تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860431032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله‌های ادامه‌دار قالیباف به روحانی، همچنان صریح


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حمله‌های ادامه‌دار قالیباف به روحانی، همچنان صریح
شهردار تهران که هنوز در تعارف و تردید تبلیغ‌گونه آمدن یا نیامدن در انتخابات ٩٦ است، در روزهای ابتدایی بهار، از در انتقاد صریح درآمده و با انتقاداتی تند نسبت به رئیس‌جمهور این روند را شروع کرده است.
آفتاب‌‌نیوز :  او که چند روز پیش از ترغیب همگان برای تلاش در تغییر رئیس‌جمهور فعلی سخن گفته بود، در دومین انتقاد صریح خود نرخ بی‌کاری را غیرواقعی خواند و گفت: در حالی نرخ بی‌کاری ١٠، ١٢ درصد اعلام می‌شود که بی‌کاری در قشر جوان تحصیل‌کرده بیش از ٣٨ درصد است.

به گزارش شرق، محمدباقر قالیباف که روز گذشته در مراسم افتتاح پایانه شهید کلاهدوز از خط ٤ مترو تهران حضور داشت، با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» تأکید کرد: طبیعتا همه افراد در سطوح مختلف از جمله مدیران و مردم باید دست به دست هم دهیم و با معضل بزرگ بی‌کاری در کشور و نبود شغل دست‌وپنجه نرم کنیم و در این میان باید با تدبیر و خلاقیت این مشکل بزرگ را حل‌وفصل کنیم.

وی تأکید کرد: در حوزه مترو از چند سال گذشته این رویکرد مربوط به اقتصاد مقاومتی و نگاه مدیریت جهادی را در دستور کار قرار دادیم. همچنان‌که در دوره تحریم‌ها نیز با همه مشکلات و مسائل مالی، هرگز فعالیت‌های شهرداری در بخش‌های مختلف، خصوصا مترو تعطیل نشد. در حوزه واگن‌سازی بسیاری از کارخانه‌ها در کشور تعطیل شده، این در حالی است که واگن‌سازی در شهرداری تهران به صورت دوشیفت کار می‌کند و امسال نیز قول گرفته‌ایم که فعالیت واگن‌سازی را به سه شیفت افزایش دهیم تا کار به صورت ٢٤ ساعته انجام شود.

قالیباف به یافته‌های کارشناسان شهرداری تهران به اشتغال‌زایی که در این سال‌ها مترو برای صنعت و جوانان داشته اشاره کرد و گفت: احداث هر ٢٠ کیلومتر مترو ١٦ هزار شغل مستقیم ایجاد می‌کند، به‌اضافه اینکه هر شغل مستقیم نیز ١٠ شغل غیرمستقیم ایجاد می‌کند، در حقیقت با احداث صد کیلومتر مترو حدود ٨٠ هزار شغل مستقیم و ٨٠٠ هزار شغل غیرمستقیم ایجاد شده است.

قالیباف که در سال‌های گذشته تاکنون بارها به طور رسمی و برنامه‌ای قول احداث سالانه ١٥ کیلومتر مترو را داده است، اما در هیچ‌یک از این سال‌ها این قول به نتیجه نرسیده، با اتکا به همین آمار اشتغال در مترو، به آمار اشتغال در کل کشور نقبی زد و گفت: معضل بی‌کاری با روش‌هایی که تا الان دنبال شده قابل حل‌وفصل نیست. آمار روشن است و نشان می‌دهد با بسته‌های پیشنهادی و تصمیماتی که گرفته می‌شود، این کار به نتیجه نخواهد رسید، بلکه باید راه، نگرش و رویکرد نو براساس همان مبانی اقتصاد مقاومتی را مدنظر قرار دهیم. شهردار تهران که در سال‌های گذشته همواره خود را به‌عنوان رقیبی برای دولت دیده است، به صراحت عملکرد دولت برای اشتغال‌زایی را زیر سؤال برد و گفت: تقاضای شغل قشر جوان ما حتما یک سونامی بزرگ در کشور است که اگر برای آن چاره‌اندیشی نکنیم، این سونامی دولت را با خودش خواهد برد. باید پاسخ‌گوی جوانان باشیم. در حالی نرخ بی‌کاری ١٠، ١٢ درصد اعلام می‌شود که بی‌کاری در قشر جوان تحصیل‌کرده بیش از ٣٨ درصد است.

