تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860313446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش رويترز از شدت گرفتن حملات اقتصادی محافظه کاران علیه روحانی در آستانه انتخابات


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گزارش رويترز از شدت گرفتن حملات اقتصادی محافظه کاران علیه روحانی در آستانه انتخابات
ایت الله جنتی که نهادی برای انتخاب مقام رهبری است با انتقاد از عملکرد روحانی گفته است که دولت او در بهبود و سر و سامان دادن به وضع اقتصاد در طول چهار سال گذشته ناموفق بوده است.
آفتاب‌‌نیوز : خبرگزاری «رویترز» با انتشار گزارشی اشاره می کند که محافظه کاران  در ایران مدعی هستند که روحانی باید از مردم عذرخواهی کند چرا که او نتوانسته در بهبود اقتصاد و معیشت آنان تاثیر عمده ای داشته باشد.

به گزارش سايت روزنو، این خبرگزاری می نویسد:«این حمله محافظه کاران در شرایطی است که چیزی تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه مه باقی نمانده است. روحانی اکنون با خشم تندروها مواجه است آنان از ابتدا با برجام مخالف بودند و می گفتند که لغو تحریم های اقتصادی لزوما به تقویت اقتصاد ایران نمی انجامد.

ایت الله جنتی رییس مجلس خبرگان که نهادی برای انتخاب مقام رهبری است با انتقاد از عملکرد روحانی گفته است که دولت او در بهبود و سر و سامان دادن به وضع اقتصاد در طول چهار سال گذشته ناموفق بوده است. او در نشست مجلس خبرگان گفته است که اگر اقتصاد مقاومتی تحقق نیافته باید از مردم عذرخواهی کرد و دولت باید دلایل این شکست را بیان کند.

روحانی نیز گفته است که گزارش کامل اقتصادی را تا پایان سال تقویمی ایران در اواخر ماه مارس ارائه خواهد کرد».

رویترز اشاره می کند که مقام عالی رهبری نیز در سخنرانی اخیرشان عملکرد اقتصادی دولت را مورد انتقاد قرار دادند. این خبرگزاری اشاره می کند که به نظر مي رسد رییس جمهوری ایران در تلاش است تا گفتمان سیاسی را به مسائل دیگری که ممکن است مورد توجه رای دهندگان میانه رو در انتخابات بعدی باشد و به نفعش تمام شود سوق دهد.

این خبرگزاری می نویسد:«او در سخنرانی ای در جمع اعضای کانون وکلای ایران در سخنانی بی سابقه از حقوق مدنی در ایران گفت. او گفت که ما نیاز داریم که مردم نسبت به حقوق شان در مقایسه با گذشته اگاهی بیش تری داشته باشند. روحانی گفت زمانی که فردی از مردم درباره زندگی خصوصی شان می پرسد آنان باید قویا بایستند و بگویند که این حریم خصوصی من است و شما حق ورود به آن را ندارید. او گفت که دولت و نهادهای دولتی حق مداخله در زندگی خصوصی مردم و تجسس در آن را ندارند».

رویترز در بخش پایانی گزارش خود می نویسد:«محافظه کاران امیدوارند بتوانند روحانی را از پیروزی دوباره در انتخابات و تداوم مدت ریاست جمهوری او برای چهار سال دیگر بازدارند. انان امیدوارند که فرمان جدید ترامپ مبنی بر ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع ایرانی بتواند کاری کند که افکار عمومی ایران را به نفع انان تغییر دهد. «عباس میلانی» مدیر برنامه مطالعات ایرانی در دانشگاه استنفورد می گوید که این اقدام ترامپ هدیه ای به تندروترین عناصر در داخل ایران بود که سال ها می گفتند امریکا خواستار روابط واقعا خوب با ایران نیست».



۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن