واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
نقشه راه شهردار تهران لو رفت
چشمان قالیباف دنبال معاون اولی رئیسی!
روز نو : سرهنگ روز گذشته با اعلام اینکه در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهد کرد، از هتتریک شکستهایش در انتخاباتهای ریاست جمهوری جلوگیری نمود و فرار از باخت احتمالی را به قرار و پذیرش شکست مجدد از حسن روحانی ترجیح داد.
به گزارش روز نو؛ محمدباقر قالیباف شهردار پایتختنشینان همزمان با اعلام کاندیداتوری سید ابراهیم رئیسی تولیت فعلی آستان قدس رضوی، با انتشار بیانیهای اظهار داشت که هیچ درخواستی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری نداشته و بر آن است تا از نامزد مطلوب انتخابات اردیبهشت ماه حمایت کند. حال آنکه تحرکات یک ماه اخیر او از این مهم گواهی میدهد که او همچنان رویای پاستور را در سر میپروراند اما این بار به صندلی حسن روحانی چشم ندوخته است بلکه تیر نگاهش کرسی اسحاق جهانگیری را نشانه رفته است!
**بیانیهای مملو از انزجار
بیانیه ای که روز گذشته از سوی محمدباقر قالیباف برای ساعاتی در صدر اخبار رسانهها قرار گرفت، مالامال از ابراز انزجار علنی از دولت فعلی و تلاش برای جایگزین کردن گزینه ای مطلوب به جای رئیس جمهوری کنونی بود. او در اطلاعیه خود چنین آورد: «وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور در شرایط بحرانی قرار دارد و تردیدی وجود ندارد که شرایط فعلی در نتیجه سوءمدیریت و ناکارآمدی دولت فعلی است. لذا برای هر فرد دلسوزی تلاش برای جایگزین کردن رئیس جمهوری مناسب به جای رئیس جمهور فعلی در ۲۹ اردیبهشت ضرورتی انکارناپذیر برای مردم است.» گویی قالیباف به هنگام به رشته تحریر درآوردن سطور اطلاعیهاش وقایعی که در پوسته شهر تهران همچون حلقههای یک زنجیر به وقوع پیوسته است مثل ماجرای املاک احتمالی، استخدامهای خاص، حادثه پلاسکو، آتشسوزی در خیابان جمهوری و سقوط دو کارگر زن، حادثه شهران، کشته شدن فاطمه خردسال به دلیل آنکه آبنمای بوستان کوهسار فاقد حفاظ بود و اشکال در یکی از وسایل شهربازی ارم را از خاطر برده بوده است.
او در ادامه به حمایت از کاندیدایی اشاره میکند که قرار است اصولگرایان در مورد او به اجماع برسند. قالیباف در این باره میگوید: « هدف راهبردی و مهم جایگزین کردن رئیس جمهوری مناسب به جای رئیس جمهوری فعلی بدست نخواهد آمد، مگر با به کار گرفتنِ همه ظرفیتهای مردمیو دلسوزان انقلاب و کشور و اجماع بر سر کاندیدایی که صلاحیت، قابلیت و مقبولیت داشته باشد. امروز جامعه ما به همگرایی و نگرشی فراتر از ملاحظات حزبی و گروهی نیاز دارد. خوشبختانه ضرورت همگرایی به یک مطالبه عمومیتبدیل شده است و من هم از همه تلاشهایی که توسط نیروهای مردمیانقلاب انجام شده است تشکر میکنم.»
**برنامه سرهنگ چیست؟
قرار گرفتن دولت یازدهم در معرض آماج حملات شهردار پایتختنشینان در طول چهار سال گذشته، از تشکیل دوباره دو قطبی سرهنگ - حقوقدان در رینگ مناظرات انتخاباتی 96 خبر میداد، اما مبرهن است که از یک سو شنیده شدن زمزمههای کاندیداتوری ابراهیم رئیسی و شدت گرفتن گمانهها درباره حضور او در انتخابات و در نهایت هم اعلام قطعی کاندیداتوریاش و از سوی دیگر به مشام رسیدن بوی شکست مجدد از رئیس جمهور حقوقدان، ناگهان قالیباف را مجاب کرد تا بهشت را به قصد پاستور ترک کند اما به نظر میرسد مقصد او این بار نه اتاق رئیس جمهوری، که دفتر معاون اولی رئیس جمهور است. این مسئله از آنجایی ناشی میشود که در خبرها آمده است اخیرا محمد باقر قالیباف به مشهد مقدس سفر کرده که طی آن با ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دیداری داشته است. از همین روی، گمان آن میرود که سرهنگ طی این دیدار احتمالاً وعدههایی گرفته که چشم از صندلی حسن روحانی برداشته است. همچنین همزمانی اعلام کنارهگیری قالیباف از انتخابات ریاست جمهوری و قطعی شدن حضور ابراهیم رئیسی در انتخابات اردیبهشت ماه 96 و همینطور بیان حمایت از هر کاندیدایی جز رئیس جمهوری فعلی در بیانیهاش گواه آن است که سرهنگ برنامههایی برای حضور در دولت بعدی در سرش میپروراند. از طرف دیگر نیز روز سهشنبه یکی از خبرگزاریها فهرستی از اعضای کابینه احتمالی آینده منتشر کرد که نام محمد باقر قالیباف به عنوان معاون اول رئیس جمهوری به چشم میخورد. از همین روی، میتوان استنتاج کرد که سرهنگ پس از قطع امید از حضور در یک پست انتخاباتی، بار دیگر به جلوس بر یک صندلی انتصابی، نه در بهشت که در پاستور چشم دوخته است.
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]