او تأکید دارد رکودی در جامعه حاکم شده که بی‌سابقه است و به یاد نمی‌آوریم که رکودی به این مدت در کشور وجود داشته باشد و به همین دلیل خطاب به مردم توصیه می‌کند: «باید برای آن چاره‌اندیشی شود و تدابیر مقام معظم رهبری در اولویت جدی ما قرار گیرد». او روش‌های به‌کارگرفته‌شده برای اشتغال را کهنه، غیرعلمی و غیرعملی می‌نامد که باید به آنها پایان داد و می‌گوید: تا زمانی که مدیران فعال نشوند، تنبلی را کنار نگذارند و صرفه‌جویی نکنند، هرگز قادر نیستند برای جوانان کار تولید کنند. محمدباقر قالیباف این روزها جمله «هیچ درخواستی برای نامزدی نداشته و ندارم» را بارها تکرار کرده است و همین جمله او را بسیاری از سیاسیون و رسانه‌ها به معنای عدم حضور او در رقابت‌های انتخابات پیش‌رو قلمداد کردند، بااین‌حال موضع‌گیری‌ها و حملات تند و گاه‌وبیگاه او در این روزها و برخی اخبار و حواشی مرتبط با فعالیت‌های‌ شبه‌تبلیغاتی‌اش به نظر حکایت از چیز دیگری دارد. بااین‌حال قالیباف تنها چهار روز پیش بود که در انتخابات درون‌گروهی جمنا (نیروهای موسوم به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) برای انتخاب گزینه‌های اصلی انتخابات پس از رئیسی، زاکانی و بذرپاش با هزارو ٣٧٣ رأی نفر چهارم شد. بی‌تردید این رتبه برای او پس از ١٢ سال شهردار تهران‌بودن و دو دوره تلاش برای کسب مقام ریاست‌جمهوری نتیجه‌ای ناامیدکننده است، چراکه این آرا نشان می‌دهد قالیباف حتی در میان همفکران سیاسی خود نیز مقبولیت چندانی ندارد. با‌این‌همه اما به نظر می‌رسد شهردار تهران همچنان قصد کنارکشیدن از صحنه رقابت‌ها را ندارد.

او چند روز پیش هم در گفت‌وگویی صریح با تسنیم وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور را در شرایط بحرانی برشمرده و گفته بود: «تردیدی وجود ندارد که شرایط فعلی در نتیجه سوءمدیریت و ناکارآمدی دولت فعلی است، بنابراین برای هر فرد دلسوزی تلاش برای جایگزین‌کردن رئیس‌جمهوری مناسب به‌جای رئیس‌جمهور فعلی در ٢٩ اردیبهشت ضرورتی انکارناپذیر است.

وی همچنین گفته بود: «همه کسانی که به‌دنبال نجات کشور از بحران‌های اقتصادی و اجتماعی هستند باید برای تغییر دولت فعلی تلاش کنند».

شهردار تهران که از سال ٩٢ و آخرین تلاشش در عرصه انتخابات، برنامه‌های بسیاری را در شهر تهران معطل یا متوقف کرد، دیگر همانند سال‌های قبل پروژه‌های مترو را در اولویت نگذاشت و این‌گونه بود که خطوط ٦ و ٧ مترو تهران که باید تا سال ٩٦ به طور تدریجی افتتاح می‌شدند، هنوز در مراحل آماده‌سازی ایستگاه‌ها هستند و بخش‌هایی از خط سه مترو تهران هم هنوز افتتاح نشده است.

رحمت‌اله حافظی و محسن سرخو، دو عضو اصولگرا و اصلاح‌طلب شورای شهر تهران و تعداد دیگری از اعضا در یکی، دو سال اخیر بارها درباره جابه‌جایی اعتبارات مترو و دراولویت‌نبودن این پروژه‌ها تذکر داده بودند. به‌هرروی عملکرد مترو و زمان بهره‌برداری ایستگاه‌ها - البته به طور کامل و نه ایستگاه‌های اول و آخر در هر خط- خود کارنامه و نمونه روشنی بر این عملکرد چهارساله اخیر است که با تأخیر در سال ٩٦ و ٩٧ به ثمر می‌نشیند؛ خواه محمدباقر قالیباف همچنان شهردار باشد یا نباشد.



۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن