ترامپ برای قراردادن سپاه در لیست تروریست‌ها

روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: رئیس‌جمهور آمریکا به جای وضع مجدد تحریم‌ها علیه ایران که می‌تواند توافق هسته‌ای را به خطر بیندازد قصد دارد اقدامات جدیدی علیه این کشور از جمله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران به کار گیرد.


روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: رئیس‌جمهور آمریکا به جای وضع مجدد تحریم‌ها علیه ایران که می‌تواند توافق هسته‌ای را به خطر بیندازد قصد دارد اقدامات جدیدی علیه این کشور از جمله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران به کار گیرد.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، انتظار می‌رود که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هفته آینده به عنوان بخشی از راهبرد سخت‌گیرانه خود علیه جمهوری اسلامی، نیروی ویژه سپاه پاسداران در این کشور را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کند. یک مقام ارشد دولت آمریکا گفت که رئیس‌جمهور ترامپ که انتظار می‌رود هفته آینده پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تایید نکند، به دنبال وضع مجدد تحریم‌های گسترده که اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را به خطر خواهد انداخت نیست. به گفته یک منبع آگاه، اما انتظار این است که دونالد ترامپ اقدامات جدیدی علیه ایران اعلام کند، از جمله چشم‌انداز تحریم‌های هدفمند مضاعف، تروریست اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به کارگیری موضع سخت‌گیرانه‌تر در قبال آنچه واشنگتن حضور نیابتی ایران در سوریه،‌ عراق و یمن می‌خواند. این منبع آگاه افزود: این یک راهبرد یکپارچه در قبال ایران است که روی خنثی کردن و عقب راندن فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و جهان تمرکز دارد. یک فرد مطلع از این راهبرد جدید گفت که این شامل افزایش اقدام محرمانه علیه ایران و آنچه نیروهای نیابتی این کشور خوانده می‌شود است. رئیس‌جمهور آمریکا که بارها توافق هسته‌ای را مورد انتقاد قرار داده، گفته است که می‌خواهد در 15 اکتبر در گزارش خود به کنگره عدم پایبندی ایران به توافق را اعلام کند. چنین کاری سرنوشت توافق را به کنگره خواهد سپرد که 60 روز فرصت خواهد داشت درباره وضع مجدد تحریم‌های مرتبط هسته‌ای علیه ایران تصمیم‌گیری کند. حتی اگر کنگره این کار را انجام ندهد، احتمال دارد دست به اتخاذ اقدامات تنبیهی بیش‌تر علیه ایران بزند. اگرچه تنها رهبری کنگره است که می‌تواند ابتکار عمل وضع مجدد تحریم‌ها را در دست بگیرد، تمرکز ناگهانی روی ایران ممکن است جنگ‌طلبان آمریکایی از جمله تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه را ترغیب به ارائه قانونی جدید علیه ایران خارج از توافق هسته‌ای کند. دولت علاوه بر این امیدوار است که بتواند قانون کنونی را که از رئیس‌جمهور می‌خواهد هر 90 روز یک بار پایبندی ایران را تایید کند، طولانی‌تر کرده یا آن را اصلاح کند، اما مشاوران کنگره می‌گویند که آنها هنوز منتظرند ببینند آیا ترامپ تصمیم‌گیری را به قانونگذاران خواهد سپرد یا نه.
 

دریافت عناوین آخرین خبرها در تلگرام


شنبه, 15 مهر 1396 ساعت 14:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن